Moje obľúbené rúže

apríla 08, 2017


To, že som rúžofil, je už o mne dobre známe. Kozmetika, ktorú si stále kupujem, kupovala som a aj budem kupovať sú stále rúže. Vždy mi nejaký padne do oka a moje srdiečko po ňom zatúži. Skrátka sa tomu niekedy (stále) nedá odolať a verím tomu, že v tom nie som sama a že nejedna žena je taká. 

Ešte v lete som Vám v tomto článku predstavila moje obľúbené produkty na pery. Po väčšine sa produkty nezmenili, preto by som Vám v dnešnom článku ukázala, ktoré rúže zbožňujem a nedala by som na ne dopustiť. 


1. Hydratačný rúž od Astor- Tento rúž nosím najčastejšie v obyčajné bežné dni, kedy chcem svoje pery zvýrazniť jemnejšou farbou. Má krémovú konzistenciu, ktorá mi pery krásne zhydratuje. Aj keď jeho výdrž nie je najlepšia, veľmi som si ho obľúbila . Konkrétne tento odtieň vytvára na perách jemne ružovú farbu. Ako ja rada hovorím, priam lákajú pobozkať!


2. Rúž Kailijumei so živým kvetom a kúskami zlata- Určite ste už o ňom počuli. Ja som o ňom počúvala a videla ho všade. Všetci písali, aký je úžasný. A to naozaj je! Nie je zamilovania hodný len kvôli jeho dizajnu, ale aj kvôli nádhernej farbe, ktorú Vašim perám dodá. Rúž reaguje na teplotu Vašich pier a vďaka tomu ich jemne a prirodzene zafarbí. Konkrétne tento môj je z e-shopu Beautyfly, tak to omrknite!:)

3. NYX tekutý matný rúž- Takisto všade a všetkými ospevovaný tekutý rúž. A opäť právom. Zatiaľ mám iba tento, ale určite neostanem iba pri ňom. Po nanesení na pery zasychá veľmi rýchlo a ani ich príliš nevysúša. Výdrž taktiež nie je na zahodenie. Pokojne si s ním môžete skočiť aj na obed alebo na večeru. Teda, pokiaľ nemáte tendenciu si neustále obhrykávať alebo oblizovať pery ako ja.:D

4., 5.- MAC rúže- Tie sú skrátka ikonické. Zatiaľ mám v svojej zbierke len tieto dva, avšak nosím ich najčastejšie. Sú skrátka perfektné, výdrž je úžasná a tie farby som si zamilovala. Bledší má nádhernú jemne ružovú farbu, ktorá na perách vyzerá úžasne. Naopak ten červený má perfektnú až bordovo červenú farbu (ktorá mi skutočne pristane!!:D). Jediná nevýhoda je, že keďže je matný, dosť vysušuje pery, preto si ich pred tým treba poriadne nabalzámovať. Samozrejme, niekomu môže byť veľa dať 19€ za jeden rúž, avšak ja tú investíciu neľutujem. 

6. Makeup Revolution Rose Gold rúž- Tu musí byť jasné, že ma najprv zaujalo to úžasné balenie. Rose gold je skrátka moja farba! Hľadala som nejakú jemnú nude farbu a práve tento je ten ideálny. Na perách vyttvára jemne nahnedlý odtieň, ktorý ale pôsobí veľmi prirodzene. Farba je krémová, takže pery vôbec nevysušuje. 



Používate aj Vy niektorý z týchto rúžov? Ktorý je Váš obľúbený?



               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

20 komentárov

  1. Ta rtěnka s květem! Stále na ní koukám a prostě ji potřebuju :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ;-) Sme veľmi radi, že Vás náš Kailijumei rúž s kvietkom zaujal. :) Stačí si vybrať oditeň a zaregistrovať sa (vtedy získate tú najlepšiu možnú cenu). Tešíme sa na objednávku a aj na Váš názor!

      Odstrániť
  2. NYX bych rada vyzkoušela. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež mám ten NYX tuším je to farba Milano. Ale moje obľúbené sú od Bourjois

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ten Kailijumei ruž, o tom som veru už počula, no nejak nemám odvahu si ho zaobstarat. Mám pocit, že to bude iná chemikália... no neviem.
    Makeup revolution ten má užasné ruže, mám od neho asi jeden alebo dva.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka, buďte bez obáv :) Náš Kailijumei rúžik nie je o nič viac chemický ako mnoho iných na trhu. Na BIO ani prírodný sa nehrá, ale skúsenosti s ním máme veľmi dobré. Je dlhotrvácny a má balzamovú konzistenciu, čiže aj hydratuje. V každom prípade, budeme vďační aj za Váš názor a skúsenosť. ;-) Ak objednáte, určite nám potom dajte vedieť.

      Odstrániť
  5. Skvělý výběr.. já velmi často používám Dermacolu 07 a Rimmel Kate č.45 a rudá tekutá od Dermacolu č.03 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. NYX už budem musieť vyskúšať, vyzerá vážne skvelo!

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásný výběr :) Ani s jednou nemám zkušenost, v nejbližší době určitě konečně vyzkouším NYX a MAC :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  8. MAC ti závidím :) v dobrom samozrejme :)
    ale dobre vyzerá aj ten prvý Astor :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. tie od Macu sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Po té rtěnce s květinou se dívám už dlouho :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ;-) Sme veľmi radi, že Vás náš Kailijumei rúž s kvietkom zaujal. :) Stačí si vybrať oditeň a zaregistrovať sa (vtedy získate tú najlepšiu možnú cenu). Tešíme sa na objednávku a aj na Váš názor!

      Odstrániť
  11. Kailijumei je pořád na mém wishlistu a při své pořizovací ceně asi ještě chvíli bude, ale stejně jako zelená/fialová rtěnka Barry M mě hrozně zajímá, jak by na mně vypadala. Možná proto mě odrazuje ta cena, co když bude hrozná, že jo? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ;-) Sme veľmi radi, že Vás náš Kailijumei rúž s kvietkom zaujal. :) S výberom vhodného odtieňa veľmi radi poradíme (FB, mailom, telefonicky..). Čo sa týka ceny, v prípade záujmu odporúčame byť u nás registrovaná zákazníčka, vtedy získate tú najlepšiu možnú cenu na trhu :). Tešíme sa na objednávku a aj na Váš názor!

      Odstrániť
  12. S rúžmi to mám rovnako, tiež ich nemám nikdy dosť, najradšej mám MAC a NYX.

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ten NYX sa chystám vyskúšať už dlhšie, musím sa konečne odhodlať.. Rovnako ma lákajú rúže od MAC (keď tam však idem, nikdy mi žiaden nepadne do oka) a rose gold rada od Makeup Revolution, pretože sú proste krásne... :-D

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ako rúžomaniak som si tento článok rada prečítala...od MAC ešte nemám nič, ale mala by som to zmeniť :) moje úplne najobľúbenejšie rúže sú Gerard Cosmetics, ozaj kvalitka a z drogérkových mám rada rúže od Rimmel theOnly 1, klasické aj matné, sú veľmi príjemné na bežný deň. A ešte dosť často nosím obyčajné Essence Matt Matt Matt matné rúže v odtieňoch 02 a 03.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tieto NYX rúže úplne milujem, mám ich doma 12 z adventného kalendára a ďalšie 3 pomimo. Sú fakt skvelé! :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Asi som divná, ale nemám rada Nyx soft matte lip creamy. Jediné, čo sa mi na nich páči sú odtiene a možno vôňa, ale inak výdrž vôbec nič a ani nezasychajú, akoby som si to ja predstavovala. A taký istý problém mám aj s radou Liquid Suede, ktoré ešte aj smrdia. Ale za to Lingerie rada mám :D
    Inak farby máš pekné, ale ja momentálne ulietávam na hnedých. Čím viac hnedé, tým ich viac potrebujem :D

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla