Bioderma denný krém na mastnú pleť

januára 07, 2017

To, že značku Bioderma veľmi obľubujem ste si mohli všimnúť ešte v tomto článku, ktorý som vydala ešte dva roky dozadu. Tejto značke som verná už dva roky, najmä ich micelárnej vode, ktorá mi vyhovuje najviac a momentálne žiadnu lepšiu nepoznám a ani ju nemienim meniť. Vďaka môjmu obľúbenému e.shopu elnino.sk, s ktorým aj spolupracujem som dostala možnosť vyskúšať ďalší produkt tejto značky a tento krát som si zobrala na mušku denný krém.


Aj keď mám pleť mastnú a problematickú, teraz v zime dostáva naozaj veľmi zabrať a zima ju jednoznačne nešetrí. Aj napriek tomu, že je (ako som spomínala) mastná, teraz sa mi veľmi vysušuje a musím dôkladne dbať na jej hydratáciu. Pokiaľ si na to nedám pozor, v okolí úst ju mám veľmi vysušenú a najmä na čele, lícach a v okolí nosu sa mi tvoria nepekné šupinky, ktoré sú po nanesení make-upu veľmi viditeľné (nemením sa náhodou na morskú pannu?:D). Najmä preto je to pre tento krém momentálne veľká výzva. A ako si poradil?

Najprv si o kréme niečo povieme. Konkrétne je to Bioderma Sebium Global Care zo zelenej rady, ktorá je určená na mastnú pleť. Mal by regulovať tvorbu mazu, znižovať začervenanie, redukovať nedokonalosti a navracať pleti jej prirodzenú rovnováhu. Textúra by sa mala ihneď vstrebať a nezanechať mastný film.

Čo môžem jednoznačne potvrdiť sú posledné dva účinky a to, že sa veľmi rýchlo vstrebáva a nemám po ňom mastnú pleť. Takisto ju zmatňuje a zmierňuje (pozor zmierňuje a nie že prekrýva) začervenanie pleti. Či zamedzuje tvorbe nedokonalostí nemôžem povedať na 100%, keďže moja pleť sa úplne zbláznila a následkom toho, že som cez sviatky pojedla viacej koláčov, ako by som mala a ešte k tomu mi začali moje dni som dosť vyhádzaná. Jediné, čo by som chcela krému vytknúť je to, že moju pokožku vôbec nehydratuje. Neviem či to je teda tým, že je teraz v takom v stave a veľmi namáhavá, ale v tomto smere nie je moc dobrý. Avšak ak nemáte s pleťou také problémy, ako ja teraz a máte ju mastnú a lesknúcu sa, tento denný krém je pre Vás skvelou voľbou a je perfektný ako pleťový krém pred nanesením make-upu. Ja si ho odložím na leto, keď sa moja pleť dostane do normálu a verím tomu, že potom aj mne skvelo poslúži.:)




Používate produkty značky Bioderma? Máte nejaké skúsenosti s týmto gélom? 





             FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

22 komentárov

  1. Mne veľmi Sébium od Biodermy nevyhovuje, ale milujem krém na ruky a balzam na pery :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Biodermu mám veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. So zelenou radou od Biodermy nemám moc dobré skúsenosti, za to s modrou hydrabio micelárkou som bola veľmi spokojná. Taktiež Sensibio maska je skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento jsem měla a používala jsem ho na noc! :) Udělal mi na pleti zázrak :) Já byla s ním velice spokojená.
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný7/1/17 19:06

    Zelená rada od Bioderma mi nesadla. Výnimku tvorí práve tento krém. Naozaj nehydratuje a skôr vysušuje, preto je na deň úplne nevhodný. Používam ho vša ako večernú lokálnu starostlivosť na akné. Na to je naozaj super :) hANKA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Anonymný7/1/17 19:26

    Mam teraz asi presne taky problem ako ty a tiez pouzivam tento krem:) a myslim ze si to vystihla uplne ako by som to zhodnotila ja:) tak nejak funguje ten krem..je sice super ale uz ho asi nekupim:D hlavne ten pomer cena/velkost je nie celkom dobry:D
    Aaale micelarka h2o je uuzasnaa;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc se mi líbí barva tvého laku :) :D
    Od Biodermy jsem zkoušela zelenou micelárku - byla super, make-up skvěle odlíčila, ale štípala mě v očích.

    Novoroční soutěž s Astrid

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Biodermu som nikdy nepoužívala, pretože som nikdy nemala nejaký väčší problém s pleťou, kde by som potrebovala nejaké špeciálnejšie krémy :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Biodermu mám moc ráda, akorát já používám na suchou :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Bioderma je prostě super a tenhle krém vypadá moc dobře!:)

    Adel z adeljulisova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. My používáme Biodermu na normální a na suchou pokožku/pleť a nemůžeme si ji vynachválit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Také se chystám začít používat :) vypadá dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Moja pleť je normálne suchá a počas zimy je to katastrofa. Musím sa poobzerať po nejakom dobrom kréme, aj keď teraz skúšam jeden od Ziaja - na extrémne suché ruky (alebo tak nejak), ktorý má takú hustejšiu konzistenciu a je to zatiaľ tak tak. Každopádne ani Bioderma nestojí za hriech :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  14. keď som mala mastnejšiu pleť, používala som čistiaci gel z tejto zelenej rady a bol skvelý, , no ako som stárla, sa mi pleť zmenila ,som zistila že mam skôr suchšiu pleť, tak siaham po hydratačných krémoch a zloženiach :) ale bioderma je skvelá, o tom niet pochýb :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Biodermu mám jako značku ráda a používám ji. Tento krém jsem nezkoušela, ale krémy mam od jiné značky a jsem spokojená. A mimo článek - máš krásné nehty :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ja som vyskúšala takmer celú sadu Sébium no absolútne mi nesedela. Pleť sa mi o čosi menej mastila, to uznávam, ale aj tak to hodnotím ako vyhodené peniaze .. :) Inak sada Sensibio mi sedela výbore :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja som produkty Bioderma používala dlhé roky, ich micelárka bola vždy skvelá a krémy z tejto zelenej rady tiež. Kým som mala mastnú pleť boli super, ale postupom času sa moja pleť zmenila na zmiešanú a ako hovoríš, hydratovať veľmi nehydratujú, takže tam viac menej moje používanie skončilo :) možno by to chcelo vyskúšať ich radu na citlivú pleť

    TheDaniellaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Bioderma je super znacka:) Diky za recenzi;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na svem blogu o "Killin' it" tricko a brzy bude koncit! Budu rada kdyz se pripojis ZDE :)

    Bridge of Memories

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Nehydratuje? To je divné. Takový bych nemohla mít :D No, Biodermu mám ráda, preferuju ji hlavně v létě, jejich opalováky jsou bezkonkurenční.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Volakedy som radu Sebium pouzivala, ale nejaky ucinok to nemalo. Tato rada mi nesedi.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Sébium používam už dlhodobo a som veľmi spokojná. Veľmi lahká a príjemná kozmetika :)

    http://dazzlera.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla