Eos balzam a krém na ruky

novembra 25, 2016



Konečne som sa po dlhom týždni, ktorý som len tak prežívala, dočkala môjho vysnívaného piatku a víkendu. Neviem, ako vy ale ja som v poslednej dobe zo školy strašne zmorená a unavená a za každým, keď nám dajú písomky, nám toho toľko naložia, že od "radosti" neviem, čo mám robiť skôr. Naozaj už potrebujem prázdniny. Ak sledujete môj Instagram, určite ste si včera na insta stories všimli, že som sa zúčastnila eventu s sOliver, kde nám predstavili ich voňavé novinky a odtiaľ sme sa presunuli na muzikál Titanic, ktorý bol mimochodom perfektný a článok z tohoto večera môžete na blogu určite očakávať! 

Ale presunieme sa na článok. Ako som Vám v poslednom článku spomínala, mám pre Vás toho veľa pripraveného a tak som tu dnes s novou recenziou. V spolupráci s e-shopom Elnino.sk, som si vybrala a pre Vás otestovala dva produkty od značky určite veľmi známej a to je Eos. Vybrala som si dva produkty a to všetkým známe vajíčko na pery a krém na ruky. 



Vajíčka od Eos som používala už pred tým, mala som dve, červené s príchuťou Summer Fruit a ružové s príchuťou Pomegranate Raspberry. Tento krát som siahla po modrom s príchuťou Blueberry Acai. Na tieto vajíčka som počula už mnoho názor. Či už kladné, že výborne hydratujú. krásne voňajú ale aj tie zlé, že sú úplne o ničom, zbytočne vyhodené peniaze, hydratujú prvých 10 sekúnd a podobne. Moje skúsenosti s týmito vajíčkami sú pozitívne a tak to bolo aj s týmto. Nebudem vravieť, že je to nejaký zázrak a moje pery sú po ňom perfektne hydratované a jemné, hydratačné schopnosti sú skôr na vyššom priemery. Čo mám na nich rada je štýlové balenie (síce keď ho mám v kabelke, hľadám ho pol dňa:D), príjemná vôňa, tiež oceňujem jeho zloženie: vitamín E, bambucké maslo a jojobový olej. Jediné, čo mi na tomto vajíčku vadí je jeho umelá príchuť, čo sa však dá prežiť. Na e-shope si môžete vybrať zo štyroch príchutí. 





Čo sa týka tohto krému na ruky, bola to moja premiéra. Pokiaľ viem, na slovenskom trhu nie je až tak dlho a veľa recenzií naň som nevidela. Čo cením je opäť štýlové malé kabelkové balenie, ktoré môžem zobrať hocikedy a hocikam so sebou. Má parfúmovanú vôňu, príde mi trošku moc vtieravá, ako lacná toaletná voda. Do pokožky sa rýchlo vstrebáva a ruky po ňom ostanú naozaj jemné a vyživené. Čo ma na ňom odrádza je asi cena, za také malé balenie (44ml) je 4,30€ celkom dosť a dosť rýchlo dochádza. Na e-shope si môžete vybrať z troch farieb, ja mám Berry Blossom.



A čo vy a Eos? Aké máte skúsenosti s touto značkou vy? 




        FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

18 komentárov

  1. Moc pěkný článek :) Eos balzám na rty jsem jednou měla a byl fajn. Líbilo se mi, že je takovej hutnější a výživnější :)
    Gabrieless

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práve že, podľa mňa až tak výživný nie je:/

      Odstrániť
  2. EOS balzámiky môžem, ale za krémik mi to príde too much, no ale zas to baleniee :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som s balzamom nebola spokojná, ale ten krém by som vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od krému som za tú cenu asi očakávala viac:)

      Odstrániť
  4. Já vždy chtěla vyzkušet, ale potom jsem četla hodně negativních recenzi na balzám i krém a tak mě to přestálo lákat.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Som celkom prekvapená, že už existuje aj eos krém na ruky (asi by som mala začať sledovať nejaké beauty novinky :D) a určite by som ho rada vyskúšala!
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balzam EOS ma veľmi neláka, som ho doslova presýtená lebo je VŠADE! :D Ale za to krém na ruky ma zaujal, ustavične ho okukujem v DMku, ale zatiaľ sa snažím si ho nekúpiť pretože krémov na ruky mám doma veľmi veľa :D Ale jedného dňa bude môj a už sa naň teším! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie balzamy sú fajn ale poznám oveľa lepšie:) Taktiež mám krémov na ruky veľa ale zaujímalo ma, aký je:D:)

      Odstrániť
  7. Čo sa týka kozmetiky EOS, mám iba balzam s jahodovou príchuťou, myslím. A asi sa pridám ku väčšine názorov. Eos nie je najlepšie na hydratovanie ale aj tak ho rada používam či kvôli vôni chuti alebo konzistencií ktorá mi príde na perách úžasná!

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne, už len kvôli tej chuti ho mám stále v kabelke!:D

      Odstrániť
  8. ja som stale s týmito vajičkami spokojná vždy musim mať nejaký po ruke, ako vravíš nie je to uplny zazrak ale pri pravidelnom mazaní nič nepokazí:) a krém som raz skúšala si dať na ruky a pre mňa nič moc ja potrebujem hydrataciu a mastnotu

    OdpovedaťOdstrániť
  9. EOS mě nějak nechává chladnou. Mezi balzámy na rty mám favority už dávno a to ty od Yves Rocher, konkrétně moje láska je příchuť karité a je to první balzám na rty, který jsem dopotřebovala a letěla si koupit hned další.

    Krém by mě popravdě ani nenapadlo vyzkoušet za tu cenu. :D Bohužel to na mě působí tak, že EOS je jeden z těch případů, kde se platí hlavně za značku. :)

    Na druhou stranu věřím, že spoustě lidem tyto produkty perfektně fungují. Každý máme jinou pokožku a ten rozdíl u každičkého jediného jedince je mnohdy obrovský. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mě je taky favoritem Yves Rocher, ale na tu zimu se mi zdá nedostačující. :)

      Odstrániť
  10. EOS jsem si objednávala před lety z jednoho amerického e-shopu. Podle mě je to takový průměr. Mnohem raději mám značku Lip Smacker, se kterou se mi rty zdají hydratovanější.
    Ten krém mě lákal, ale ta cena už ne. :D
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla