Moji Balea obľúbenci

októbra 04, 2016

Konečne si po dlhej dobe a pomerne dosť nabitých dňoch posledných týždňov môžem vydýchnuť, zababušiť sa do paplóna a venovať sa naplno môjmu najväčšiemu koníčku, ktorým je samozrejme blog a písanie článkov pre Vás. Momentálne som plná energie po hodine a pol vo fitku, kde som si parádne zničila brucho a ruky a s veľkou dávkou motivácie som tu pre Vás s novým článkom. 

Dnes bol konečne pokojnejší deň, aj keď som písala písomku z manažmentu, od školy si teraz nasledujúce necelé tri týždne oddýchnem. Dôvodov je hneď niekoľko, ktoré Vám samozrejme objasním. Tento piatok má naša škola veľkú oslavu, keďže tento rok oslavuje 70. výročie od založenia, bude veľké slávnostné podujatie u nás, v Piešťanskom Dome umenia, kde vystúpia naši žiaci ale aj napr. Ďurica. Potom sa všetci hostia (bývalí absolventi, pozvaní hostia, medzi nimi aj minister školstva) presunú ku nám do školy, kde sa budú konať tri recepcie a naša trieda má jednu z nich na starosti, preto už od zajtra budeme všetko pripravovať. 

A nedeľu odchádzam na týždňový poznávací zájazd z mojej školy do Nice, Barcelony a Monaca, na ktorý sa už neuveriteľne teším a taktiež už aj chytám hysáky, pretože neviem, čo si tam zoberiem na oblečenie, aké počasie mám očakávať. V sobotu kvôli tomu ideme s priateľom do Bratislavy, nech si pozriem nejaké rifle a možno nejaké nezbytnosti, ktoré mi padnú do oka. Taktiež ideme do Incheby na Interbeauty (zlatý frajer, že ide so mnou), takže sa tam možno vidímee!:) Zajtra som objednaná u kaderníčky na farbenie a ešte zháňam nejaké šikovné dievča, ktoré by malo do piatku čas, aby mi spravilo nechtíky, takže som zvedavá, ako to všetko postíham. 

Dnes som si pre Vás pripravila článok z kozmetického kútika a aj taký menší typ na nákupy alebo skôr pár produktov, ktoré mi veľmi vyhovujú a pravidelne si ich kupujem.


Ale dnes to nebude o produktoch z tohto e-shopu, dnes Vám ukážem päť produktov značky Balea, ktorú mám veľmi rada a zakaždým po nej rada siahnem, či po novej limitke alebo po mojich pravidelne obľúbených favoritoch. Dnes to limitka nebude, dnes to budú práve tí spomínaní favoriti. Túto značku poznáte určite všetci, vzhľadom na jej dostupnosť a predpokladám aj to, že uch sprcháče si zamilovala už každá z Vás. Dnes Vám ukážem ďalšie produkty, ktoré stoja za to. 


Ako prvú tu mám telovú penu s jojóbovým olejom a olejom z hroznových jadier, ktorá bola novinkou myslím, že túto jar. Prišla mi na testovanie a už po pár použitiach sa stala mojou druhou najobľúbenejšiu kozmetikou na telo ( číslo 1 má krém od Biodermy). Má veľmi príjemnú a jemnú hroznovú vôňu, ktorá prevonia celú pokožku, hustejšiu konzistenciu, ktorú pri rozotieraní na telo príjemne chladí, rýchlo sa vstrebáva a pokožku veľmi dobre vyživuje. 


Ďalší produkt, ktorý sa stal mojim miláčikom, som dostala tiež na testovanie niekedy pred začiatkom leta. Je to deo telov sprej s vôňou limetky a mäty a úprimne, najprv mi prišla jeho vôňa veľmi parfumovaná a silná ale v lete bola perfektným osviežením a prekryla všetky nežiadúce pachy. O tom, že Balea má aj dezodoranty som vôbec netušila a po dostaní tohto som to bola v drogerke omrknúť a naozaj, na výber ich tam bolo celkom dosť, napr. v rôznych ovocných vôniach. Aj keď nezabráni poteniu, vône sú veľmi príjemné a na krátkodobé prekrytie je skvelý! 


To, že holiť sa len s vodou alebo nedaj Bože len tak, na sucho dráždi pokožku a môže ju aj poškodiť vie určite (dúfam) každá z nás. Preto pri každom holení (ako správna zadaná žena) používam túto penu na holenie, ktorú by som za nič na svete nevymenila. Nízka cena, stojí myslím, že niečo do 2€, nádherná vôňa a stačí jej naozaj málo a vydrží večnosť. Konkrétne táto z letnej limitky bola perfektná, kokosovú vône môžem a je mi aj celkom ľúto, že som si nestihla kúpiť ešte jednu do zásoby. 


Tento ochranný sprej na vyhladenie a žehlenie vlasov objavila moja mamka. Dovtedy som si stále kupovala rôzne drahšie ochranné spreje, avšak tento ma dostal najmä svojou vôňou. Pred tým mali nejakú limitku, ktorá mala strašne roztomilý obal s kvetinkami a nenormálne krásne voňala, škoda, že som si (ako z predchádzajúceho) nezobrala ešte jednu flaštičku do zásoby. Avšak tento je dostatočná náhrada toho predchádzajúceho, takmer rovnako krásne vonia a vlasy nezaťažuje.


Posledným produktom je niečo, čo som využívala celé leto. Aj keď sme s najlepšou kamarátkou boli prvý deň dovolenky v Taliansku (dočítate sa o nej TU) boli veľké rebelky a opalovák sme si nedali, po celom dni v mori sme na to poriadne doplatili a od vtedy sa už poctivo natierame krémami. Naša záchrana bol práve tento krém na opaľovanie s OF 50 od Balea, ktorý som si zbalila a ušetril nás možných väčších škôd. Preto ak budete budúce leto hľadať nejaký super opalovak, ktorý nestojí 20€, siahnite práve po tom od Balea.

Páčili by sa Vám takéto články aj do budúcna?  Brali by ste pokračovanie alebo napr. mojich obľúbencov od inej značky? Mimochodom, chcem viacej rozbehnúť moju FB stránku k blogu, viacej tam pridávať, viac s Vami zdielať, písať Vám tam viacej info., tak ju nezabudnite sledovať (nájdete ju na pravej strane alebo len kliknite TU)  a taktiež tam budem pridávať najnovšie fotky z Nice, Barcelony a Monaca, ktoré určite nájdete aj na mojom instagrame, tak ma nezabudnite sledovať ani tam, nech Vám nič neunikne!

Vydržte to už do toho víkendu.
Zatiaľ, pa!♥ 



                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Skvelý článok! Baleu mám veľmi rada :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja milujem Baleu, takmer všetko používam len od nich :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja všetky ani nie, značky striedam ale Baleu mám veľmi rada:)

      Odstrániť
  3. Balea je nejlepší! Musím zkusit tu pěnu na holení. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gél na holenie je úplne skvelý. :-) A zaujala ma aj tá telová pena.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kokosovou pěnu na holení mám také moc ráda :) Jak říkáš, krásně voní :) A co se deodorantů týče, mám ráda takový ten ve zlatém balení ♥ Teď ale zkouším nový s vůní lesních plodů :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Baeleu jsem si v poslední době moc oblíbila, mám od nich gel na holení, ale ten s grepfruitem, pak několik sprchových gelů, tělový krém a stejný deodorant jako ty!

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super článok :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Baleu mám veľmi rada, hlavne gély na holenie a tiež telové oleje. V jej sortimente sa dá nájsť často aj produkt, o ktorom by som ani nevedela, že existuje. A tiež majú skvelé produkty na vlasy a tie vône a obaly, skrátka tá značka je super.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Balea pěna s kokosem je nejlepší :-) jinak jsou od této značky super sprchové gely.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Značku Balea mám velmi ráda a někdy mám poct, že přesně její produkty mě odvádějí od třeba těchto zákroků, protože jsou kvalitou mě dostačující a prostě jsem si je tak nějak docela oblíbila :) Souhlasím, že mají dobré holicí pěny i žiletky, ale deodoranty znám tedy i od lepších značek :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla