THE BEST OF | february & march

apríla 22, 2016

Zas a znova nič nestíham a nič mi nevychádza. Keď mi v pondelok začala dvojtýždňová prax v hoteli končiaca o druhej poobede, myslela som si, že voľný čas poobede skvele využijem pre blog, napíšem si články dopredu, nafotím fotky, popozerám nejaké blogy alebo you tube kanály a budem svoj voľný čas venovať čisto blogu a všetkému okolo toho. Ale osud mi opäť neprial. 

Prax ma zakaždým tak vyčerpala, že ako prvé moje nohy smerovali do postele a do štvrtej povinný oddych. Potom som sa rozhodla, že si prečítam nejaké články a tak som tvorenie tých svojich stále iba odkladala až som sa nenazdala a vonku bola tma. Alebo mi do toho vbehli nejaké povinnosti a celé poobedie som strávila behaním po bankách. Áno, aj taký je život takmer čerstvého dospeláka (a to je iba začiatok!).

A keď už konečne zostal čas aj na napísanie článku, ďalšia rana osudu. Začala mi štrajkovať SD karta z foťáku a neskôr aj celý počítač, ktorý som musela kompletne celý preinštalovať a ďalšie poobedie v kely. Už ma to všetko nútilo zastaviť sa a zamyslieť sa, či mi ten hore niečo náhodou nenaznačuje, haha. Avšak ja to nevzdávam a svoj štvordňový boj ukončujem v posteli s notebookom na kolenách a písaním tohto článku. Pevne verím, že sa tentoraz nič nepokazí a úspešne bude do večera článok na blogu. 

Update informácií: Za chvíľku bude osem hodín a ja článok stále nemôžem dopísať kvôli fotkám, ktoré sú v nejakom divnom formáte a nejdú otvoriť, neviem čo sa stalo a čo s tým je ale pevne verím, že to nejako spravím. Inak už som vyjedla asi všetko sladké, čo som našla (nebolo toho síce veľa, keďže sladké nekupujeme ale aj to sa ráta) a tisnú sa mi slzy do očí, takže ak práve čítate tieto riadky, môžete ma považovať za ozajstnú superwoman!

Je niečo po ôsmej piatok večer a ja konečne po poobednom načítavaní sa fotiek pridávam príspevok, 3x hurá!


Ako ste sa určite už z názvu dovtípili, článok bude o mojich obľúbencoch z rôznych kategórií za mesiac február a marec. Keďže som si uvedomila, že nie každý mesiac viem niečo z každej kategórie vybrať, niekedy sa toho nájde viacej, inokedy zase nič, preto som sa rozhodla, že články tohto typu budem písať či už za jeden mesiac alebo dva a ukážem Vám svojich obľúbencov z každej kategórie za dané obdobie. Nezabudnite si pozrieť aj mojich obľúbencov za január, december, november alebo október, možno Vás niečo z nich zaujme. Samozrejme, ak by ste chceli pridať ešte nejakú kategóriu, nezabudnite mi Váš nápad na ňu napísať dole do komentára! Tak sa vrhnime na to!



Oblečenie
Tieto rifle si získali moje srdce, perfektne mi sadli, hodili sa takmer ku všetkému a zároveň ozvláštnili každý "all black" outfit (môžete ich vidieť napr, v tomto outfite), o to viac mi trhá srdce, že sa s nimi musím rozlúčiť. Bohužiaľ, aj keď sú krásne a sedeli mi ako uliate, ich kvalita nebola práve najlepšia a nedávno, ako som si čupla sa mi medzi nohami roztrhli. Šikovná priateľova mamina mi ich síce zaplátala tak, že nič nebolo vidieť ale pri ďalšom nosení mi pukli opäť a to na inom mieste. Keď som si rifle následne prezerala, na svetle som zistila, že medzi nohami boli úplne priesvitné, čo značí, aké "kvalitné" boli. Toľko k riflom z H&Mka za 20€. Napriek tomu ostanú v mojom srdci!


Doplnky
Z doplnkov za tento mesiac som si vybrala túto strapcovú kabelku, ktorú ste mali možnosť vidieť v mojom nedávnom outfite. Ak mám byť úprimná, spočiatku mi veľmi tieto strapcové kabelky neboli po chuti ale ako som uvidela túto, jednoducho som sa do nej zamilovala a momentálne ju nosím najradšej a takmer ku všetkému. Okrem toho, že je klasickej čiernej farbe so zlatými detailami a vyzerá štýlovo, je aj ideálnej veľkosti a vždy mi do nej vojde všetko, čo potrebujem.


Dekorácia 
Neviem, či tie krabičky od Tic- Tac môžem nazvať dekoráciou ale keď Vám poviem, že zbožňujem Mimoňov a najmä keď ich zbožňujete aj vy, určite pochopíte, prečo som ich nemohla vyhodiť a mám ich vystavené na poličke medzi ostatnými Mimoni maličkosťami. Tiež musím povedať, že tieto banánové Tic Tac chutili úžasne a doslova som na nich bola závislá a keď som ich nedávno opäť videla v predajniach, bola som šťastná ako blcha!






Kozmetika
Za tieto dva mesiace som z kozmetiky vybrala rovno troch obľúbencov a to: paletku od BhCosmetics Carli Bybel, pleťový krém od Avonu a tuhý korektor od Catrice. Začnem paletkou, ktorú som vyhrala ešte vo februári na FB stránke BhCosmetics. Ako určite viete, na Slovensku dostupná nie je, o to viacej som sa tejto výhre potešila. Nechcem o nej veľa prezrádzať, pretože na ňu chystám ešte samostatnú recenziu ale poviem Vám k nej, že obsahuje 10 tieňov na oči a 4 rozjasňovače a či som s ňou spokojná? Potom by asi nemala miesto v mojich obľúbencoch, haha. 

Ďalej tu mám krém od Avonu s čajovníkom a uhorkou. Aj keď mám pleť mastnejšiu, potrebuje hydratáciu, ktorú jej doprajem každé ráno pred tým ako sa  začnem maľovať. Tento krém mi veľmi vyhovuje, pleť mi veľmi dobre vyživí a tiež zložky v ňom napomáhajú proti akné. 

Tretím produktom je tuhý korektor od Catrice, o ktorom sa môžete viac dočítať v tomto článku. Určite ste ho videli už na mnohých blogoch alebo videách a jediné, čo k nemu môžem povedať, že som s ním veľmi spokojná, konkrétne tento som si kúpila ešte v auguste a stále v ňom niečo mám a to ho používam denne. 


Youtuberka/ Blogerka
Nicol som začala sledovať len nedávno, áno, viem, som celkom pozadu, keďže patrí medzi najznámejšie youtuberky v Česko-Slovensku ale to si pri mne zvyknete. Musím povedať, že je nesmierne sympatická, mne príde až detinská ale samozrejme, myslím to v dobrom, každé jej video ma veľmi baví a jej fotky na instagrame proste zbožňujem, takže ak patríte k ľuďom, ktorý sú v tomto trošku pozadu (ako napr. ja) a nepoznáte ju, prípadne nesledujte, určite sa pozrite na jej videá. Na you tube ju nájdete ako Shopaholic Nicol. 


Zážitok 
Február aj marec boli opäť bohaté na zážitky ale pre mňa najkrajší, bola určite moja 18-ka. Krásne ma prekvapili nie len rodičia ale aj môj priateľ, ktorý ma prišiel počkať po škole a no, nebudem Vám veľmi prezrádzať detaily z toho dňa, lebo by sme tu sedeli dlho ale pokiaľ Vás zaujímajú, pozrite si môj narodeninový článok, v ktorom nájdete všetko. Bol to ale deň, na ktorý sa len tak nezabúda. Osemnásť je predsa iba raz za život!




Kniha/Seriál 
Ako poslednú kategóriu tu máme buď knihu alebo seriál. Po väčšine to boli práve seriály ale tentokrát to bude kniha (najmä preto, že mi takmer všetky seriály skončili a ja už nemám čo sledovať) a to od môjho obľúbeného českého blogerského dua, ACOS. Knižku som dostala ešte na Vianoce ale dočítala som ju len nedávno a naozaj sa im vydarala. Nájdete tam skvelé typy z rôznych oblastí, či už je to móda, beuaty alebo životný štýl. Pokiaľ ich máte radi, určite si ich knižku nezabudnite kúpiť! 

Tak a úspešne som tento článok dobojovala do konca aj napriek nepriazni osudu a napriek tomu, že som ho mala na pláne vydať ešte pondelok. Tak dúfam, že sa Vám aspoň páči a niečo Vám dal. Zatiaľ sa majte a nech máte viacej šťastia, ako mám ja! :D






                     FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

23 komentárov

  1. Ta kabelka je fakt skvělá!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jaj, tak to mě mrzí, že se ti všechno takhle zkomplikovalo, ale jsem ráda, že nakonec všechno dobře dopadlo a článek jsi vydala :) Moc se mi líbí kalhoty, jen je škoda, že jejich kvalita nebyla zrovna nejlepší :( Střapcové kabelky se mi dřív také nelíbily, ale teď už v obchodech koukám po nějaké, která by se ke mně hodila :)

    Zve Tě na mojí giveaway!
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne, úprimne, bola som z toho dosť na nervy :D ale našťastie, dobojovala som to:)

      Odstrániť
  3. Carli Bybel paleta je topka, veľmi pekné odtiene má a aj dizajn je super. :)
    Pozývam teba a tvojich čitateľov na giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/04/1-blogove-narodeniny-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na recenzi paletky od Carli jsem moc zvědavá - moc se mi líbí, už jsem na ni několikrát koukala, ale nechce se mi platit to šílené poštovné do ČR :/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne vecičky, hlavne tá paletka je veľmi pekná! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super oblíbenci, máme toho hodně společného! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujímavý článok. Rada čítam, čo sa babám za posledný mesiac prihodilo, zapáčilo alebo čo si nakúpili. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Paletka vyzerá krásne. Kabelku by som určite využila skoro na každodennej báze. Vyzerá byť jednou z tých, ktorá sa hodí vždy a všade :) Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kabelka je super, len mi trošku vadí, že stretávam veľa dievčat s rovnakou:/ Nuž, riziko nákupu v H&M :D

      Odstrániť
  9. jeeej,oni majú knižku? :) to som ani nevedela
    a paletka je nádherná!
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tik tak by sa páčil môjmu bratovi! :) paletka je krásna - vedela by som sa s ňou vyhrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Shopaholic Nicol zbožňujem! :) Jej videá ma veľmi bavia a je mi veľmi sympatická! :) Vidím, že kabelky máme podobné, len ja ju mám v sivom prevedení. Tiež ju veľmi rada nosím :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moc pěkný článek, já se na knihu A cup of style hodlám už dlouho, ale stále se mi nedostala do ruky :-/
    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tu knihu jsem taky četla, ale myslím, že téma informacema je to dělaný tak pro 10.lety holky😕
    EliskaEB

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré veci priznám, že sú celkom dosť dá sa povedať primitívne ale sú tam aj skvelé tipy:)

      Odstrániť
  14. Páni mluvíš mi z duše, s tou praxí a poté tím ležením v posteli :D úplně celá já! mám pocit, že toho hodně stihnu a nakonec odpoledne proležím:D Věcičky máš pěkné, moc se mi líbí džíny.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Moc pěkné fotky :) Ty džíny jsou krásné a přesně takovou kabelku sháním! :D :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovedaťOdstrániť
  16. oooo Carli túžim mať a nejak sa stále neviem k nej dokopať ju kúpiť :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla