Najlepší makeup? | Estee Lauder Double Wear makeup a korektor

februára 06, 2020


Krásny deň! Po dlhšej dobe som tu opäť s novým článkom. Viem, že som sebe aj Vám sľúbila, že budú články vychádzať minimálne raz za týždeň,  avšak vbehla mi do toho vec, ktorá je pre mňa omnoho dôležitejšia a aj vďaka nej sa budem môcť článkom venovať viac a na omnoho väčšej úrovni a to je sťahovanie. 

Veľmi sa teším na nový, krásny a najmä slnečný byt, kde bude vytváranie fotiek jedna báseň. Poctivo spisujem všetky nápady na nové články a ani si neviete predstaviť, ako neuveriteľne ma to nakoplo.  

Preto som si dnes pre Vás pripravila veľmi žiadanú recenziu na asi najslávnejší makeup vo svete, ktorý je označovaný za najlepší makeup vôbec. Používam ho už takmer tri roky a tak si myslím, že Vám dnes o ňom môžem napísať, aký je, ako mne sedí a či naozaj za to stojí. 


Makeup značky Estee Lauder Double Wear Stay in Place je zrejme najslávnejší makeup vo svete. Poznajú ho všetky milovníčky kozmetiky a dokonca aj tie, ktoré sa o ňu až tak nezaujímajú. Je to kultový produkt, ktorý sa objavuje v každom článku s perfektne kricími makeupmi a bestsellermi. 

Elegantné a luxusné balenie, ktoré zaujme hneď na vonok, je ďalším dobrým  ťahom. Makeup sa predáva bez pumpičky, čo niekomu  nevyhovuje, no pritom sa dávkovanie dá jednoducho naučiť. Chce to len trochu praxe. Ak ju predsa predsa len potrebujete, dá sa dokúpiť na Notine.

Makeup sa vyrába v širokej škále odtieňov s tromi podtónmi: studený (C), teplý (W) a neutrálny (N). Aj vďaka tomu si dokážete vybrať odtieň presne pre Váš typ pleti. Ja používam odtieň s neutrálnym podtónom 1N2 Ecru, ktorý mi nádherne splynie s pleťou. 

Na rozdieľ od iných makeupov, DW vôbec neoxiduje, takže sa nemusíte báť, že vám na tvári ostane oranžová maska. 

Je dermatologicky testovaný, sľubuje dlhotrvajúcu výdrž, neobsahuje oleje a parfumáciu a má SPF 10. Dôležité je takisto podotknúť, že vôbec neupcháva póry a nespôsobuje vznik akné a vďaka tomu je vhodný aj na mastnú pleť. 


Všade, kde si o ňom prečítate, sľubuje dlhotrvajúcu výdrž a bezchybné krytie. A ja to môžem iba potvrdiť. Na pleti vyzerá nádherne, krásne splynie, všetko prekryje a pritom nevyzerá neprirodzene. Pozor však na množstvo, ktoré si na pleť nanášate! Naozaj ho netreba veľa, stačí trošku a precízne zapracovať navlhčenou hubkou. 

Pokiaľ chcete dosiahnuť ešte vyššie krytie, môžete ho vrstviť. Aj tu však treba dbať na opatrnosť, aby ste ho nenaniesli priveľa. Pri vyššom krytí môžete použiť štetec na makeup, ktorým ho poctivo zapracujete. 

Ešte lepšie vyzerá, pokiaľ si pod neho dáte hydratačný primer, prípadne máte riadne hydratovanú pleť kvalitným krémom. Textúra je následne ešte jemnejšia. Fixovať ho zvyknem sypkým púdrom, na makeup krajšie priľne. 

Na pleti ho počas dňa vôbec necítiť, nezlieza, nedrolí sa a drží po celý čas.  


Spolu s makeupom som si zakúpila aj korektor Estee Lauder Double Wear Stay in Place, o ktorom sa až toľko nehovorí, čo je podľa mňa veľká škoda. Podobne ako makeup, korektor má takisto skvelé krytie a zamaskuje všetky nedokonalosti. 

Je perfektný doplnok a pomocník makeupu DW, ale takisto ho používam aj samotný, keď nemám veľmi chuť nosiť makeup a chcem prekryť zopár nedokonalostí. 


Na výber je v troch rôznych odtieňoch so studeným podtónom. Je to aj najmä kvôli tomu, že vďaka studenšiemu podtónu lepšie prekryjeme kruhy pod očami, rôzne začervenania a nedokonalosti. Ja mám odtieň 1C Light

Aj keď vyzerá, že je ho tam málo, v skutočnosti obsahuje veľké množstvo produktu a vydrží veľmi dlho. Je jemný, krémový, jedoducho sa s ním pracuje a veľmi pekne splýva s pleťou. Ako som už spomínala, má perfektnú kryciu schopnosť. Vďaka ľahkej textúre nezvýrazňuje vrásky. Navyše je vodeodolný!


Verím, že ak ste rozmýšľali nad kúpou či už tohto makeupu alebo korektoru, pomohla som sa Vám rozhodnúť. O korektore by sa malo takisto začať hovoriť, keďže je skvelý a za makeupom veľmi nezaostáva. 

Ak už máte nejakú skúsenosť s týmito produktami, budem veľmi rada, keď mi napíšete do komentárov, ako sa Vám páčia a či ste s nimi spokojné, prípadne aký makeup je pre Vás top. Budem sa na Vás tešiť v  ďalšom článku, zatiaľ sa majte krásne! 









* Článok obsahuje spoluprácu s e-shopom notino.sk
* Barter

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Double wear make-up je skvelý, no ja tú chýbajúcu pumpičku proste nepochopím. Pri tak drahej značke mi to balenie proste nelezie do hlavy. Inak je super, avšak všimla som si, že je na zimu trochu vysušujúci. Avšak inak je fakt super.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jj právě v zimně nejraději tento make-up používám, mám ho velice ráda, sedí mi konzistencí, barvou a krásně mi sedí. ☺♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem makeup měla jednou ve vzorečku a byl skvělý :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naozaj tento make up vyzerá super. Skúsenosti s ním zatiaľ nemám, ale teraz som začala používať make up od značky Nyx a zatiaľ som s nim spokojná :D konečne som našla nejaký make up pre mastnú pleť.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento make-up si nemůže vynachválit moje kamarádka, věřím, že je skvělý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na tento makeup som hádam asi ani zle veci nepočula:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zvycajne o tomto make-upe citavam pozitivne recenzie. Tak uz by som ho asi mala tiez vyskusat :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla