Veľký test krémov po opalovaní

augusta 25, 2019


Aj keď leto je už takmer na svojom konci, niektoré z Vás sa možno ešte chystajú na letné dovolenky (ako napríklad aj ja) a ak aj náhodou nie, článok si určite odložte na neskôr. Dnes sa pozrieme bližšie na niekoľko produktov po opaľovaní, ktoré som otestovala. Bude to taký mix drahších a lacnejších produktov, preto si myslím, že každý si príde na svoje. 


Z lacnejšej cenovej kategórie tu mám hydratačný chladivý gél po opalovaní od značky Dermacol, ktorý bsahuje D-panthenol, glycerín a mentol. Má jemnú gélovú konzistenciu a na pokožke zanecháva jemne chladivý pocit. Takisto mám dojem, že sa z neho dosť lepím. Vôňa mi veľmi nevyhovuje, vonia veľmi slano a dosť výrazne. Cena: 2,27€.
2/5

Konkrétne tento za mňa nie, no od značky Dermacol milujem sprchový gél After Sun s nádhernou čokoládovo-pomarančovou vôňou. Je to vlastne klasický sprchový gél, ktorý obsahuje betakarotén a extrakt z vlašškých orechov,  vďaka čomu pokožka zostane dlhšie opálená. Na fotke ho bohužiaľ nemám, ale za minulé leto si ho obľúbil aj môj tatino a minuli sme hneď niekoľko balení. 
5/5

Z vyššej cenovej kategórie tu mám dvoj-fázový sprej po opaľovaní od značky Collistar s obsahom aloe vera. Má olejovú konzistenciu, ktorú si po zatrasení nastriekate na pokožku. Veľmi rýchlo sa vpíja a zanecháva ju jemnú a vláčnu na dotyk. Napriek olejovej konzistencii nezanecháva pokožku mastnú. Mal by tlmiť pálenie a začervenanie pokožky. To zatiaľ otestované nemám, keďže som sa nespálila, ale práve aloe vera, ktoré obsahuje, pôsobí upokojujúco. Vonia ako typický produkt po opalovaní, jemne slano, ale nie tak nepríjemne ako vyššie spomenutý Dermacol. Cena: 28€.
4/5

Od značky St. Tropez, ktorá je známa najmä svojimi samoopalovacími prípravkami, tu mám tento krát telové mlieko pre predĺženie opálenia Prep & Maintain. Obsahuje zložky, ktoré sú špeciálne navrhnuté tak, aby predĺžili opálenie a zaároveň upokojili pokožku. Má veľmi jemnú až zamatovú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vpíja do pokožky. Ako predchádzajúce dva, tiež má typickú slanú vôňu samoopalovákov, nie však veľmi výrazná a dá sa prežiť. 

Musím sa priznať, že som ho nepoužívala dostatočne na to, aby som posúdila či vďaka nemu opálenie vydrží dlhšie a to najmä kvôli tomu, že som sa toto leto až toľko neopalovala. Beriem ho však so sebou na dovolenku, na ktorú sa chystáme už zajtra a tak Vám dám dodatočne vedieť na svojom Instagrame či naozaj funguje. Cena: 13,90€. 
4/5


Cielene som si na testovanie vybrala telové maslo po opaľovaní od značky Hawaiian Tropic. Vybrala som si ho nie len kvôli obalu, ktorý mi padol hneď do oka, ale najmä kvôli sľúbenej exotickej vôni. Konečne niečo iné, ako klasická vôňa samoopalovacích prípravkov. Vonia nádherne po kokose, aj keď trochu umelinovo, no najradšej by som sa s ním natierala stále. Má. skvelé hydratačné účinky a pokožku nezanecháva mastnú ani lepkavú. Musím podotknúť,  že tento produkt po opalovaní je zo všetkých spomenutých v dnešnom článku môj najobľúbenejší. Cena: 11,20€. 
5/5

Ďalší zaujímavý produkt, ktorý som si vybrala otestovať,  je krém po opaľovaní od značky Hairways Travel Essentials, ktorý obsahuje argánový olej, bambucké maslo, mentol a aloe vera. Má malé, skladné a dizajnové balenie, ktoré je perfektné na cestovanie.  Má ľahké krémove zloženie, ktoré sa rýchlo vpíja do pokožky a zanecháva jemne chladivý pocit. Na pokožku sa nanáša pumpičkou. Okrem toho, že sľubuje regenráciu a upokojenie pokožky, má prekrásnu sladkú až jemne mentolovú vôňu, ktorá je za mňa veľkým plus. Cena: 13,50€. 
5/5


Mlieko po opalovaní 3v1 od Yves Rocher je moje najpoužívanejšie za minulé leto. Sľubuje nie len upokojenie pokožky po opaľovaní, ale aj jej skrášlenie a predĺženie opálenia. Na pokožke je veľmi príjemný s jemne chladivým efektom. Má príjemnejšiu vôňu, ako klasické krémy po opaľovaní, skôr sladkú ako slanú, čo mne veľmi vyhovuje. Cena: 21€. 
5/5

Posledným produktom, ktorý som testovala, je mlieko po opaľovaní od prírodnej značky Weleda. Má veľmi ľahkú, povedala by som, že až gélovú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebáva. Obsahuje aloe vera, olivový olej a plesnivec alpínsky, vďaka čomu pôsobí upokojujúco, pokožku hydratuje a napomáha zachovať a predĺžiť opálenie. Vonia nádherne za mentolom. Veľké plus pre tie z Vás, ktoré ste vegánky či ochrankyne zvierat, nie je testovaný na zvieratách! Cena: 17,70€. 
5/5

Ak máte s niektorými vyššie spomenutými produktami skúsenosti, budem veľmi rada, ak sa o ne podelíte dolu v komentároch. Takisto ak máte nejaké obľúbené produkty po opaľovaní, prípadne ktoré by som rozhodne mala vyskúšať budúci rok. Budem sa na Vás tešiť pri novom článku.<3









* Článok vznikol v spolupráci s e-shopom Notino.sk
* Barter

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Sranda akurát dnes som napísala rovnaký článok. Mala som len tú Weledu a to bol úžasný produkt. Inak som ešte skúšala Ziaja After Sun a ten sa mi veľmi páčil, odporúčam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I like sunscreen products because I don't like to get a tan on the beach so this is a post for me. It's amazing,keep it up :)

    Last post: https://sweet16blackpoetry.blogspot.com/2019/08/sweet-peach-too-faced-review.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já mám z dm a jsem nadmíru spokojená =)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla