Nákupy a PR novinky jún & júl 2019 | Dermacol, Yves Rocher, Nivea,..

augusta 15, 2019


Po pól roku som tu opäť s pre mňa veľmi obľúbeným konceptom článkov - nákupami a novinkami a verím, že už to bude opäť pravidelne. Konečne som si kúpila novú zrkadlovku a objektív, tak sa veľmi teším, aké krásne budú fotky! Dúfam, že to aj oceníte.:D Za posledné dva mesiace sa mi tu nazbieralo hneď niekoľko zaujímavých produktov, ktoré by som Vám rada ukázala a keďže nechcem veľmi zdržiavať (dlhé intro predsa len nikoho nebaví), ideme hneď na to. 


Ako prvý balíček tu mám od značky Nivea, ktorý bol plný produktov z rady Urban Skin Detox. Obsahoval denný a nočný krém, micelárnu vodu, čistiaci krém a zlupovaciu masku. Momentálne dospotrebávam krémy, ktoré už mám načaté, preto som si denný a nočný krém nechala na jesenné obdobie, kedy by som túto radu chcela otestovať. Jediné, čo som pridala do svojej rutiny, je micelárka, keďže moju od Yves Rocher som už minula. Zatiaľ jej nemám čo vytknúť, pleť zbytočne nevysušuje a ani nie je po aplikácií veľmi napnutá. 




Od Yves Rocher mi prišla zásoba produktov na vlasy, ktoré som si takisto odložila na testovanie na neskôr, keď spotrebujem už svoje otvorené produkty. Z regeneračnej rady mi poslali šampón, kondicionér a masku, na ktoré sa veľmi teším, keďže po lete sa vlasom regenerácia len a len zíde. Navyše som už o nich čítala u jednej blogerky,  ktorá si ich veľmi chválila. Poslali mi aj nepenivý šampón, ktorý je určený na každodenné použitie. Neviem však či sa s ním skamarátim, keďže mám rada, keď šampón pení a vlasy si nezvyknem umývať každý deň, ale iba 2-3 krát do týždňa.

V balíčku som si našla aj peeling na vlasy, ktoré však ja všeobecne veľmi nemusím (iba tie na vlasy, ostatné milujem!!). Jeden som pár krát použila a mala som z neho neskutočne masnú hlavu, odvtedy sa ku nim ani nepriblížim, keďže v nich veľmi nevidím zmysel. Ďalej bol v balíku sprej na ochranu vlasov pred teplom, malinový olej pre lesk vlasov a regeneračný olej na poškodené vlasy, na ktorý som veľmi zvedavá. 



V Dermacol trochu vylepšili ich radu tvarujúcich produktov na telo a dokonca im dali nový nádherný farebný dizajn! Môj najväčší favorit je tyrkysový Fitness my body, čo je vlastne spevňujúci a vypínací telový krém. Dávam si ho po každom tréningu a milujem ten chladivý pocit, ktorý zanecháva na pokožke. Každý večer poctivo používam spevňujúci krém Love my body a krém na poprsie Push up, ktorý je takisto skvelý. 

Remodelačný gél Slim my body síce niekoho môže zavádzať tým, že sľubuje zoštíhlenie o jednu  konfekčnú veľkosť,  no nedajte sa tým oklamať. V skutočnosti bez cvičenia žiaden krém takto nefunguje. A aj to nebudete štíhlejšie kvôli krému, ale vďaka pravidelnému pohybu a zdravej strave. Jediné, čo Vám tento krém môže zaručiť je skvelý pocit a pevnejšia a pružnejšia pokožka vďaka pravidelnej hydratácií. 



Od Nivea mi prišiel ešte jeden balíček a to plný cestovných verzií ich produktov. Našla som si tam rôzne krémy či už na telo alebo pleť, mini verziu micelárky, deodorant, sprchový a plnú verziu opalovacieho krému a krému po opaľovaní, ktorý by mal opálenie zvýrazniť a predĺžiť. Aj keď neviem či nám tento rok dovolenka vyjde, produkty sú skvelo využiteľné na akékoľvek cestovanie. 



Z Dove balíka som sa ihneď vrhla na testovanie antiperspirantu s vôňou kokosu. Aj keď nevydrží veľmi dlho a mojim obľúbencom sú aj naďalej tuhé verzie antiperspirantov, vonia nádherne! Skvelé sú aj produkty z rady Silver Care, ktoré neutralizujú žlté tóny v blond vlasoch. Šampón a kondicionér som zatiaľ použila iba pár krát, keďže ich mám doma v Piešťanoch, ale už po prvom umytí bolo vidno výsledky. 

Krém som posunula tatinovi, keďže on ich má veľmi rád a spotrebuváva ich v naozaj veľkom množstve a ja ich mám v zásobe dostatok. A čo sa týka sprcháčov od Dove, tak tie milujem! Nie len že krásne voňajú, ale sú aj extrémne hydratačné.




Z noviniek od Avonu som si najviac zamilovala trblietavý olej na pery. Na perách vytvára nádherný jemný efekt, ktorý vyzerá úžasne najmä pri nahom líčení. Skvelé sú aj plátené masky  o tých pod oči ani nehovorím.  Pred použitím si ich skúste dať do chladničky. Efekt je ešte lepší! Na festivaly je skvelé pero, ktorým si viete na pokožku otlačiť hviezdičky, rozjasňovač v nádhernom studenom odtieni, ľahký makeup či pleťový krém v tyčinke, ktorý je skvelý aj ako podklad. 

Suchý šampón som už takisto skúšala, no neodporúčam ho. Nemal absolútne žiaden efekt a to som ani nemala veľmi masné vlasy. Masky s čiernym uhlím mám všeobecne veľmi rada, pokiaľ máte mastnú pleť, je to jednoznačne must have. A posledná záchrana na leto, sprej na vlasy, ktorý ich chráni pred slnkom a vyživuje, ten budete teraz milovať. _______________


Z e-shopu beautyforyou.sk mi prišli produkty od kórejskej značky Mizon. Ako isto viete, kórejskú kozmetiku mám veľmi rada a vždy sa ku nej rada vraciam. Prišli mi nejaké textílne masky do zásoby, na ktoré sa veľmi teším, očný krém s morským kolagénom a lokálne sérum proti akné. Už som ho aj pridala do svojej skin care rutiny a vidím už aj nejaké výsledky, no určite Vám dám neskôr vedieť, čo naň hovorím. 



Od značky Eta mi prišli na testovanie tieto dve sonické kefky na čistenie pleti: jedna malá okrúhla v čiernej farbe a jedna väčšia v ružovej. Okrem týchto majú na výber ešte jeden druh kefky a rôzne farebné prevedenia. Ja som si veľmi obľúbila najmä tú maličkú, ktorá je skladná, perfektná na cestovanie a skvelo padne do ruky. 



Keďže som sa kvôli práci nemohla zúčastniť eventu s Mary Kay, baby boli také zlaté, že mi balíček produktov poslali až domov. Nachádzali sa v praktickom púzdre na cestovanie, kam mi vojde moja (takmer) celá kozmetické výbava. V púzdre sa nachádzalo aj veľké množstvo produktov a to napr. rôzne krémy a masky, krém na opaľovanie a po opaľovaní, rúž, riasenka, rozjasňovač a fixačný sprej. Mimochodom, musím povedať,  že tento fixačný mám naozaj veľmi rada! 



Od Makeup Revolution mi prišli dve paletky, ktoré môžete nájsť za  pár eur aj v stojanoch DM Drogérie. Mňa najviac zaujala tá hore, ktorá obsahuje nádherné teplé farby, ktoré sú skvelé najmä na letné a jesenné obdobie. Mimochodom, po týchto paletkách sa určite pozrite, za málo peňazí dostanete veľa muziky. Po novom v DM nájdete aj makeup Matte Base vo vybraných odtieňoch, ktorý som si takisto veľmi obľúbila. 


Keďže je leto a ja z duše nenávidím zápach potu, ktorý je teraz asi cítiť úplne všade a chcem od toho       ochrániť aspoň seba, Rexona mňa a môjho priateľa vybavila veľkou zásobou antiperspirantov. Oceňujem najmä travel size verzie, ktoré jednoducho hodím do kabelky alebo do kufra. Aj keď Rexonu nepoužívam už dlhú dobu, tá ružová v spreji sa mi zatiaľ celkom pozdáva. 



A nakoniec to najlepšie, nákupy. Nie som si istá či je to všetko, keďže som si nezaznamenala každú drobnosť, ale mám tu aspoň nákupy z Douglasu a Sephory. Do Douglasu sme behli s kamarátkou a ani jedna sme neodolali letnej limitke fixačných sprejov od Macu. Ona si odniesla melónový a ja ananásový. K nákupu som si prihodila ešte môj najobľúbenejší suchý šampón od Batiste vo vôni Tropical, ceruzku na obočie od Nyxu a masku pod oči, ktorú som zabudla odfotiť. 

V Sephore som využila akciu na už zľavnené produkty a odniesla som si melónový peeling, grapový jemný peeling, čistiacu bylinkovú vodičku od značky Belif, kvôli ktorej som tam aj išla a Sephora suchý šampón s kokosovou vôňou, ktorý ma však veľmi sklamal a neodporúčam ho. 

Určite mi nezabudnite dať vedieť v komentári, ktoré novinky Vás zaujali najviac a ktoré by ste chceli zrecenzovať ako prvé a ja sa už budem na Vás tešiť pri novom článku.Ahojte! <3

* Barter

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Páni, to je produktů! :D Nejvíce se mi líbí kosmetika od Mary Kay <3

    Tereza's journal

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z Yves Rocher jsem si právě dnes odnesla denní a noční péči, tak se na ni těším. Zajímavé novinky, hodně mě zaujaly ty od Avonu, Mary Kay já osobně nemám ráda, právě proto že ji znám a Sephora je super hravá a letní. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je teda pořádná nálož. :) Novinkový šampon YR jsem si taky jeden pořídila, zatím čeká na testování. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie novinky z Dermacolu vyzerajú vskutku lákavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mňa najviac zaujala kórejská kozmetika a teším sa ak urobíš nejakú recenziu
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla