PR novinky | Júl

augusta 08, 2018

Krásny deň, dievčatá! Konečne sa vám môžem pochváliť a napísať vám, že mám prácu! Vyčkať sa mi naozaj oplatilo a ozvali sa mi práve z tej, do ktorej som chcela ísť najviac. Aj keď už nepracujem ako brigádnička, ale som na polovičný úväzok a po dvoch mesiacoch absolútneho voľna od všetkého som si nevedela zvyknúť, už som takmer úplne späť v režime a teším sa, že robím aj niečo iné. 

Ale nie o tom vám dnes chcem napísať. Ako pravidelne každý mesiac, pripravila som si pre vás článok plný beauty noviniek, ktoré sa ku mne za posledný mesiac dostali. Za júl to bolo opäť veľké množstvo produktov, z ktorých hneď niekoľko ma naozaj oslovilo a väčšinu som stihla aj vyskúšať, takže si môžete rovno prečítať aj moje mini recenzie. 


Od Dermacolu mi prišli ich štyri nové parfumované telové spreje, ktoré som si úplne zamilovala. Aj keď, čo sa týka výdrže, nevydržia až tak dlho, ale v týchto teplých dňoch mi to až tak neprekáža. Najviac mi voňajú Ibiza Party a Waikiki Sun, ktoré sú nádherne sladkasté a to je presne to, čo v lete chcem. Navyše, majú nádherné obaly! 


Ďalšou novinkou od Dermacolu sú tieto tri pleťové hmly: levanduľová, ktorá pleť upokojuje, ružová, ktorá ju osviežuje a jazmínová, ktorá ju tonizuje. Najmä v lete je podľa mňa pleťová voda či hmla must have vo vašej kabelke. Ja mám takisto so sebou vždy nejakú a zakaždým, keď sa potrebujem osviežiť, trochu sa ňou prestriekam a hneď sa cítim lepšie. 


V poslednom balíku od Dermacolu sa nachádzalo množstvo lakov v nádherných odtieňoch. Dermacol laky mám naozaj veľmi rada, keďže ich mám na vlastnej koži (nechtoch) vyskúšané a viem, že vydržia veľmi dlho. Napr. biely lak si od inej značky nekupujem, ten od Dermacol nie len dlho vydrží, ale je aj perfektne pigmentovaný. Dokonca tie malé laky stoja smiešnu sumu okolo 1€ a sú v nádherných odtieňoch (na leto odporúčam neónovú radu). 


Od Kiehl's mi prišiel tento nádherný balík, kde sa okrem dvoch produktov skvelých na leto nachádzala aj roztomilá mini nafukovačka v tvare donutu. Kiehl's tento krát mysleli najmä na to, aby som bola v lete chránená a hydratovaná, čo ma veľmi potešilo. 

Opaľovací krém so SPF 30 som už stihla vyskúšať niekoľko krát a poviem vám, že je skvelý. Dokonca som sa ešte ani raz nespálila! A to je už čo povedať, keďže som sa po minulé roky spálila vždy, aj keď som mala opaľovací krém a reaplikovala som si ho vždy, keď som vyšla z vody. Veľmi oceňujem, že sa v tomto nenachádzajú žiadne parabény, obsahuje vitamín E, je vodeodolný a môžem ho použiť či už na telo alebo pleť. Ochraňuje pred UVA aj UVB lúčmi a je dostupný aj v SPF 50.

Kaktusová hmla, to je ďalšia letná vychytávka na leto, ktorú som si zamilovala. Keďže mám mastnejšiu pleť, v tomto teple by som si ju ráno a večer krémami len zbytočne upchávala a zamastila ešte viac, preto som krémy vymenila za túto hmlu. Používam ju večer, keď dokončím svoju pleťovú rutinu, používam ju ráno, aby som dodala pleti hydratáciu a takisto ju používam na pripravenie pleti pred nanesením make-upu. A potom ešte kedykoľvek cez deň, keď chcem dodať svojej pleti hydratáciu. Och a tá vôňa! 


Od Urban Decay mi prišla ich nová paletka, Born To Run. Zaujala ma už na prvý pohľad, keď som ju videla na UD Instagrame a vedela som, že musí byť moja. O to viac ma potešilo, keď mi prišla domov. Veľmi sa mi páči farebné spektrum, ktoré v nej je. Dá sa s ňou vykúzliť denné i večerné líčenie, teplý či studený look. 

Čo sa týka pigmentácie, tá je skvelá, ako u všetkých UD paletiek. Trošku horšie sa mi tiene blendujú, ale nič strašné, čo by sa nedalo zvládnuť. Paletka obsahuje aj veľké zrkadlo a uzatváranie je na magnet, čo mne vyhovuje. 


Ako aj minulý rok, tento rok má Pantene opäť jednu krásnu kampaň, kde môžete pomôcť aj vy. Stačí si kúpiť hociktorý produkt z ich portfolia a z každého ide 0,50€ na výrobu parochní pre onkologicky chorých pacientov. Keďže moja babina zopár rokov dozadu podľahla tejto hroznej chorobe, aspoň týmto spôsobom by som chcela pomôcť iným ľuďom s týmto osudom. 

Navyše, čo sa týka bežnej drogerkovej kozmetiky, Pantene produkty sú jedny z mála, ktoré mám veľmi rada (odporúčam vám vyskúšať napr. ich olejček na vlasové končeky či balzam na vlasy). 


Na testovanie mi prišli aj tieto tri bio produkty z e-shopu Natureal, na ktoré sa veľmi veľmi teším. Najviac ma zaujala pleťová maska s extraktom zo zeleného čaju (kúpiš tu), ktorá je určená na mastnú pleť. Mala by absorbovať prebytočnú mastnotu a udržať tvorbu mazu v pokožke v prirodzenej rovnováhe. 

Tonikum s grapefruitom (kúpiš tu) je takisto vhodné najmä pre mastnú pleť. Má staťhujúce, detoxikačné a osviežujúce účinky. Veľkým plusom je, že neobsahuje alkohol. Rozmarínová voda (kúpiš tu)je vhodná na pleť, predovšetkým opäť na tú mastnú, ale takisto aj na vlasy. Má stimulačné účinky a možno ju využívať ako stimulátor vlasovej pokožky. Takisto neobsahuje alkohol. 


Aj keď som Nuskin kozmetiku po prvom pokuse zavrhla a bola som jej už presýtená, keďže na mňa na Instagrame každú chvíľu vyskakovala a neustále mi chodili ponuky na jej testovanie a objednanie, nakoniec som predsa len dala šancu ešte ďalším dvom produktom, ktoré ma veľmi zaujali a bola som zvedavá či sú skutočne tak účinné.

Samoopalovací gél Insta Glow ospevovalo hneď niekoľko influenceriek, že sú naozaj viditeľné výsledky už po prvom použití a keďže som tento rok nebola na žiadnej dovolenke a ani zrejme na žiadnu nepôjdem, som veľmi zvedavá, aké budú výsledky a či mi dodá moje vytúžené opálenie. 

Tegreen tabletky ma takisto zaujali pre ich výsledky. Chcela by som vás upozorniť, že nejde o tabletky na chudnutie, to v žiadnom prípade. Tieto tabletky obsahujú zelený čaj a slúžia na detoxikáciu a odvodnenie, vďaka čomu samozrejme nejaké to kilo schudnete, ale ide iba o doplnok stravy, nikdy nie ako náhrada stravy či cvičenia. 


Posledný balíček mi prišiel od Avonu, v ktorom som si našla hneď niekoľko produktov. Musím sa priznať, že Avon nie je zrovna značka, po ktorej by som často či cielene siahala. Napriek tomu ma veľmi prekvapil BB krém, ktorý ma síce jemné, no zato veľmi pekné a prirodzené krytie, ktoré mi teraz v lete veľmi vyhovuje. 

Pár krát som vyskúšala aj tieň na obočie, s ktorým však nie som veľmi spokojná. Pigmentácia nie je najlepšia, nedá sa s ním dobre pracovať a pre moje riedke obočie potrebujem niečo výraznejšie, s čím si ho dokážem pekne vykresliť. 

Tiene na oči v krásnych a veselých farbách som ešte vyskúšať nestihla, ale je to veľmi pekné štvor-kombo ideálne na toto obdobie. Telové spreje od Avonu sú fajn, konkrétne tento je hruška s pivonkou. Posledný produkt je sprej obnovujúci farbu vlasov, na ktorý som takisto veľmi zvedavá. 

To by bolo všetko z noviniek za posledný mesiac. Dajte mi vedieť dolu v komentároch, čo vás zaujalo najviac a ja sa na vás budem tešiť opäť nabudúce.♥



 FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  YOUTUBE |  TUMBLR

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Wow gratulujem k práci a tie novinky :O najmä Kiehls a Dermacol, neviem z nich spustiť oči :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletka od Urban Decay je naprosto nádherná :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nejvíce mě zaujala ta paletka od Urban Decay. Vypadá naprosto skvěle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všetky produkty vyzerajú krásne a veľmi ma zaujali, no najviac mi do oka padli práve bio kozmetické produkty, ktoré vyzerajú naozaj dobre :) Už dlhšie sa pozerám na pleťovú vodu "witch hazel" práve od tejto značky

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ze všech novinek mě nejvíce zaujaly ty od Dermacol :) sama jsem od každého produktu jednu vůni vyzkoušela a jsem nadšená!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla