PR novinky | Jún 2018

júla 19, 2018

Krásny deň dievčatá! Aj keď mám momentálne času viac, keďže som ešte stále bez brigády, s blogom mi to stále nejak nevychádza a tak sa vám hlásim opäť po dvoch týždňoch. Chcela by som vám sľúbiť, že už budú články pravidelnejšie, ale veď vy už viete, ako to u mňa chodí. A preto vám radšej ani nič sľúbovať nebudem (a možno mi to potom aj vyjde) a rovno sa vrhneme na produkty, ktoré mi prišli za mesiac jún. 


Určite vášmu oku neunikla nová hydratačná rada od Yves Rocher s názvom Hydra Vegetal. Bodaj by aj, boli ňou doslova preplnené všetky sociálne siete (a najmä Instagram). Táto rada, ktorú tvorí gélový peeling, hydratačné odličovacie mleiko, tonikum, čistiaci gél a starostlivosť na deň a noc, je určená najmä pre normálnu a zmiešanú pleť.

Jej cieľom je hydratácia pokožky (a verte mi, že mastná a zmiešaná pleť takisto potrebuje hydratovať). Produkty sú v ekologických baleniach, sú bez farbív, minerálnych olejov a parabénov a viac než 93% zložiek je rastlinného pôvodu. Až ma mrzí, že som si túto radu nenechala na testovanie! Avšak momentálne mám už niekoľko produktov na pleť, ktoré chcem riadne otestovať a preto som vám tento balíček venovala do súťaže. Nájdete ju na mojom IG @sajafrey (klik).


Novinky od značky Revlon ma popravde za srdce veľmi nechytili. Tyrkysová riasenka pre mňa nie je veľmi využiteľná, keďže iné, ako čierne, vôbec nepoužívam. Neviem si ju ani veľmi predstaviť v nejakom líčení (možno tak v nejakom naozaj crazy) a mám pocit, že ten "hype" okolo farebných riaseniek už dávno prešiel. 

Tekutý metalický rúž je celkom fajn, páči sa mi jeho farba a takisto aj metalický efekt, ktorý možno niekomu nie je po chuti, ale ja som za. Som veľmi zvedavá na jeho výdrž, u veľa blogeriek som čítala, že sú tieto tekuté rúže od Revlon skvelé, tak mám veľké očakávania. 

Ďalší produkt je na obočie a je to totálna katastrofa. Ako môžete vidieť na fotke, je to vlastne jedna veľká kefka, ktorá ma na dvoch stranách otvory, z ktorých vychádza farba. Funguje to vlastne tak, že produktom otočíte, vytlačíte si farbu a prečesávate si obočie, čím ho aj zafarbujete. Naozaj si neviem predstaviť, kto si s týmto vie vytvoriť pekné obočie, keďže kefka je naozaj veľmi veľká. Plus mne na testovanie poslali príliš tmavú farbu.

O linke s kolieskom namiesto štetčeka takisto neviem, čo si mám myslieť. Vyskúšať ju som sa ešte neodvážila, no keď to budem robiť, určite vám o tom dám vedieť na mojich insta stories (sleduj @sajafrey). Avšak mne osobne tieto rôzne "zlepšováky" prídu úplne zbytočné, najlepšie sú aj tak fixky alebo kvalitný štetec. 

Posledným produktom je tekutý rúž, ktorý mi veľmi nápadne pripomína minuloročnú novinku od Dermacolu. Na jednej strane nájdete klasicky tekutý rúž a na druhej strane hydratačnú vrstvu, presne ako je to u Dermacol 16H Lip Colour. 

Väčšinou sa z Revlon noviniek veľmi teším a rada ich používam, ale okrem tekutých rúžov ma tieto veľmi nezaujali. 


Od môjho milovaného NYX mi prišiel takýto krásny balíček s ich novými produktami z Holo kolekcie. Najviac ma zaujal primer Honey Dew Me Up. Keď sa na neho pozriete, vyzerá ako tekuté zlato! Na pleti je veľmi príjemný, mal by neutralizovať zafarbenie a začervenanie pleti a dodávať  jej svieži vzhľad. U niektorej influencerky som čítala, že pri jeho pravidelnom používaní, by mala byť pleť dokonca viditeľne žiarivejšia. 

Ďalšie dva produkty, ktoré si ma získali, sú rozjasňovač Born to glow! a holografická linka Holographic Halo. Rozjasňovač má nádherný zlatý odtieň a na pokožke vyzerá neuveriteľne, najmä teraz v lete. Linka mi prišla v nádhernej fialovej a ja ju rada používam aj ako krémový očný tieň. Na viečku vyzerá úžasne!

Duo chromatické tekuté rúže ma takisto celkom zaujali, aj keď možno nie sú veľmi nositelné na bežné dni, no k nejakému (festivalovému?) looku si ich viem predstaviť. Zatiaľ som skúšala len ružový, ktorý avšak po nanesení úplne zmení farbu a je taký zlatastý, takže predpokladám, že aj druhý bude na perách vyzerať inak. 

Produkty, ktoré ma vôbec nezaujali, sú holografický púder, ktorého význam absolútne nechápem. Je to vlastne niečo ako rozjasňovač a neviem si predstaviť, že by si niekto s ním "prepúdroval" celú tvár. Duo chromatický rúž sa mi takisto nepozdáva, mala som už predtým, podobný, ale jeho farba bola pre mňa príliš bledá a mŕtvolná a neviem si ho na sebe vôbec predstaviť. 


Už viac ako tri mesiace používam v sprche na vlasy jedine Lush produkty a neviem si ich vynachváliť! Pomaly už míňam svoje zásoby a preto som si vypýtala nejaké nové produkty, ktoré ma zaujali, na otestovanie. Banánový šampón Blousey pre zničené vlasy, kondicionér Happy Happy Joy Joy, rozpustnú olejovú masku Hair Doctor pre zničené vlasy a balzám Shine So Bright pre rozštiepené končeky vlasov. Určite vám dám vedieť v samostatnom článku, čo na produkty hovorím! 


Od Dermacol to bola tento mesiac naozaj veľká nádielka. Začnem najprv dekoratívkou, ktorá síce nie je novinkou, ale obsahuje moje obľúbené produkty. Make-up Noblesse (kúpiš ho aj na Notino) je jeden z mojich najobľúbenejších a jeden z najlepších, aké som kedy vyskúšala. Riasenka Mega Lashes je takisto veľmi dobrá, aj keď nepatrí k mojim topkám a o rúžoch 16h Lip Colour ste už určite veľa napočúvali, avšak u mňa nepatria k tým najlepším a veľmi po nich nesiaham. 


Dermacol tento krát prišiel s krémami, ktoré sú cielené pre mladšiu kategóriu. Naozaj roztomilý dizajn a na výber tri varianty: ukľudňujúci, rozjasňujúci a hydratačný krém. Keďže moja pleť si už vyžaduje inú starostlivosť, neskúšala som ich (a nechávam vám ich do súťaže), ale keby som bola opäť v tínedžerskom veku a mala okolo 14-15 rokov, určite by som po nich siahla.  


Tak tieto produkty si odkladám na zimu! Telové mlieka môžem najmä v zime, kedy mám nohy veľmi vysušené a musím si ich krémovať minimálne raz za deň. Produkty na suchú až veľmi suchú pokožku určite uvítajú a ja som na ne veľmi zvedavá!


Nové letné vône sprcháčov Aroma Rituals si ma opäť získali. Veď sladkasté vône, to je moje! Mojim absolútnym favoritom je papája a mäta, ktorý vonia nádherne sladkasto, ale ani marhuľa a melón nie je na zahodenie. No a Happy Summer ma okamžite dostal jeho mega roztomilým obalom. 


Na testovanie mi prišli aj dva produkty z hydratačnej rady Aqua Beauty, konkrétne umývací gél na tvár s morskými riasami a hydratačný krém. Obidva produkty sú hydratačné, opäť skvelý výber na leto. Avšak tieto produkty nechávam pre vás, takisto ako niekoľko ďalších z posledných Dermacol noviniek a čoskoro si na mojom IG spravíme súťaž o jeden balíček. 


Asi jeden z najkrajších PR balíčkov vôbec, aký mi kedy prišiel, bol tento od Nivea. Plný čerstvého ovocia, mäty v kvetináči a nových krémov Mix Me. Nájdete tú klasický s tradičnou niveáckou vôňou a tri voňavé: žltý vonia úžasne ako pinacolada (môj favorit), zelený sviežo ako mäta a ružový sladkasto ako maliny (priateľov favorit). A čo je pecka, z týchto krémov si môžete namixovať svoju vlastnú vôňu! Celú sadu krémov kúpiš aj na Notino (klik).


Od Balea mi prišla na testovanie ich novinka, farebný kondicionér v nádhernej ružovej. Ak ma sledujete na IG, môžete vidieť, že ho aj mám momentálne na vlasoch a som s ním veľmi spokojná. Nádherná farba, veľmi jednoduchá aplikácia a jedno balenie vám vydrží na dve použitia (pokiaľ máte vlasy kratšie ako ja, tak aj na viac).

Od Alverde mi prišiel peeling na pery v naozaj roztomilom balení. Peelingové čiastočky má o niečo drsnejšie, ako peeling od Lush, ale takisto som s ním celkom spokojná, pery sú po ňom krásne hebké a zbavené odumretej kožičky. 


Od Chupa Chups mi prišla takáto letná mikulášska nádielka! Niekto asi chce, aby som častejšie zhrešila, haha!:D Lízatká veľmi môžem, najmä to kolové s práškom, ktorý praská v ústach, to je láska.♥


Od Blendea mi prišiel ich nový vegánsky protein. Musím sa priznať, že mne samotný veľmi nechutí, najmä kvôli tomu, že je z určitej časti z hrachu a ja hrach nemám rada. Za to je skvelý napr. do lievancov, koláčov, ale aj do smoothie. 

Dajte mi vedieť v komentároch, čo vás najviac zaujalo a ja sa na vás teším pri novom článku (ktorý bude, verém, dúfam, čo najskôr). Zatiaľ sa majte krásne.♥



* článok obsahuje spoluprácu s e-shopom Notino.sk
FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  YOUTUBE |  TUMBLR

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Nejvíce mě zaujaly novinky od NYX, Lush a Nivea :) hezký článek!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. NYX novinky vypadají perfektně. Nivea fakt přišla perfektně zabalená, tyto krémy mě fakt lákají, líbí se mi to mixování. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Waau poriadne štedrá nádielka. Mňa najviac očaril Dermacol, potom Nivea a Yves Rocher. Všetko od nich by som chcela vyskúšať, milujem hlavne produkty na pleť a telo, dekoratívku pomenej :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Toľko super vecí! Rada by som vyskúšala tie od YR a tie Aqua Beauty od Dermacolu ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla