5 vecí, ktoré milujem na blogovaní

apríla 25, 2018

Ahojte dievčatá! Musím sa vám priznať, že začínam strácať pojem o čase. Zdalo sa mi, že posledný článok vyšiel nedávno a ono to už je celých osem dní. Darmo, škola mi dáva naozaj zabrať. A aj keď sa učeniu nevenujem na 100% (aj keď by som asi mala), jednoducho ten čas plynie. Až príliš rýchlo. Mám pre vás nachystaných niekoľko beauty článkov, ktoré by mohli byť pre vás zaujímavé, avšak ešte pred tým sa na chvíľku zastavím pri mojej srdcovej téme. Pri blogovaní

Mám pocit, že u väčšiny blogeriek čítam len negatívne články na túto tému. Prečo blogovanie nemajú radi, čo ich na ňom štve, najhoršie veci na blogovaní a podobne. Čo si budeme klamať, pár rokov dozadu som napísala aj ja podobný článok. Ale keďže sa už chcem zameriavať len na tie pozitívne veci a nekaziť si zbytočne život negativitou, rozhodla som sa, že vám v dnešnom článku priblížim, čo na blogovaní najviac milujem.


1. Noví priatelia 
Za čo som najviac vďačná, sú ľudia, ktorých som mala možnosť spoznať. Som človek, ktorý si váži svojich priateľov a snažím sa dávať si pozor, koho za neho beriem a komu sa zdôverujem (aj keď sa mi to niekedy nedarí). Vďaka blogovaniu som mala možnosť spoznať naozaj úžasných ľudí. V prvom rade je to jednoznačne Peťka z blogu Nasklee. Aj keď ju poznám asi zo všetkých najkratšie, neuveriteľne sme si sadli a stretneme sa vždy, keď sa to dá. Je milá, krásna, veselá, úžasná osôbka, sadli sme si vo veľa názoroch a vždy keď som s ňou, mám pocit, ako by sme sa poznali oveľa dlhšie. 

Vďaka blogu a spoločným blogerským eventom som sa oveľa viac zblížila aj s mojou spolužiačkou Alex, ktorú môžete poznať z blogu Alexxiew Style. Je nádherná, má úžasný štýl, krásne sa líči a povahovo je neuveriteľne dobrá a milá. Samozrejme sa aj veľa nasmejeme a spolu s Peťkou sú to také moje "blogger best friends". 

Samozrejme, nie sú to len oni dve. Spoznala som neuveriteľné množstvo šikovných a úžasných blogeriek, na ktoré sa vždy veľmi teším, ako napr. Zuzka, Lucka, Vierka, Drew, Dominika a množstvo iných. A aby to nebolo iba o blogerkách, mala som možnosť spoznať aj veľa iných talentovaných žien, rôzne make-up artistky, influencerky či slečny z firiem a agentúr, ktoré s nami komunikujú. 


2. Venujem sa tomu, čo milujem 
Kozmetika ma začala zaujímať už na základnej škole. Mala som asi 12 rokov. Pamätám si, ako som si prezerala katalógy Avonu a Oriflame, ktoré mama nosila od kolegýň z roboty. Objednala som si rôzne krémiky, špirály či rúže a skúšala som. Od 12 som takisto chodila pomáhať maminej kamarátke do sekáču, kde som si aj niečo privyrobila a to som minula, ako inak, na kozmetiku. V mojej milovanej DM-ke. Pamätáte si ešte na kozmetiku S.he? Tak presne tú som vtedy mala veľmi rada! 

Okrem kozmetiky som vždy milovala písanie a od mala som snívala o svojom vlastnom magazíne. Zo zošitov a rôznych časopisov som si vytvárala svoje vlastné časopisy, z časopisov Bravo, Kamarát a In som si vystrihovala rôzne beauty tipy a triky a lepila som si ich tam. Blogom som si vlastne splnila aj svoj detský sen a dnes pre vás píšem svoj vlastný online beauty časopis. 


3. Kreativita 
Postupom času, ako sa blogu venujem dlhšie, si dávam stále viac a viac záležať na svojich článkoch. Nechcem, aby to boli iba nudné recenzie, bezduché články s obrázkami alebo aby ste si tu prečítali veci, ktoré sa dozviete aj z etikety produktov. Články sa snažím tvoriť kreatívne, aby som vám dala čo najviac informácií a tipov, aby som vám pomohla a zároveň vás aj zaujala a nenudila. Veľmi ma to baví vymýšľať rôzne spracovania článkov a zároveň som sa aj ja naučila kope novým veciam a rozvíjam svoju kreatívnu časť.


4. Zdokonalenie sa vo fotení 
Pamätám si ešte svoje začiatky s mojim starým foťákom. Úplne jednoduchý, ktorý som si potajme brala od tatina. Neskôr som fotila na telefón, potom na tablet, až som dostala svoju prvú zrkadlovku (na ktorej mimochodom fotím doteraz). Aj keď je to zrkadlovka, fotky zo začiatku neboli nejak úžasné. Nevedela som s ňou narábať, nemala som taký cit na fotky, ako mám teraz. Ale keďže ma to nesmierne bavilo, zdokonaľovala som, naučila som sa narábať s manuálnymi nastaveniami a dnes som so svojimi fotkami veľmi spokojná. Aj keď si myslím, že je stále čo zlepšovať, oproti svojim začiatkom vidím obrovský pokrok.


5. Spätná väzba
Verte mi, nie je nič krajšie, ako keď si od vás prečítam nejaký pekný komentár alebo správu, že sa vám článok páčil. Aj keď to tak možno nevyzerá, za blogom a písaním článkov je veľmi veľké množstvo práce. Ja sa do toho snažím dávať všetko a o to viac ma teší každá jedna spätná väzba. Či už tá dobrá alebo aj kritická, ak je samozrejme objektívna. Aj keď tých bolo zatiaľ naozaj len pár. Avšak na mojom Instagrame som od vás dostala už takú hromadu správ, že by som tomu pred tromi rokmi asi ani neverila. Je to krásne, vidieť, že to, čo vás baví, niekomu niečo dá, páči sa mu to a že to má celé zmysel


Samozrejme, na blogovaní je toho krásneho omnoho viac. Vedela by som vám o tom písať aj rozprávať celý deň, no dnes som sa rozhodla, že vám vypichnem len moje najobľúbenejšie a pre mňa najkrajšie veci. Verím, že každá jedna blogerka to robí najmä preto, lebo to miluje. Aj keď viem, že veľa dievčat má v dnešnej dobe blog len za účelom spoluprác. Nenechám si však týmto skaziť celú radosť z blogovania a verím, že aj vy, iné blogerky, to cítite rovanko. 



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  YOUTUBE |  TUMBLR

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Veľmi krásny článok! Tiež to mám podobne. ;)

    Ann´s Life

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš vážně kvalitní fotky. :) Jinak se pod všechno z toho podepisuji, díky blogu jsem se dostala k focení, našla pár skvělých inspirujících lidí a hlavně je to výborný koníček. Snad se jednou dostanu i na nějakou blogerskou akci. :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekný článok a našla som sa asi v každom jednom bode. Blogovanie je super a naozaj sa vĎaka nemu človek posúva ďalej :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezky napsaný článek :) to zdokonalení ve focení bych taky už chtěla zažít :D
    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelo napísaný článok. Presne tieto výhody sú také "dôležité" aj pre mňa :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherný článek, cítím to úplně stejně :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super článek :-) mám to Alex podobně jako ty!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja síce píšem o knihách a životných situáciách, ale mám to podobne. Milujem písanie a odovzdávanie svojich myšlienok ďalej. Spoznávam nové kočky blogerky, nové knižné tituly aj autorov.
    Inak sa pozerám na svet vo všetkom vidím námet na článok, blogovanie je super, aj keď nepatrím medzi TOP... Skutočne super motivačný článok 😀

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekne zhrnuté. Mne mierne chýba tá socializačná zložka, ale zlepšuje sa to :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Beautiful post, dear! I like your blog.
    Following you! Follow back?

    https://colourfulmadness.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla