Novinky Maybelline

februára 11, 2018



Ako si užívate zimu, ktorá neustále panuje vonku za našimi oknami? Poviem vám, že mne už lezie hore krkom a netrpezlivo vyčkávam jar. Veľmi rada si užijem aj zimné počasie, niekde na horách, v zasnežených Tatrách alebo doma pri čaji a televízií počas Vianoc. Avšak teraz ma to už vôbec nebaví a nemôžem sa dočkať toho, ako odhodím kabát a moju zimnú čiapku. 


Keďže ružová patrí k farbám jari a leta, dnes vás trošku naladím na veseljšiu nôtu a poviem vám niečo o kozmetických novinkách, ktoré nedávno prišli ku nám na trh. Dostali sa ku mne konkrétne novinky od značky Maybelline

Musím sa priznať, že som túto značku kozmetiky takmer úplne prestala používať. Mám rada ich make-up Fit me!, ktorý je skvelý na bežné denné nosenie, ale inak mi ich produkty veľmi nevyhovovali. Skúšala som aj ich veľmi ospevovaný korektor Fit me!, ktorý mi však bohužiaľ odtieňovo nesadol. A tým sa príbeh uzavrel. Až doteraz

Balíčku som sa naozaj veľmi potešila, keďže som od Maybelline ani nič také už neskúšala a veľmi ma zaujal najmä dizajn produktov v mojej obľúbenej farbe. Na Instagrame už stihlo pribudnúť zopár postov u blogeriek, ktoré si produkty chválili, tak som bola plná očakávania.  Novinky som skúšala niečo vyše týždňa dennodenne a už som si aj stihla na ne vytvoriť svoj názor. 

Čo na ne teda hovorím?


Začnem s ich prvým produktom, ktorý momentálne môžete vidieť aj v reklame v televízií a to je riasenka Total Temptation (kúpiš už aj na Notino). Zaujala ma hneď na prvý pohľad pre jej jednoduchý, ale zato veľmi štýlový obal. Avšak mala som dosť zmiešané pocity, keďže mne riasenky od Maybelline absolútne nesedia.

Nová riasenka má rovnú hustú kefku, ktorá mne osobne veľmi vyhovuje. Naberie dostatočné množstvo produktu na obalenie celých rias. Treba však dávať pozor, aby na špičke nebolo veľké množstvo farby, inak sa vám otrie pri nanášaní o nos.

Jej zloženie je navyše obohatené o kokosový olej, ktorý tam je aj jemne cítiť spolu s vanilkou a vďaka ktorému má nádherné krémové zloženie. Sľubuje oddelené riasy a nadýchaný objem, čo môžem potvrdiť. Riasy naozaj krásne oddelí, vytočí a obalí farbou v akurátnom množstve. Nerobia sa mi z nej hrudky, nezlepuje riasy ani sa nedrolí pod oči. Prvé riasenka od Maybelline, z ktorej som nadšená!


Ďalšou z noviniek, ktorú si pre nás v Maybelline pripravili, je Master Chrome rozjasňovač (klik). Na rozjasňovačoch si poslednú dobu celkom idem, preto som sa tomuto ružovkastému krásavcovi veľmi potešila. 

Aj keď takto vyzerá byť farba naozaj ružová až jemne rose gold, v skutočnosti je na pleti veľmi zaujímavej farby. Má teplejší nádych a mám pocit, že ťahá až do broskyňova. Na pleti vyzerá veľmi pekne, dodá jej rozžiarený zdravý vzhľad a takisto aj pigmentácia je veľmi dobrá. 

Pokiaľ som dobre informovaná, rozjasňovač by mal byť dostupný v dvoch odtieňoch: 050 Molten Rose Gold a 100 Molten Gold. 


Milovníkov korektoru Fit Me! (klik) určite poteší správa, že Maybelline rozšírili ich škálu odtieňov o dva nové: odtieň 05 pre najsvetlejší tón pleti a odtieň 20 pre ten najtmavší.

Ako som vám spomínala, korektor som už skúšala, avšak do oblasti pod oči bol na mňa odtieň pritmaví a preto mi veľmi nesadol a nepoužívala som ho. Nový odtieň 05 je skvelý, perfektne sadol k môjmu tónu pleti (a to zas nie som nejaká extrémna bleduľa) a krásne rozjasnil oblasť pod očami.

Čo mne osobne trochu vadí je to, že aplikátor naberá príliš veľa produktu a pokiaľ ho trochu neobtriem, mám ho na jednom oku príliš a nejde mi už potom ani veľmi preniesť na druhé oko, preto sa musím trochu viac hrať so zapracovaním produktu.


Ako maniačka na rúže som bola najviac zvedavá na posledný produkt, ktorý patrí medzi túto kolekciu noviniek a to Color Sensational Powder Matte rúže. Majú jednoduché a elegantné čierne balenie, ktorým sa nedá nič pokaziť. 

Rúže sú dostupné v troch odtieňoch: 05 Cruel Ruby, 10 Nocturnal Rose a 15 Smoky Taupe. Myslím, že už na fotke ste si mohli všimnúť, ktorý som používala najradšej. 15 Smoky Taupe si ma získal najviac s jeho nádherným fialovo-hnedým odtieňom, ktorý ma jemný nude nádych. 

Trošku vysušujú pery, pre ich púdrovo-matný efekt, preto si ich ešte pred aplikáciou zvyknem namazať balzamom alebo ak mám viac času, kokosovým olejom. Takisto treba dbať na peeling pier, pretože je po nanesení vidieť každú nerovnosť. 


Čo vás z noviniek od Maybelline zaujalo najviac? Prípadne ste už niečo vyskúšali? 



Ďakujem agentúre Null a Maybelline za poskytnutie noviniek na testovanie.
FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Ta řasenka vypadá fakt skvěle, ten obal mě zaujal hned na první pohled:D. Jinak já už taky čekám na jaro:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no neviem, všetko sa mi páči! :D aj riasenka, aj rozjasňovač...a rúže majú veľmi krásne odtiene :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se líbí odstíny rtěnek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. parádne novinky, ten rozjasňovač musím kuknuť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Do tých rúžov som sa zamilovala, sú fakt kvalitne a hlavne majú krásne odtiene 💗 fotky krásne nafotené ako vždy 😍

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Měla jsem concealer, ale byl na mě až moc tmavý(nejsvětlejší odstín!). Celkově jsem se v Maybelline poslední dobou docela zklamala:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale o té řasence neustále přemýšlím :D kokos je kokos

      Odstrániť
    2. Riasenku určite odporúčam!🙂

      Odstrániť
  7. riasenka vyzerá geniálne a rúže tiež :) keby som nemala v kúpeľni momentálne plno, určite by som po nich chňapla ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Produkty majú naozaj krásne obaly, úplne také roztomilé ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  9. rtěnky jsou boží! a ta řasenka pecka.. mám teď něco levného od Miss Sporty a pěkná bída teda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne značka Miss Sporty celkovo nevyhovuje🙂

      Odstrániť
  10. Ja som skúšala od Mabeline tento korektor Fit me - a ak si dobre spomínam bola som s ním veľmi spokojná dokonca neviem či som si ho nekúpovala aj ešte raz :) Celkovo mabeline značku mám z mojej skúsenosti celkom rada a najnovšie od nich uvažujem zadovážiť si paletku očných tieňov :) Inak veľmi pekne napísaný príspevok - niektoré veci by ma ani nenapadlo opomenúť :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som práveže veľmi od Maybelline nejakých obľúbencov nemala, takže o to viac som z produktov prekvapená🙂

      Odstrániť
  11. Hoodně se mi líbí ty odstíny rtěnek :) možná si nějakou pořídím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Najviac ma potešila dostupnosť svetlého odtieňa u korektoru Fit me!, ktorý mám veľmi rada, no presne ako aj ty v článku píšeš, doteraz dostupný najbledší odtieň bol na mňa tmavý a preto ho používam len na nos. Teším sa, že si tento korektor konečne budem môcť dávať aj pod oči :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla