Novinky od Urban Decay + workshop v Douglas

júna 17, 2017


Ešte minulý týždeň som mala možnosť zúčastniť sa predstavenia noviniek od značky Urban Decay, ktoré bolo prepojené s workshopom s medzinárodnou make-up artistkou UD, Jillian Ward. Spoločnosť m robilo, ako inak, niekoľko ďalších šikovných blogeriek a youtuberiek.

Hneď ako sme prišli, sme si poobzerali a poskúšali novinky, ktoré ma už na prvý pohľad očarili. V ponuke sú nie len dve úplne nové paletky, ale aj paletka tváreniek, 3 nové odtiene rúžov a 3 odtiene ceruziek na oči. 

Keď sa na produkty pozriete, stavím sa, že hneď uhádnete, čo ma na nich tak uchvátilo. Pokiaľ ste si tipli dizajn balenia, uhádli ste! Produkty vyzerajú naozaj skvele nie len farbami, ale aj dizajnom, ktorý navrhol Michal Basquiat a ktorý je veľmi svieži, bláznivý a mladistvý. 



Na výber sú tieto dve paletky a keď som si zbadala, až mi srdce poskočilo a úprimne, neviem ktorú by som si vybrala. Prvá má nádherné svieže farby, ktoré sú úžasne pigmentované a vedela by som si s nimi predstaviť veľa bláznivých líčení. Naopak druhú by som vedela využiť v každodennom líčení a vytvoriť rôzne obmeny basic lookov.


Tieto linky ma takisto veľmi očarili, keďže práve tieto výrazné farby na očiach som si veľmi obľúbila. Tú modrú rozhodne musím mať, aj keď tá žlto-zelená vyzerá takisto dobre a na mojich očiach by mohla vyzerať celkom dobre, keďže ich mám zeleno-hnedá a zvýraznila by práve tú zelenú. 


Ďalšou novinkou, o ktorej by som Vám chcela povedať/napísať sú 4 produkty starostlivosti o pleť a 3 produkty určené na odlíčenie.

Z produktov zameraných na starostlivosť o pleť je čistiaci pleťový púder (zľava), ktorý pleť prejasní a vyhladí. Odstráni odumreté kožné bunky a je veľmi šetrný, takže ho môžete kľudne používať každý deň. Zlupovacia maska je naopak určená pre tie z Vás, ktoré majú problém s pórami. Na tú som naozaj veľmi zvedavá, takže si ju pravdepodobne zaobstarám. Gél určený na prípravu pleti pre make-up, je veľmi ľahký a zanecháva na pleti pocit sviežosti. Má nevtieravú a príjemnú vôňu. Posledným produktom je hydratačný balzam, ktorý ma dostal svojou vôňou! Nie je divu, keďže obsahuje bambucké maslo a kokosový olej. 

No priznám sa, že ma oveľa viac zaujali produkty na odlíčenie. Prvý je odličovač v spreji opäť zľava), ktorý odstráni aj vodeodolný make-up. Čistiaca olejová tyčinka je pre mňa niečo, čo musím vyskúšať. Je na báze oleja a jednoducho si s ním prejdete po pleti, jemne napeníte a zmyjete. A všetko ide dolu! Menšia olejová tyčinka je špeciálne určená na odstránenie dlhotrvácnych rúžov, čo je pri mojej mánii na rúže must-have!

Tu môžete vidieť čistiaci pleťový púder. 


Posledným produktom (alebo produktami?), ktoré ma veľmi zaujali, sú tieto topcoaty na pery v 12 nádherných odtieňoch. Jednoducho si nimi pretrete narúžované pery a vytvoríte tým nový nádherný efekt. Ideálne najmä na prichádzajúcu festivalovú sezónu!


Jillian nám samozrejme predviedla aj líčenie naživo na tejto veľmi sympatickej a krásnej modelke. Celé líčenie komentovala a dozvedeli sme sa aj čo-to o nový produktoch. Takisto som poctivo nasala nejaké informácie a tipy a triky z líčenia, ktoré rozhodne využijem aj v praxy. 




Na Jillian je skrátka jasne vidno, že je to profíčka a líčenie jej išlo jedna radosť. A voilá, tu je výsledok.:)


Nakoniec sme mali možnosť s Jillian prehodiť pár slov, spýtať sa jej niečo, čo nás zaujímalo a samozrejme sa s ňou aj odfotiť. Jillian je nie len nádherná a talentovaná, ale aj veľmi milá a sympatická žena s krásnym úsmevom. 


Na ľavej strane môžete vidieť Lucku, ako využila šancu sa priučiť niečomu novému a Jillian jej ukazovala, ako sa robí perfektná linka. Na pravej fotke nám Jillian hovorila niečo málo o topcoatoch a vyberala, ktorý použije v líčení. 

A na záver ešte jedno selfíčko s Luckou a Drew

Ešte raz veľmi pekne ďakujem Douglas a Urban Decay za pozvanie a dievčatám za skvelú spoločnosť. A čo Vy, čo hovoríte na novinky?




          FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Tak to vypadá na vážně povedenou akci, já se těším jak UD okouknu v US i se všemi novinkami :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to na povedenou akci! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne napísané a nafotené! :) Určite to bol skvelý event, hlavne keď to usporadúval Urban Decay :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. musel to byť naozaj skvelý event :) skvelé, že ste si ho užili takto spolu s babami :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla