But first coffee?

mája 25, 2017

Tiež patríte do skupiny tých, ktorý bez rannej kávy nedajú ani ranu? Hneď po prebudení sa pomaly vlečiete do kuchyne, spravíte si svoje obľúbené presso alebo zalievanú a týmto malým rituálom naštartujete každý deň.

Aj keď ja na káve závislá nie som a obyčajné presso mi nie je veľmi pochuti, veľmi rada si vychutnám chutné "kapučíno", karamelové či tekvicové latte alebo moje obľúbene karamelové frappe z McDonaldu. Vtedy moje chuťové poháriky priam explodujú a vychutnávam si každý jeden dúšok. 

tričko- Moony Mood, rifle- C&A, koženka- Mango, kabelka- Moony Mood, topánky- CCC, náramky- Pandora, Luxury, čoker s náhrdelníkom- Mohito

Dámske tričko Moony Mood ma oslovilo najmä jeho roztomilou potlačou s kelímkom kávy a s názvom "but first coffe", čo síce mňa, ako človeka, ktorý sa radí skôr do skupiny #tealover veľmi nevystihuje, skrátka mi padlo do oka. Objednávala som ho z e-shopu spartoo.sk, z ktorého to nie je môj prvý (a ani posledný) nákup a kde mi vždy niečo padne do oka. Tento krát som si odtiaľ objednala viac kúskov, ktoré Vám však ukážem zase niekedy nabudúce.

Po prezeraní mojich starších outfitov som si uvedomila, že som Vám už dlhú dobu nepredviedla niečo veselšie a pribúdali tu len tmavé outfity, v tom dnešnom som sa to rozhodla zmeniť. Tmavé rifle som zamenila za sivé, ktoré mimochodom nosím takisto veľmi rada.

Keďže som sa večer chystala do kina na predpremiéru Pirátov Karibiku (bolo to úžasné!), zobrala som si aj moju najobľúbenejšiu koženku v baby pink farbe, ktorú ste si už určite všimli na mojom Instagrame, keďže ju nosím pomerne často (a začína to vyzerať, že nič iné ani nemám:D).

Ďalšou kategóriou, ktorou som prechádzala, boli dámske kabelky Moony Mood, kde som mala zopár vyhliadnutých, ale nevedela som si vybrať tú pravú. Nakoniec som sa rozhodla pre túto crossbody kabelku v sivej farby. Veľkosťou je akurát a vojde mi do nej presne všetko, čo potrebujem.

Topánočky s kamienkami sú u mňa nové, kúpila som si len tento víkend. Zháňala som nejaké na štýl slip-onou na jar a leto a tieto mi hneď padli do oka. Jedinou nevýhodou je fakt, že extrémne otláčajú, tak verím-dúfam, že ich to hneď aj prejde.


Čo poviete na outfit? Páči sa Vám? A čo Vy, ste skôr #coffeelover alebo #tealover?



               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

13 komentárov

  1. Mám to taky tak,každé ráno si kávu dát musím! Moc pěkný outfit..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekný outfit :) páčia sa mi topánočky a ako veľkému coffeelover aj tričko :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný outfit páči sa mi veľmi a veľmi sa ti hodí

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Celkově ti to moc sluší, sama bych si rozhodně oblékla bundičku a kabelka se mi také velmi líbí. :) *****

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je super ♥ Ta koženka nemá chybu, taky sháním buď v baby pink, nebo ve světle modré :) Jinak já patřím spíš ke coffeelovers :) I když dobrým zeleným, nebo kvalitním černým čajem nepohrdnu :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherný outfit, veľmi ti pristane! :) Máš krásne nechty

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Káva je moje palivo, ale ešte som nenašla tričko pre kávopičov, ktoré by ma ohúrilo natoľko, aby som si ho mala potrebu objednať. Všetky mi už prídu obohrané s neoriginálnymi hláškami :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherný outfit, to tričko bych potřebovala. :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásny outfit no ja som skor teelover :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc pěkný outfit, takovéto nosím nejraději :) Já ráno potřebuju pořádně veliký hrnek černého čaje, kafíčko si nechám vždy na odpoledne- nejlépe v některé z venkovních kaváren a s kamarádkami :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla