Ziaja starostlivosť o suchú pokožku

januára 25, 2017


Studené počasie v poslednej dobe, ktoré vonku pretrváva už pár týždňov dá zabrať celému môjmu telu. Trpia vlasy, ruky, pokožka, pleť, skrátka trpíme celé. Najmä v týchto mrazoch je potrebné pokožku riadne hydratovať. S vysúšaním pokožky nôh mám problémy aj v lete, no teraz je to doslova katastrofálne. Nedávno sa mi dostali do ruky dva produkty od značky Ziaja z rady Olive leaf. Obi dva produkty obsahujú výťažky z olivových listov, čo ma veľmi zaujalo a počas tejto tuhej zimy som mala možnosť poriadne otestovať ich schopnosť. Ako to dopadlo? 


Prvý z týchto dvoch produktov je čistiaci olej. Ak mám byť úprimná, najprv som nevedela, čo si mám o tomto produkte myslieť. Pokladala som ho za nejaký olej, ktorý je na princípe krému na telo. Vmasírujem ho pokožky a on sa vstrebe. Až po dôkladnom prečítaní etikety som zistila, že sa jedná o olej určený na kúpeľ. Dá sa použiť v dvoch formách: buď z neho odlejete priamo do vane alebo si v sprche vmasírujete do pokožky a zmyjete. Ja som vyskúšala druhú formu a ostala som príjemne prekvapená. Pokožku som mala naozaj vyživenú, vďaka výťažkom z olivových listov. Taktiež som ho použila tak, že som olej pred sprchovaním vmasírovala do pokožky nôh, nechala chvíľu pôsobiť a potom som sa osprchovala. Účinok bol ešte lepší! Avšak keďže je konzistencia naozaj veľmi mastná, pozor, aby ste niečo nezamastili. 


Druhým produktom je mikro- exfoliačný gélový peeling. Je určený aj na pleť, aj na telo. Keďže je výhradne pre suchú pleť, na tvár som ho nepoužila, aby som si ju nepodráždila, keďže ju mám skôr zmiešanú až mastnú (aj keď teraz v zime má bližšie k tej suchej). Avšak na telo je úžasný! Gélové zloženie krásne vyživí pleť a peeling, ktorý je podotýkam veľmi jemný a príjemný, odstráni odumreté bunky z pokožky. Na etikete je napísané, že by mal takisto zabraňovať čiernym bodkám, čo však ja neviem posúdiť, keďže mám trochu strach, aby som svojej pleti zbytočne neublížila. 

Jedinou nevýhodou produktov je to, že sa dosť rýchlo míňajú, najmä olej, ktorého treba väčšie množstvo. Inak som nenašla nič zlé, čo by som na tieto produkty mohla povedať a na toto obdobie sú naozaj ideálne. Tiež je za mňa veľké plus fakt, že olej aj peeling obsahujú výťažky práve z listov olivy a olivový olej, ktorého účinky sú na toto obdobie veľmi aktuálne a potrebné. 

Skúšali ste už tieto produkty? Máte nejakého obľúbenca od značky Ziaja? 





FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

19 komentárov

  1. Ten olej vyzerá veľmi zaujímavo :) ja cez zimu tiež trpím suchou pokožkou a už neviem čo na ňu dať aby to bolo lepšie :/ Ale ten olej vyzerá veľmi zaujímavo a asi sa po ňom pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. seems like a nice product. thanks for sharing :)
    anyway, I like your blog, wanna follow each other? please let me know. thanks :)

    IT’S A GIRL THING
    INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja značku Ziaja milujem a mám doma asi 10 produktov, ak nie aj viac :) Ja od nich milujem očný krém :) A tiež krém na tvár :) Z týchto produktov som skúšala iba čistiaci olej :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ziaju mám ráda, tyto produkty jsem nezkoušela , ale oblíbence mám a jsou to hlavně krém na obličej a také na oči z kozí řady, a pak také petrželkový krém na oči.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ziaju používam a mám ju veľmi rada, tieto produkty som však ešte neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Oba vypadají skvěle... já se koupelovým olejům vyhýbala, ale poslední dobou jejich taje obdivuji a jsem čím dál více nadšenější.. jen kdyby tak nemastily vanu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. S týmito produktmi skúsenosť nemám žiadnu, no Ziaju milujem. Hlavne ich krém s kozím mliekom a gél proti striám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som od tejto značky zatiaľ nič neskúsila, ale počula som o ich produktoch samé dobré veci, takže sa chystám niečo vyskúšať. A zrovna tieto dva produkty by sa mi dosť hodili, pretože v zime dosť trpím, moja pokožka je neustále suchá.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zo Ziaji kupujeme hlavne sprchové mlieka sem-tam i nejaké telové mlieko. Tieto produkty vyzerajú super a veľmi ma zaujal ten olej.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vypadá to skvěle! :) Já teď používám skincare produkty od Sephory, se kterými jsem spokojená, ale možná později se po této značce kouknu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. produkty som ešte neskúšala, ale zišlo by sa mi niečo výživné, moja pokožka má tiež sklony k suchosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tyto produkty by se hodilo pro mého přítele. Mám alespoň tip, co mu koupit k Valentýnu. :)

    Lifestyle and beauty by Dendy

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zajímavé produkty, ale bohužel nemám žádného oblíbence od této značky, jelikož ji ani neznám, ale mohla bych to napravit :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  14. V tomto počasí a hlavne kvôli tomu, že je tak zima trpí aj moja pokožka veľmi. Najviac však ruky. Mne pomohla taktiež Ziaja, ale práve produkty z rady Goat's Milk .. a tá vôňa, proste láska! Moja pleť je suchá, takže peeling rozhodne vyskúšam! :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Veľmi zaujímavý článok. Veľmi som sa našla v tom, že pokožku tela mám veľmi suchú a v zimných mesiacoch až kriticky, no naopak moja pleť je zmiešaná až mastná. Určite však otestujem tieto dva produkty:)
    Ak by si chcela tak si môžeš prečítať aj môj posledný príspevok na blogu:
    https://lifeofbasicgirl.blogspot.sk/2017/01/do-you-love-yourself-talkwcarla.html
    Ďakujem krásne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ziaja má super produkty. Se zmiňovaných jsem nezkoušela ani jeden produkt ovšem ten peeling se mi líbí :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  17. O tejto značke som ešte nepočula ale určite by som si mala zaobstarať nejaký prípravok na suchú pokožku. Ale keď ja si na to neviem zvyknúť.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ten čistiaci olej sa javí ako naozaj zaujímavý kozmetický produkt :) Super článok :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla