Fialová tutu sukňa

augusta 30, 2016

sukňa- Mia Dresses, body- Mia Dresses, lodičky- Humanic

Aj keď sa najlepšie a najpohodlnejšie cítim v takom, povedzme že mestskom štýle, čiže rifle, nejaké tričko, koženka či iná bundička na vrch a tenisky, som človek veľmi premenlivý a to nie len v mojich náladách a emóciach ale aj vo svojom štýle. Jeden deň ma môžete vidieť v tomto mojom fav mestskom outfite, druhý deň dostanem chuť na pohodlné a štýlove tepláky, ďalší na sukňu a podkolienky a ďalší sa zobudím s tým, že dnes chcem byť za dámu. Presne ten deň som mala minulý týždeň, keď vonku bolo opäť krásne a leto bolo znovu letom. 

Sukne, najmä tie v pastelových farbách sú mojou srdcovkou, aj keď sa dosť ťažko zháňajú, keďže vo väčšine v obchodoch objavíte len čierne, biele alebo v nejakých neutrálnych či fádnych farbách. Keďže kamenné obchody ma dá sa povedať sklamali, obrátila som sa na internet, kde som natrafila na MiaDresses, kde majú naozaj nádherný výber spoločenských šiat a aj mojich milovaných a dlho hľadaných sukní. A v tak krásnych farbách! 

Ja som si vybrala (ako ste si určite všimli na fotkách) túto nádhernú midi tutu sukňu vo fialovej farbe. Pôvodne som si ju vyberala so zámerom, že ju využijem len na nejakých oslavách, možno na fotenie ale potom mi napadlo, že by nemusela vyzerať zle aj s nejakým obyčajným tričkom s krátkym rukávom a balerínkami. Čo vy na to? Každopádne sa na ňu môžete tešiť aj v nejakých budúcich outfitoch, keďže je skrátka dokonalá a celé fotenie som sa cítila ako princezná. Doplnila som ju čiernym bodičkom s výrezmi vzadu, ktoré som si mimochodom taktiež objednala z tohto e-shopu a veľmi pekne to k sebe pasuje. K tomu som zvolila jednoduché čierne lodičky, kvetinovú čelenku, ktorú som dostala od priateľa a aby som sa cítila ešte viacej ako princezná a jednoduché doplnky. 

Čo sa týka e-shopu, nemám čo vytknúť, sukňu som si objednávala vo štvrtok niekedy vo večerných hodinách a v pondelok na mňa už sukňa čakala na pošte, takže s dodaním som veľmi spokojná, dodanie je expresne rýchle, preto ak potrebujete na rýchlo zohnať nejaké šaty či sukňu na oslavu, MiaDresses Vám veľmi odporúčam

A čo vy poviete na túto sukňu? Páči sa Vám? A čo poviete na moje vlasy? Keďže poväčšine nosím vyžehlené, chcela som tu princeznovskú atmosféru nejako vyšperkovať a mokré vlasy som si zaplietka do dvoch vrkočov a nechala vysušiť. Páčia sa Vám takéto vlnky na mne? Mimochodom, fotila ma moja milovaná osobná fotografka, Táňulda.♥ Páčia sa Vám fotky?

Vidíme sa pri ďalšom článku! 
Zatiaľ, pa.♥

P.S.: Opäť som sa vrátila na môj ask, preto ak Vás niečo zaujíma alebo sa na niečo chcete opýtať, kludne mi tam napíšte, rada Vám odpoviem.:) 
P.S.2: Na blogu až do 5.9.2016 stále prebieha veľká letná GIVEAWAY, preto ak ste sa nezapojili, rýchlo to bežte napraviť!







                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

39 komentárov

  1. Takovéhle sukně milujem! Nevěděla bych tedy moc kam ji nosit, ale je nádherná. A na fotkách ti to moc sluší :) MiaDress je super, vždy na ty fotky šatů úplně zírám a přemýšlím, že si nějaké také koupím.. třeba na maturitní ples :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta sukně ti moc sluší :) Já v nich vypadám jako malé dítě, takže je prostě nosit nemůžu :D Kombinace s body je dokonalá ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mo pěkné fotky! Na některých mi připomínáš Serenu z Gossip Girl. Sukně je taky hezká, i když ne uplně můj styl.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vau, ďakujem krásne za nádherný kompliment! ♥

      Odstrániť
  4. Takovouhle sukni jsem vždycky chtěla, je nádherná! ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prekrásne fotky♥ sukňa sa mi veľmi páči, je taká neobyčajná :) a tie piešťanské miesta veľmi dobre poznám, páči sa to mesto. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta sukně je dokonalá a celkově ti to moc sluší :)

    August Favourites 2016

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Anonymný31/8/16 07:48

    sukně je krásná!Já teda sukně a šaty miluju, ale nenosim :D (osobní komplex)
    Každopádně nejkrásnější na tom všem je to body♥to sem se zamilovala.
    Obojí je skvěle zkombinované a mega ti sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jéé ty jsi krásná princeznička :) Sukýnka ti velmi sluší a krásné fotky!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tobě úplně přistane :) a barva je úplně krásná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tyjo, normálně na fashion články moc nejsem, ale tenhle je super! Krásná sukně, vážně to celé vypadá úplně princeznovsky :) A ty vlnky ve vlasech se k tomu dokonale hodí. Celkově mi přijde, že vlnky jsou vždycky a všude lepší, ale to bude tím, že sama mám vlasy úplně rovné a poněvadž bych ráda vlnité, nechápu, proč si je lidé s vlnitými vlasy žehlí. :D A foutky jsou úplně kouzelné, hlavně ta, kde jsi rozesmátá, asi 8. zdola :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. farba tej sukne je absolútne neskutočná! a veľmi ti pristane :3
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aj ja som veľmi premenlivý človek, teda pokiaľ ide o to, čo si obliekam. Raz si prídem úplne romanticky, potom mestsky a niekedy dokonca priam chlapčensky. Zabávam sa, keď sa pozriem do zrkadla a zistím, že deň pred tým som bola oblečená v úplne inom štýle. Na takúto sukňu by som nikdy nemala odvahu, čo sa týka mojej postavy. Je krásna, to nepopieram a na tebe vyzerá božsky!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mně se tyhle sukně moc líbí, ale na sobě si ji neumím představit. Připadala bych si jak baletka nebo princezna. :D Tobě ale moc sluší. :)

    BY CORRA

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mne sa tieto sukne tak veľmi páčia :) Sú prekrásne, ako pre vílu. Tá tvoja má krásnu farbu a pristane ti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. NÁDHERA, NÁDHERA, NÁDHERA! Sukně i topík jsou přesně můj styl. Moc ti to sluší :)
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Skvelý outfit na nejaké príležitosti. A čelenka s kvietkami je strašne pekná.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Krásná sukně, moc ti sluší :), ale já bych se v ní asi necítila.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Sukně mám hrozně ráda i když trochu jinačí, než máš na sobě Ty :) Ale i tak je vážně úžasná!! A Tobě to hrozně moc sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Krásna sukňa! Dokopy vyzerajú ako šaty, haha :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ta je krááásná! ♥ Moc ti to na fotkách sluší, tahle kombinace ti sedla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Vypadáš opravdu jako princezna! :) moc se mi líbí květinkové čelenky, takže Tvoje není vyjímkou! :) A myslím, že je to takový buď festivalový outfit (bez podpadků) nebo někam na nějakou oslavu a tak! :)
    Budu velmi ráda, když koukneš i ke mně, mám nově "tlačítko lajk" na fb, takže pokud se ti bude líbit, budu ráda i za to! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Nádherný outfit, moc ti to sluší :) Ta sukně je dokonalá ♥
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Sukna je uplne nadherna, ale ked sa raz vola MIDI tak by mala siahat do polovice lytok (z toho ten nazov), alebo aspon pod kolena a netreba si ju tahat az pod prsia. Inak outfitu nemam co vytknut, len sa netreba hrbit na fotke. Hned by to lepsie vyzeralo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, ako by tá sukňa mala byť, avšak ja takéto sukne nosím na páse a na niektorých fotkách sa hrbím zámerne, avšak aj tak ďakujem:)

      Odstrániť
  24. Já bohužel žádnou k mé smůle nevlastním :( Ale ta tvoje je fakt božíííííí ♥ Tolik ti to sluší, vypadáš úplně jako maková panenka :))

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Je nádherná... ♥ Vypadáš jako víla

    OdpovedaťOdstrániť
  26. ďakujem Vám veľmi pekne za Vaše krásne komentáre, veľmi ste ma potešili ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Moja princezna <3 neskutocne nadherna si :) Nadherne fotky,clanok proste vsetko :)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Jej aká si v tom outfite zlatá :) pristane ti to :)

    Na mojom blogu prebieha giveaway, budem rada ak sa zapojíš :) http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla