Čistiaca rada Nivea Creme Care

augusta 24, 2016

Neviem, aký máte vy vzťah ku kozmetickým značkám a či ste verné jednej, príp. dvom alebo to neustále striedate a nemáte svojho obľúbenca ale ja už (môžem s hrdosťou povedať) odmalinka je môj favorit značka Nivea. Počnúc ich obyčajným krémom v modrobielej krabičke, ktorý je najmä v zime môj must-have a taktiež nosím jeho cestovné balenie všade so sebou a ktorý ma vlastne sprevádza už od mala, cez tuhé či klasické antiperspiranty, s ktorými sa rovnajú jedine tie od Dove, až po šampóny, po ktorých vždy rada siahnem. Ale proste hlavne ten krém, to je moja celoživotná láska!


Nedávno som dostala od Nivei možnosť otestovať novú čistiacu radu Creme Care, ktorú ste si už určite mohli všimnúť aj vďaka reklame v televízií. Ide vlastne o komplet troch produktov: čistiaceho pleťového mlieka, pleťového krému  a pleťových obrúskov, určených na čistenie pleti a odstránenie make-upu. A ja som si ich jednoducho zamilovala!

Pre tie z nás, ktoré milujú make up a radi sa ním skrášľujú by mala byť večerná očista, teda odlíčenie tváre povinnou rutinou. Naša pleť dostáva za celý deň zabrať nie len kvôli make-upu, cez ktorý nemá možnosť dýchať ale aj vonkajším vplyvom či tým, že sa jej neustále dotýkame a "babreme" si do nej. A prečo práve tieto produkty na odlíčovanie a čistenie pleti sa stali mojimi novými láskami? Preto úzko súvisia s účinkami klasického krému v modrobielej krabičke, presne toho krému, ktorý som tu tak ospevovala! Nie len že poskytujú rovnakú ochranu a starostlivosť ale ešte aj tá vôňa! ♥ 


Taktiež majú šetrné zloženie (presne ako môj milovaný krém) vďaka obsiahnutým olejom a pleť po ich použití nie je napnutá ani začervenaná. A veľký plus pre mňa! Keďže mám problematickú pleť, čiže akné, s krémami mávam docela problémy, najväčší, že mi upchávajú póry a tým sa mi tvoria ďalšie vyrážky. Pri používaní klasického krému od Nivei som tieto problémy nikdy nemala a ani pri používaní tejto rady som neregistrovala žiadne zhoršenie. Okrem toho, že vyhovujú mojej pleti, dokážu odstrániť aj riasenku (s čím má väčšina čistiacich produktov problém) a vodeodolný make-up. 
Ale poďme sa pozrieť na zúbok každému produktu zvlášť!


Ošetrujúce čistiace mlieko NIVEA Creme Care
Hneď prvé, čo som spravila, keď sa mi tento produkt dostal do ruky bolo, že som ho otvorila a ovoňala. A vážne! Ako keby voniam môj milovaný modrobiely krémik! Mlieko má jemnú konzistenciu, ktorú si vmasírujete do tváre a potom odstránite vodou alebo vatovým tampónikom. Je to veľmi príjemné, konzistencia mi príde až gélová, čo je super a veľmi dobre odstraňuje nečistoty a make-up. Taktiež by mal udržiavať prirodzenú rovnováhu hydratácie, čo je veľké plus, najmä s prichádzajúcou jeseňou a chladným počasím. 
Balenie má 200ml a odporúčaná cena je 5,15€. 


Ošetrujúci čistiaci krém NIVEA Creme Care
Taktiež hneď ako prvé ma opantala vôňa môjho obľúbeného krémiku, aj keď viem, že mnohým to nevonia, pre mňa to je raj a vlastne aj taký jeho charakteristický prvok. Krém má (logicky) hustejšiu konzistenciu ako mlieko, avšak taktiež sa dobre dá vmasírovať do pleti. Potom si jednoducho opláchnete pleť vodou a voila. Opäť by mal taktiež udržiavať prirodzenú rovnováhu hydratácie. 
Balenie má 150ml a odporúčaná cena je 5,15€. 


Ošetrujúce čistiace obrúsky NIVEA Creme Care
Obrúsky už tak vôňou modrobiely krémik nepripomínajú, aj keď jemný náznak tam je.:D Aplikajú sa klasicky, ako akékoľvek iné, jeden vytiahnete a jemne si ním prejde po pleti, čím odstránite make-up. Taktiež veľmi dobre odstraňujú riasenku, aj keď neviem, ako si poradia s vodeodolným. Pleť nedráždia ale zase, narozdiel od zvyšných dvoch produktov, ma veľmi neoslovili. Skrátka obyčajné obrúsky na odstránenie make-upu. 
Balenie obsahuje 25ks a odporúčaná cena je 4,79€. 

Všetky produkty sú vhodné na každodenné používanie, ráno aj večer. Čo na ne poviete? Vyskúšali by ste ich? Alebo už máte nejaké skúsenosti? A čo poviete na obyčajný krém Nivea v modrobielej krabičke, je to aj Váš obľúbenec a tiež Vás tak fascinuje jeho vôňa? A čo poviete na môj nový kovový košík v tvare srdca? Z mojej strany to bola láska na prvý pohľad! V ďalšom článku sa môžete tešiť na nový outfit, takže stay tuned!!
Zatiaľ, pa.♥




                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Nedávno jsem se také o mou zkušenost s nimi na blogu dělila - můžeš si ji přečíst. :) Je skvělé, že Nivea přišla s touto řadou.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto radu by som rada vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podla obalu som si myslela, ze ide o pansku radu :D inak aj ja mam niveu dost rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já většinou od Nivei používám telové mléko a to je fakt dobré, vyhovuje mi :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nivea je pre mňa stále najlepšou voľbou! :)

    Izabella zo SYDNEY SLEEK ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Niveu zbožňuji! Hlavně ta klasická vůně, to je něco tak dokonalého! ♥ Nejraději používám produkty na tělo - sprchové gely, tělová mléka či tělová mléka do sprchy, ale tahle čistící řada pleťových produktů vypadá moc dobře, ráda bych ji také vyzkoušela. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc bych si přála vyzkoušet čistící krém, který věřím, udržuje pleť v rovnováze. Trošku mě mrzí, že u odličovacích ubrousků nepoužili při výrobě zaklapovací otvírání, které by ubrousky lépe ochránilo než toto nálepkové. Nevím jak to dělám, ale vždy ho omastím a pak prostě už nedrží jak by mělo :/
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie novinky som od Nivei ešte neskúšala a celkovo túto značku veľmi nepoužívam, ale občas siahnem po klasickom kréme od Nivei. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Neviem či stačia obrúsky na odstránenie make-upu .. predsa len je lepšia micelarna voda alebo tie (gelove-kremove) odličovače :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Když jsem byla mladší hodně jsem Niveu používala. Ted jsem od toho dost odstoupila, možná zkusím zase brzo :))
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla