Tričko s francúzskymi buldočkami

júna 07, 2016

Ahojte, skoro po týždni som opäť tu s novým článkom! Dúfam, že som Vám chýbala, haha:D Od včerajšku, aj keď mám momentálne písomkový týždeň (veď to poznáte, blíži sa koniec školského roka), som nabitá strašne pozitívnou energiu. V skratke, zrejme mám na očiach pomyslené ružovú okuliare. Z ničoho si nerobím starosti, teším sa z maličkostí, celkom sa mi darí (musím si zaklopať, nech to nezakríknem) a mám neuveriteľnú chuť túto energiu a dobrú náladu rozdávať do sveta. 

Napríklad nedeľu, keď som išla poobede môjho priateľa odprevadiť na vlak, potom, čo odišiel som si išla kúpiť lístky na víkend, keďže ho strávim u neho. Akurát mal za nejakých cca 5 minút prísť rýchlik do Bratislavy a za mnou stála jedna pani, tak som sa jej opýtala, či ponáhľa na ten vlak a keď mi odpovedala, že áno, pustila som ju pred seba. Úplná maličkosť a myslím, že aj samozrejmosť ale tá pani mi ďakovala ešte celý čas, čo tam bola. Úsmev na tvári mi to vyvoláva ešte teraz, keď si predstavím, že som spravila aspoň nejaký malý dobrý skutok. 

Alebo napríklad včera, ďalší happy day. Ak môj blog čítate dlhšie, viete, že si momentálne robím autoškolu a ak nie, už to teda viete. Včera ráno o 9 pred praxou v škole som mala jazdu a bola som na mojich neobľúbených kuželoch. Neobľúbených preto, že mi to naposledy vôbec nešlo, až som mala slzy na krajíčku. Žeby zlý deň? No skrátka včera mi to išlo ako po masle, zamotala som sa len jeden krát ale aj z toho som sa s prehľadom vymotala. Taká som bola z toho šťastná a aj na seba hrdá, že som o tom spolužiačkam rapotala celú prevádzku (chudátka:D). 

Preto si nezabúdajte všímať a pamätať aj úplne maličkosti a vezmite si príklad z napríklad detí, ktoré sa tešia takmer zo všetkého. Mne táto kvázi detská radosť z drobností neuveriteľne zlepšila náladu, nevidím svet čierno, ako sa mi niekedy stáva, keď ma chytí zlá nálada a vychutnávam si každú sekundu života!

Ale poďme teraz k outfitu. Nenazvala by som to zas až tak nejakým outfitom roka, nie je to nič prelomové, jednoduché čierne rifle, tričko s potlačou, farebné Conversky, taký obyč outfit do mesta. Akurát vtedy sme boli s priateľom v Košiciach na Hlavnej (je to fotené ešte pred vyše dvoma týždňami, takže nie, nezhorela som) aj s jeho kamarátmi na káve a nechcelo sa mi veľmi rozmýšľať, čo na seba a ani som u neho nemala veľa vecí, keďže som sa už bez toho ledva odniesla. 

Jediné, čo by som chcela vyzdvihnúť, je toto nové tričko, ktoré som si jednoducho zamilovala. Všetci, čo ma poznajú, vedia, že zbožňujem zvieratá, najmä psy a mojou srdcovkou sú mopslíky a francúzske buldočky. A jednoducho, keď som toto tričko videla v obchode, ako by tam čakalo práve na mňa a .. No veď to ďalej poznáte, je už predsa moje! Inak, je to aj skvelý materiál, vzdušný, takže sa bude skvelo nosiť aj v lete. 

Btw., ak ste si všimli, mám ešte jednu novinku a tou je moje vysnívané prvé tetovanie, ktoré môžete trochu vidieť na fotkách! Rozmýšľala som, že ak by Vás zaujímalo čo je to, aký to má pre mňa význam, kde som si to dala tetovať, aké to bolo a moje pocity z neho, napíšte mi do komentáru, či chcete článok aj na túto tému






tričko- Mohito, nohavice- H&M, tenisky- Converse, okuliare- Synsay, náhrdelník- Swarovski 

Ak sledujete moju facebookovú stránku (ak nie, nájdete ju na pravej strane blogu alebo aj na konci tohto článku) určite ste si všimli, že som včera pridala fotku kozmetiky, ktorú som si nakúpila za máj a polku aprílu, preto by som chcela vedieť, či by Vás zaujímal haul. Tiež mi to môžete napísať do komentárov.:)

Dúfam, že sa Vám článok (a tričko!!) páčil, vidíme sa opáť pri ďalšom článku a zostaňte aktívny, pretože sa čoskoro na blogu objaví veľká GIVEAWAY pre mojich pravidelných čitateľov, z časti letná a z časti k 50 000 videniam blogu! Ale to číselko stúpa♥ Robíte mi veľkú radosť! Tak sa tešte, lebo ja sa už tešíííím!

Zatiaľ sa majte krásna, 
pa♥


                     FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

25 komentárov

  1. To tricko je nádherné a musím ho mať. Francuzskych buldočekov milujem a raz jedného budem mať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherný otfit<3 ja práveže teraz mám také rušnejšie obdobie a všetko vidím čierno. Ach, kiežby som mala náladu ako ty stále<3 krásny članok:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keby môžem, tie moje ružové okuliare ti hneď požičiam!:) hlavne nevešaj hlavu, želám ti veeeľa úsmevu:)♥

      Odstrániť
  3. Frbulov milujem, takže to tričko ti závidím! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Samozřejmě že článek o tetování!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tričko potrebujeeeem ♡♡♡!!! Buldočkovia sú najlepší. Ale celý outfit je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekný článok, pozitívny! Som rada že si šťastná a tešíš sa z maličkostí, tak by to malo byť...a článok o tetovaní určite napíš :)
    FIT FOR LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc pěkný, jednoduchý outfit. <3 o tetování určitě napiš

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Preeeesne! Aj ja som v poslednej dobe nejaká nakopnutá a teším sa úplne zo všetkého. Úsmev mi z tváre nemizne a má radosť aj napriek povinnostiam do školy, asi to bude tými prichádzajúcimi prázdninami.:)

    To tričko je inak úžasné, milujem takéto a tá ulička♥♥ Musím tam ísť zase lebo mi už chýba:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha, myslím, že to najmä tie prichádzajúce prázdniny majú za následok naše úsmevy:) tá ulička je naozaj nádherná!:)

      Odstrániť
  9. Ja si každý deň zapisujem, čo ma urobilo šťastnou - a už mám takú "knižku" za celý minulý rok, a som veľmi rada, že som to začala robiť, pretože okrem úžasných spomienok je to aj niečo, ku čomu sa viem vždy vrátiť, keď potrebujem povzbudenie alebo zdvihnutie nálady :)

    Hoci som skôr cat person, to tričko je perfektné ♥ A rovnako aj tetovanie!
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je naozaj skvelý nápad, ja som tiež nad niečím podobným rozmýšľala, tak sa možno inšpirujem:) a ďakujem krásne:)

      Odstrániť
  10. To tročko je bohovské. Veľmi sa mi páči aj celkový outfit.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ďakujem veľmi pekne všetkýým!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Wonderful pictures, I love your shirt. Your such a beauty! You have a gorgeous blog, would you like to follow each other?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak to tričko je úžasné! Vážně úplně skvělé. A musím ti pochválit i tetování na ruce! :D :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovedaťOdstrániť
  14. to tričko je kráásne! :) buldočky mám rada ... a to tetovanie je tiež zaujímavé .. určite napíš článok aj o tom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Anonymný13/6/16 21:53

    Tričko je pěkné, článek ještě lepší! :) Je skvělé, že jsi zaplavená tou pozitivní náladou. :) Já jsem teď poslední dobou takový sluníčkář, takže se snažím podporovat lidi. Upřímně miluju, když můžu někoho pochválit za dobrý článek/video a vědět, že jsem někomu zlepšila náladu. Je to sice taková maličkost, ale stejně z toho mám vždycky dobrý pocit. :)
    Ps. Stávám se pravidelným čtenářem :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  16. To tričko je úžasné. Musím říct, že v poslední době mám tyhle trička s motivy ráda. Já si pořídila s Mickey Mousem a každý je z něj nadšený.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla