Moje obľúbené produkty na pery

mája 28, 2016

Ako si užívate prvé z tých ozajstných letných dní? Ja veľmi! Konečne je to to pravé orechové, slniečko pečie a ja cítim, ako si jeho dotyky užíva celé moje telo. Tiež si vychutnávam dlhšie dni a kratšie noci a moje milované západy slnka, ktoré sú teraz proste čarovné. Aj keď mi neustále svoju existenciu pripomína rozličný hmyz a pavúky, ktorých sa ja desím, za tie teplé slnečné dni to za to stojí (aj keď ako sa poznám, o pár dní budem nadávať na všetko to horko a fňukať, že chcem späť zimu). 

Aj keď v tomto počasí sa nezvyknem maľovať, pretože aj keby som sa, tak by sa do pol hodiny zo mňa všetko zlialo, pôvodný článok, moja letná make-up rutina bola zamietnutá z dôvodu, že používam len buď korektor Catrice alebo ľahký BB krém, ceruzku na obočie a sem-tam farbu na líčka. Celkom nezáživný článok. Ale jednu vec, ktorú v mojej letnej make-up rutine používam sú produkty na pery. Či už balzamy na každodenné nosenie alebo do školy alebo rôzne farebné rúže, či sem-tam aj lesky, keď behnem do mesta alebo mám na to jednoducho náladu. Preto som sa Vám v tomto článku rozhodla predstaviť mojich obľúbencov z produktov na pery. 


Ako prvé sú tu maslá na pery, ktoré som si veľmi obľúbila a konkrétne masielko nude farby ste mohli vidieť aj v mojich obľúbencoch za január. Masielko ružovej farby je značky Astor a nude značky Catrice. S ich výdržou som veľmi spokojná, na perách zostanú pomerne dlho, aj keď to zas nie je na fanfáry. Majú skvelú konzistenciu, ktorá pery zanechá hydratované, čo mi vyhovuje asi najviac, keďže neznášam, keď mi nejaký produkt zanechá pery vysušené. Ak ste ešte maslá na pery neskúšali, jednoznačne Vám ich odporúčam, ja som s nimi veľmi spokojná.



Ďalej sú tu dva moje najobľúbenejšie rúže, ten naľavo v červenom odtieni je od Astor a napravo v ružovkastom odtieni je od L´Oréal. Pokiaľ hľadáte nejaké nie veľmi drahé rúže alebo kvalitnjšie z drogerky, jednoznačne siahnite po rúži od týchto dvoch značiek. Konkrétne z toho od Astoru až vonia fakt, že je hydratačný a na perách oba vydržia (aspoň z mojej skúsenosti) veľmi dlhú dobu, aj keď jem alebo pijem, či sa bozkávam s priateľom, v tomto prípade sa ani neotláčajú, čo je veľké plus pre nás zadané! 


Ďalej tu mám tekutý rúž z e-shopu Krasotika.sk, ktorý mi poslali na otestovanie a lesk na pery od Rimmel London. Aj keď ja veľmi lesky na pery nepreferujem, keďže mi veľmi vadí, že keď napr. zafúka, všetky vlasy mám nalepené na ústach, tento od Rimmelu som si veľmi obľúbila, najmä pre jeho hustejšiu konzistenciu a krásnu ružovkastú farbu. Druhý produkt, matný lesk na pery od značky Sleek mi spočiatku veľmi nevyhovoval, pretože po nanesení na pery zaschne, aby pôsobil ako rúž a kvôli tomu veľmi vysušuje pery, čo ako som spomínala už vyššie neznášam. Avšak naučila som sa tomu predísť a to tak, že buď na neho dám jemnú vrstvu balzamu, čo ho krásne zjemní alebo číry lesk na pery. 



Vajíčko od Eos jednoznačne už všetky dávno poznáte. Konkrétne toto je s príchuťou (myslím že) jahody a je naozaj skvelé. Používam ho asi najčastejšie, aj keď som na neho čítala už zopár negatívnych recenzií, mne vyhovuje, pery mi vždy zhydratuje a tiež skvelo chutí. Túto ceruzku na pery od Miss Sporty som si kúpila len nedávno a vzhľadom na jeho cenu (niečo okolo 1.50€) a z ohľadom na to, že značka Miss Sporty nepatrí medzi preslávené kvalitou som s ňou veľmi spokojná. Používam ju či už klasicky ako kontúrku alebo s ňou vyplním celé pery (vždy ich potom natriem aj balzámom, keďže ceruzky pery veľmi vysúšajú). 


Ako posledné tu mám dva moje obľúbené balzamy na pery, jeden klasický Baby Lips a druhý od Avonu, Baby Lips rovnako Eos určite všetky poznáte, takže ku nemu netreba nič hovoriť, iba že krásne vonia a dobre hydratuje pery. Balzam od Avonu okrem toho, že pery zhydratuje, tak ich aj chráni pred slnečným žiarením, keďže má SPF 30, takže je ideálny najmä na leto alebo aj napr. ak idete v zime do hôr na lyžovačku. 


To by boli všetky moje obľúbené produkty na pery, ak niektorý z nich používate aj Vy, nezabudnite do komentárov pripojiť aj Vaše skúsenosti s nimi, Tiež ak máte tipy na nejaké dobré rúže, či iné produkty na pery, nezabudnite ich tiež spomenúť v komentári!

Majte krásny zvyšok slnečného dňa, ja si idem užívať City Fest, ktorý práve prebieha u nás v Piešťanoch a dnes večer vystupuje aj Kali!
Majte sa krásne ♥



                     FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

21 komentárov

  1. Tu pomadu Avon a Baby lips mám doma tiež, a som s nimi spokojná. Dokonca avonovská výborne vonia. ;)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásný článek! Produkty na rty jsou jedny z mých závislostí :D Mám nejradši balzámy YR a pak ještě olej na rty Balea :)

    May Favourites 2016

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Za ten matný lesk z krasotinky máš u mňa like. :) Ja už po ňom pokukujem dlhšiu dobu, ale skôr po nejakej nude farbe. Poradím ti, keď máš problém s tým, že ti suší pery, daj si pred nanesením balzam a počkaj, kým sa trochu vstrebe. Potom nanes lesk. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Anonymný29/5/16 18:48

    Zkušenost mám jenom s Baby lips a EOS. Ale kouknu se po tom lesku od RL, protože jsem s tou značkou in love, nikdy mě jejich produkty nezklamaly. :)
    Tak snad nezklame ani ten lesk. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Opäť úžasný článok ❤ balzamy sa mi veľmi páčia,aj ten tekutý rúž a tiež lesk. Ja sa teraz prave moc ani nemalujem,lebo predsa,je teplo a je to zbytočné. I ak,aj ja som práve v Piešťanoch,ale nie na City Feste :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dokonalý článok ♥ Ja nedám dopustiť na Carmex :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja sa snazim skamaratit s apocalips ale zatial sa mi nedari :) a inac milujem astor lip balm moj favorit
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Másla od Astoru jsou super, používám je hrozně ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekný článok. Veľmi mám rada tie masielka od CATRICE.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Skvelé produkty, EOS zbožňujem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tiež mám od Sleek tento matný rúž, len iný odtieň. Farba je skvelá, lahko sa nanáša, jediný problém mám po tom, ako zaschne, keďže aj bez toho mám pery suché. Skúšala som aj s balzamom, ale tiež to nie je oveĺa lepšie. :-) A konturku od Miss Sporty tiež mám, za tú cenu je super, jedine sa mi zdá, že tiež trochu pery vysušuje. Radšej mám ceruzku od Miss Sporty, ale takú klasickú, príde mi, že je viac taká krémovejšia. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak za mňa vyhrávajú eos a Baby Lips, tie ostatné sú celkom neznáme, ale pre mňa fajn inšpirácia, keďže potrebujem trochu osviežiť moju zbierku. :)
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Na city feste som bola aj ja a bolo to tam veru mega!:)
    skus sa zapojiť do súťaže na mojom webe
    Dominicaminarik

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tiež mám babylips a neviem si ho vynachváliť :) super článok :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. pekný článok :) ja tým baby lips akosi stále nemôžem prísť na chuť :D mám doma jeden a skoro vôbec ho nepoužívam :(

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ta tekutal rtěnka vypadal úžasně! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Mám doma dvě Astor "másla" i sleek. Používám ho naopak právě s tím máslem. První si nanesu lipcolor butter v barvě Pink Lady (sytá růžová), obtisknu do kapesníku, dám druhou vrstvu a na to sleek matte me v odstínu 436 Birthday suit (béžová až do hněda), vytvoří to na rtech tlumenější matnou růžovou, která vydrží mnohem déle. Samotný sleek ten bych asi nedala, vadí mi, jak rty dřou sebe.

    Esthe Jones

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Moc hezký článek :) Lip Butter od Astoru je opravdu moc fajn, také ho mám ráda. Naopak EOS mi přijde jako naprosto průměrný balzám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Másla od Astoru jso bomba, stejně jako tužky na rty od miss sporty - ty se fakt povedly. Já si teď hodně oblíbila produkty na rty NYX, ví jak na to :)

    Simply Janet
    Realash - sérum na řasy GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Anonymný30/6/16 16:26

    Saja ?? Prosím ťa ako to robia všetky blogery že maju taý design bogu ? krásny nádpis horný čierny panel kde je tvoj instagram a tak ... maa to každý a je to skvele

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla