Môj prvý jarný deň 2016

marca 29, 2016

Ahojte opäť po dlhom čase! Ešte len nedávno začala jar, vonku je moje milované jarné počasie a ja už som stihla preležať celé Veľkonočné prázdniny v posteli. Choroba ma už zrejme na jej vkus veľmi dlho obchádzala a na koniec ma predsa len dostala. Tak som si namiesto výletov a užívania prázdnin užívala posteľ a obskakovanie od môjho priateľa. Mrzí ma to najmä pre to, že som toho chcela veľa stihnúť hlavne tu na blogu ale nebola som toho vôbec schopná a nakoniec z toho nič neni.

Ako si určite pamätáte, 20.3.2016 bola ukončená giveaway  k druhému výročiu blogu a tie, ktoré ste sa zapojili už určite netrpezlivo čakáte na výsledky. Pôvodne som výhercu chcela pridať na koniec článku ale nakoniec som si to rozmyslela a výhercu nájdete na mojom facebooku. Tiež by som Vás chcela poprosiť, ak sa Vám môj blog páči o Váš hlas v Blogerovi roku 2015, kde stále bojujem o postup v kategórií Krása. 

Ak mám byť úprimná, svoj prvý jarný deň som si určite nepredstavovala v posteli s bolesťami celého tela a s dosť nepríjemným kašľom. Videla som sa skôr niekde v prírode alebo len na prechádzke s kamarátmi či priateľom. Ale už som si mohla zvyknúť, že nie vždy je všetko podľa mojich predstáv. 
Keďže ten deň nebol úplne podla mňa, mojim oficiálnym prvým jarným dňom sa stal včerajšok, ktorý som si užila s priateľom aj napriek pretrvávajúcej chorobe.

Tí, ktorí ste už navštívili Piešťany určite viete, že tu máme jednu krásnu časť nazývanú Kúpeľný ostrov, kde sa nachádzajú svetoznáme Piešťanské kúpele. Nie len, že sú svetoznáme ale podľa mňa sú aj prekrásne. Nádherná príroda, jazierka s korytnačkami a rybičkami, výbeh s pávmi, záhony s kvetmi, krásne budovy kúpeľov a vždy veľa ľudí. Tu najradšej trávim svoj voľný čas, chodím sa prechádzať alebo fotiť. Presne sem sme sa včera vybrali s priateľom na prechádzku. Samozrejme, nemohli sme zabudnúť ani na môjho štvornohého najlepšieho priateľa, fenku Aminku. Myslím, že ona má na mojom blogu premiéru, aj keď nedávno oslávila svoje siedme narodeniny.

Máme tu tiež takú novinku a tou je kočiar ťahaný dvomi krásnymi bielymi koňmi, ktorý Vás prevezie po Piešťanoch. S priateľom sme sa dohodli, že niekedy si takúto jazdu doprajeme aj my a necháme sa previezť. Aj keď pred koňmi mám celkom rešpekt a s jazdením nemám veľa skúseností, tieto sú naozaj nádherné a rada by som si na nich skúsila zajazdiť.

A keďže včera bol okrem iného aj krásny deň, okrem štvornohého miláčika a priateľa som zobrala vyvenčiť aj svoju zrkadlovku a vznikli pre Vás tieto fotky, vďaka ktorým sa s Vami môžem podeliť o moje obľúbené miesta v meste, v ktorom žije. Vždy sa cítim tak nostalgicky, keď sa tadiaľto prechádzam a spomínam ako som bola malá a chodila tadiaľ s rodičmi. Máte aj vy nejaké obľúbené miesto vo Vašom meste/dedine, kam sa aj po rokoch radi vraciate?
























                FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

8 komentárov

  1. super článek a fotky más krásnéé :-))))! těšim se na další
    mrkni na muj blog o modelingu : http://styleworldbypetra.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky, je vidět, že sis den skvěle užila!
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/search/label/Blogger%20tips

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tvoj prvý jarný deň vyzeral naozaj krásne ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vím, že je to asi blbá lichotka, ale máš fakt strašně pěkný obočí :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný obleček pro pejska :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ďakujem veľmi pekne všetkým <3

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla