Kozmetika Manna

februára 02, 2016

Ako som si tak prezerala príspevky, ktoré mám naplánované na najbližšiu dobu a tie, ktoré som už vydala, všimla som si, že dlhšiu dobu nebola na mojom blogu žiadna recenzia. Preto som si pre Vás dnes prichystala recenziu na prírodnú kozmetiku značky Manna, ktorú som mala možnosť vyskúšať. 

Veľmi ma teší, že sa na trhu objavuje čoraz viac značiek kozmetiky, ktorá je prírodná a nie je zbytočne predražená. Osobne veľmi rada skúšam nové veci a nové značky a hľadám produkty, ktoré budú mojej pleti vyhovovať najviac.

Ako prvé ma na tomto internetovom obchode zaujal okrem roztomilého a prehľadného dizajnu aj široký sortiment výrobkov. Som aj veľký fanúšik bambuckého masla a hlavne voňavej kozmetiky, čo je pre mňa pri tejto kozmetike obrovské plus. Tiež je skvelé, že môžete nakupovať výrobky podľa typu Vašej pleti alebo si spraviť menši testík, ak si nieste isté a na konci Vám vyjdu odporúčané produkty vhodné pre Vás. 


V mojom balíčku boli pre mňa pripravené dve pleťové mlieka, jedno s názvom Goat milk & ginger a druhé s názvom Daisy dream a organické bambucké maslo s levanduľou a čajovým olejom. 
Po otvorení ma hneď ako prvá očarila vôňa. Bola naozaj nádherná, musím sa priznať, že som balíček asi 5 minút len ňuchala, kým som sa konečne pustila do otvárania. Taktiež boli produkty krásne zabalené. 



Daisy dream je 100% ručne vyrobené prírodné mydlo s organickým kokosovým olejom, organickým bambuckým maslom a prírodnými esenciálnymi olejmi.
Goat milk & ginger je 100% ručne vyrobené prírodné mydlo s panenským kokosovým olejom, zázvorovým esenciálnym olejom a kozím mliekom.

Mydlá som používala každé ráno na čistenie pleti, striedala som ich tak, že som použila každý deň iné. Samozrejme, prvý týždeň som nepostrehla žiadne zmeny, moja pleť si zvykala, na kozmetiku bez chémie a mala som ju dosť vysušenú. 
Po týždni sa karta obrátila. Moja pleť už len na pohľad pôsobila zdravšie, žiarivejšie a viac hydratovaná. 
K týmto mydlám sa aj do budúcna určite veľmi rada vrátim a tiež by som veľmi rada vyskúšala niektoré iné, kým nenájdem tie, ktoré mi budu vyhovovať najviac. Tiež určite odporúčam všetkým, ktorý majú problémy či už s akné, suchou pokožkou alebo iba chcú vyskúšať niečo nové, môžem Vám sľúbiť, že neoľutujete!


Posledným produktom, ktorý som testovala je toto organické bambucké maslo s levanduľou a čajovým olejom. Používala som ho či už na suché miesta na tvári, ale aj na tele a musím povedať, že naozaj skvelo hydratuje. Veľmi sa mi páči aj jeho vôňa. Taktiež ho odporúčam, ak hľadáte nejaké univerzálne maslo na tvár a telo. 

Ak by sa ma niekto pýtal, či by som si aj do budúcna zaobstarala niečo od tejto značky, moja odpoveď je jednoznačne ÁNO! Nie lem, že tu pracujú príjemní a milí ľudia ale aj výrobky sú naozaj skvelé, kvalitné s nádhernou vôňou a veľmi dobrou cenou.
Viacej výrobkov nájdete na https://mannamydla.sk.
Pre dnešok sa s Vami lúčim, pa.



             FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Teda vypadají nádherně, úžasný design :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ešte som o nej nepočula, ale už len ten design je krásny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To se mi líbí !! To se mi moc líbí !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už som ich videla na viacerých blogoch a vyzerajú fakt skvelo, balenie je krásne a ja preferujem zdravú kozmetiku, takže možnože vyskúšam. :)
    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak o této značce jsem ještě neslyšela, tak jsem zase o něco chytřejší :)
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Obaly prírodnej kozmetiky sú vždy také krásne :) Na stránku sa idem okamžite pozrieť. Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mydla vyzeraju super, no neviem či by som ich používala. Mám radšej pripravky tekute :)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ahojte dievčatá! Túto kozmetiku môžem len odporučiť, používam ju asi rok a s výrobkami som veľmi spokojná! :) Moja pleť je zdravšia, krajšia a aj problémy zmizli. Soni inak majú uz aj tekuté mydlo! :) Je super ja ho mám asi týždeň! :) Vrelo odporúčam! :) Pekný deň vám prajem! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla