PR novinky a nákupy | August

septembra 20, 2018

Krásny deň vám želám! Poslednú dobu je všetko tak strašne šialené. V pondelok mi začala škola a posledné tri dni som strávila v podstate len v škole a v práci. Tento semester bude naozaj masaker a o to viac som vďačná, že trvá len cca 10 týždňov. Výška je už naozaj o inom a spolu s prácou to ledva dávam. 

Avšak aj napriek môjmu zaneprázdneniu, som si na vás čas našla a pripravila som si pre vás článok zo série "Nákupy a PR novinky",ktoré, ako som si všimla, máte naozaj radi. Priznám sa, že aj mňa samotnú tieto články nie len bavia pripravovať, ale aj čítať u iných blogeriek a o to viac sa z toho teším.


Ako ste si isto všimli v posledných "PR novinkách" (ak ste ich ešte nečítali, nájdete ich TU), nedočítali ste sa o žiadnych mojich nákupoch, iba o PR balíčkoch. Je to z toho dôvodu, že som ten mesiac veľmi nenakupovala. Totiž, ešte po maturite som si objednala dve Urban Decay paletky z amerického e-shopu, ktoré nestáli práve najmenej a aj z toho dôvodu som si dala menšiu stopku, čo sa týkalo kupovania novej kozmetiky. To mi aj vydržalo a v auguste sa ku mne konečne dostali paletky, ktoré som si objednala.

Z Urban Decay paletiek som sa rozhodla pre Naked Ultimate Basics, ktorá obsahuje nádherné basic očné tiene a pre paletku Troublemaker s desiatimi tieňmi a riasenkou. Ultimate Basics je perfektná paletka pre nahé líčenie, ale takisto niektoré tiene využívam aj pri farebnejšom líčení. Všetky tiene sú matné a vysoko pigmentované. Paletka troublemaker obsahuje trblietavé, ale aj matné tiene. Dá sa s ňou vykúzliť jednoduché líčenie v zemitých tónoch, ale aj zmyselné na večer. Mojim favoritom sú dva nádherné bordové tiene. 

Čo sa týka riasenky, ktorú paletka Troublemaker obsahuje, vyskúšala som ju zatiaľ naozaj len zopár krát, no za srdce ma zatiaľ nechytila. Dám jej ešte šancu a pokiaľ sa mi časom zapáči, určite sa objaví v jesenných obľúbencoch. Prípadne by som si pre vás pripravila článok s mojimi obľúbenými riasenkami, čo vy na to?

Posledným produktom, ktorý som si kúpila, je stojan na Beauty blender s hubkou, ktorý je značky Ebelin a kúpila som ho v DM. Stál zopár €, je roztomilý, praktický a dokonca aj tá hubka nie je na zahodenie. Síce je o niečo väčšia ako originál Beauty blender, na zapracovanie make-upu je perfektná.


Od Dermacolu mi (ako vždy) prišla úžasná zásielka s novými odtieňmi tekutých rúžov 16hod lip colour. Priznám sa, že ma tie prvé, ktoré vyšli cca pred rokom, veľmi neoslovili a takmer vôbec som po nich nesiahala, ale! V tejto zásielke som si našla svojho ružového favorita, ktorý nosím veľmi rada a tá výdrž je naozaj perfektná! Jedla som (a verte mi, ja papám ako prasiatko), pila som, pusinkovala som svojho priateľa, kúsala si do pery a rúž utrpel iba minimálnu ujmu. Navyše, na perách ho absolútne nie je cítiť. Nie sú napnuté, vysušené, ale veľmi príjemne jemné. 



Od Yves Rocher mi prišla ďalšia krásna zásielka, tento krát s radou na vlasy Anti-Pollution, ktorá by mala vlasy detoxikovať a očistiť od vonkajších škodlivých látok, ktoré sa do nich dostanú z ovzdušia. Akonáhle spotrebujem produkty od Lush, ktoré na vlasy používam momentálne, vyhrnem sa na testovanie týchto produktov a úprimne, som na ne veľmi veľmi zvedavá. Táto rada obsahuje detoxikačný micelárny šampón, ochranný kondicionér, detoxikačný ochranný ocot a vlasový peeling. 

Produkty si viete objednať aj cez e-shop Yves Rocher a s kódom "SAJAYR" máte pri objednávke nad 40€ zľavu 10€.♥


Od Avonu mi prišiel tento krásny beauty box plný trendových dekoratívnych produktov od Avon True. Tento boxík som však ani neotvárala, pretože som sa rozhodla nechať ho do súťaže na mojom Instagrame (môj Instagram), ktorá bude prebiehať už čoskoro. V boxíku sa nachádzajú produkty, ktoré určite potešia každú z vás a vykúzlite si s nimi nádherný look. Bohužiaľ, zdá sa mi, že už na objednávku nie je dostupný. 


Ako som vám už dávnejšie spomínala, začala som používať prevažne prírodnú kozmetiku na moju pokožku či vlasy. V spolupráci s e-shopom Bioruža som dostala na testovanie tieto štyri produkty od certifikovanej bio značky Alteya Organics: opaľovací krém na tvár SPF 30, opaľovací krém SPF 30, masážny relaxačný olej levanduľou a čistiaci gél na tvár s grepom a pakostom. 

Opaľovacie krémy som ku koncu leta stihla využiť už len zopár krát, no musím vám povedať, že odkedy používam iba prírodné, ešte som sa nespálila (toto leto iba raz a aj to úplne minimálne, to sa mi ešte nestalo). A to som pri tom vo vode bola vždy, krém som si nereaplikovala a vždy som ležala na slnku. Masážny olej je skvelý, nádherne sa pri ňom uvoľníte a úžasne vonia. Čistiaci gél používam vždy večer, s trochou vody napením a vyčistím si s ním pleť. Po použití mi pokožka na tvári jemne pne, ale naozaj iba jemne, zrejme najmä kvôli grepu, ktorý obsahuje. Po použití séra či krému je všetko ako má byť. Určite ešte pre vás pripravím samostatný článok, kde vám poviem viac či už produktoch, ale aj o samotnej značke. 


Ďalší krásny balíček mi prišiel od Mary Kay, ktorý obsahoval toaletnú vôňu Eau so darling v limitovanej edíciíštetec na podkladovú bázu, menovky na kufor (jednu som už dala kamarátke) a látkovú tašku. Toaletnú vôňu v tvare mašličky už mám v ružovej verzii a patrí medzi moje obľúbené, avšak túto som si už nejak extra nezamilovala a preto som ju posunula mamime. Štetec je veľmi jemný, má syntetické štetiny a pracuje sa s ním veľmi dobre. Aj keď bohužiaľ, pri mne asi ostane nevyužití, keďže podkladovú bázu najradšej aplikujem iba prstami. 


Posledný PR balíček, ktorý mi v auguste prišiel, boli tieto dve roztomilé pastelové vône od Betty Barclay. Jednu, žltú verziu, ktorá je staršia, mám veľmi rada, avšak, tieto dva ma takisto veľmi neoslovili a keďže mám vôni veľmi veľa, jednu som posunula kamarátke blogerke Peťuš a druhú som nechala mamine (aspoň mi už konečne nebude kradnúť vône, haha). 

To je z dnešného článku všetko, určite mi dajte vedieť, ktoré produkty vás najviac zaujali, prípadne čo ste si za poslednú dobu kúpili vy a ja sa na vás teším opäť nabudúce.♥




FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Tie paletky od UD vyzerajú nádherne. Škoda, že si nedala swatche tieňov, celkom by ma zaujímalo ako vyzerajú najmä na tej celomatnej paletke :)

    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dermacol a Yves rocher mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý článok! Najviac ma zaujala tá toaletná voda od Mary Kay, má nádherný flakónik :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty paletky od Urban Decay se mi moooc líbí!! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla