L'Oreal Paris Fashion Week Nude Makeup Tutorial

septembra 29, 2018

Nádherný deň vám želám krásky! Víkend je tu, babie leto zatiaľ stále trvá a ja som si pre vás po dlhom čase pripravila opäť nové líčenie. Úprimne, už som si myslela, že ho ani nedám von, keďže pôvodný plán bol, že článok vyjde v utorok, ale nakopilo sa mi toho či už v škole, ale aj v práci a nemala som ani chvíľku čas. Do toho sa mi podarilo zapatrošiť nabíjačku a keďže som potrebovala líčenie nafotiť ešte raz, bola to hotová tragédia. 

Chvalabohu, nabíjačku som našla a na druhý krát sa mi líčenie podarilo nafotiť presne podľa mojich predstáv. Dnes som si pre vás pripravila veľmi jednoduchý look s produktami L'Oreal v spolupráci s e-shopom Notino a inšpirované parížskym fashion week-om. Na Notine v súvislosti s touto akciou prebiehajú zľavy a to priamo na produkty značky L'Oreal Paris. Pri nákupe produktov L'Oreal v minimálnej hodnote 16€ získate s kódom "fashion25sk" zľavu 25%. Tak neváhajte a bežte to využiť! Teraz majú dokonca v ponuke aj plno noviniek, ktoré musíte mať!


Spolu aj s niekoľkými ďalšími blogerkami a youtuberkami sme dostali za úlohu vybrať si jeden zo štyroch lookov a vykúzliť ho na sebe s pomocou produktov L'Oreal Paris. Ja som si vybrala look, ktorý nosím najradšej a najčastejšie a to je nude look (všetky produkty od L'Oreal, ktoré som v ňom použila, nájdete na Notine).

Keďže ide o jednoduchý look, ktorý volím veľmi často, išlo som na to ako vždy. Prvým krokom bola hydratácia pleti. Chvíľu som počkala, kým sa krém vsiakne a následne som si naniesla make-up na celú pleť. Zapracovala som ho hubkou. Keďže som mala jemné kruhy pod očami, zakamuflovala som ich tekutým korektorom, ktorý som takisto jemne zapracovala hubkou. Pleť som zafixovala púdrom so zmaťnovacím efektom. 

Ako bronzer som použila najtmavší odtieň z paletky rozjasňovačov L'Oreal Paris Wake Up & Glow La Vie En Glow. Pre môj odtieň pleti je dostatočne tmavý a perfektne splnil svoj účel. Na rozjasnenie lícnych kostí, nosu a hornej pery som použila druhý tieň naľavo z rovnakej paletky. Aby som si dodala trochu štavy, na líčka som použila lícenku Wake Up & Glow Life's a Peach, ktorá vonia ako broskyňa.

Obočie som si vykreslila a vyplnila fixkou na obočie Brow Artist Micro Tatto. Čo sa týka líčenia očí, zvolila som naozaj jednoduché, ktoré zvládne každá z vás. Využívala som iba paletku La Petite Palette, odtieň Optimist. Najprv som si plochým štetcom na celé viečko naniesla druhý tieň z vrchu. Potom som si vzala blendovací štetec a do záhybu oka som s ním naniesla najtmavší tieň z paletky a vyblendovala ho dostratena. Vonkajšiu časť oka som jemne stmavila druhým tieňom zdola. Vnútorný kútik oka som si rozjasnila najsvetlejším tieňom z paletky. Nakoniec som pod dolné viečko naniesla jemnú vrstvu modrého tieňa a vyblendovala ho dostratena. Riasy som si zvýraznila riasenkou False Lash Xfiber Xtreme

Na líčenie pier som použila veľmi svetlý nude rúž Color Riche Balmain v odtieni Urban Safari. Aby moje pery nepôsobili veľmi mŕtvolne, keďže ide o naozaj veľmi svetlý rúž, naniesla som na vrchnú peru a vnútro spodnej ružový odtieň z paletky rozjasňovačov. A voilá! Makeup je hotový.

Nezabudni mi dať v komentároch vedieť či sa vám makeup páčil a či by ste aj do budúcna chceli častejšie líčenia a ja sa na vás teším opäť nabudúce.♥



* článok obsahuje spoluprácu s e-shopom Notino.sk
FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Všetky produkty a aj celé líčenie vyzerá skvelo! :) Ten rúž má nádherný odtieň

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Velmi podobné líčení nosím na běžné nošení :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla