Letní obľúbenci

októbra 07, 2017

Ahojte krásky, ako si užívate babie leto? Ako ste si určite všimli, posledný mesiac som na blogu, ale ani na mojich sociálnych sieťach nebola veľmi aktívna. V podstate celé vysvetlenie som Vám napísala na mojom Facebooku (kde si ho môžete celé prečítať, ak Vás to zaujíma). Ak by som to mala skrátiť, tak Vám jednoducho poviem, že september nebol môj mesiac. 

Škola mi dala neuveriteľne zabrať. Aj keď prvé dva týždne boli volnejšie a ja som si to ešte patrične užívala, druhé dva boli ako z rýchlika. Len písomky, písomky, učenie sa a písomky. Do toho som bola aj prechladnutá a obchádzala ma nejaká jesenná depresia. Dokonalá kombinácia! 

Uvažovala som aj nad skončením blogu. Skrátka, vôbec som nebola so sebou a so svojou tvorbou spokojná. Mala som na seba privysoké nároky, ktoré skrátka teraz nedokážem splniť a bola som zo seba strašne sklamaná. Vďaka Bohu ma skvelý ľudia v mojom opäť nakopli a stáli pri mne (najmä moja polovička), dodali mi motiváciu a ja som späť. A dúfam, že opäť v plnej sile!


Aj keď je už začiatok októbra, dnes som si pre Vás pripravila článok s produktami, ktoré som si za toto leto obľúbila. Je ich naozaj kopu a aj sama som bola veľmi prekvapená, že som toľko toho používala. Predtým ste boli u mňa zvyknuté na takí menší mix obľúbencov, tento-krát to bude už len čisto o beauty produktoch. Ak by ste mali záujem o hauli, určite nejaké nafotím (dajte mi vedieť v komentároch či chcete!). 


Pleťová starostlivosť 


O Black sugar mask, čiže o maske z hnedého cukru, ste si mohli prečítať už v článku, kde som testovala kórejskú kozmetiku. Je perfektná, pokiaľ máte mastnú pleť a trpíte akné. Krásne pleť vyčistí, odstráni odumreté bunky, stiahne póry a takisto bojuje proti čiernym bodkám. Mne osobne takisto vyhovuje jej vôňa, ktorá je ešte intenzívnejšia, keď si masku dáte na pleť. Krúživými pohybmi si ňou tvár masírujem, prekrvujem ju a odstraňujem odumretú kožu. 

Pleťový krém od Oriflame z rady Love Nature s výťažkami z čajovníka (písala som Vám o ňom v tomto článku) je produkt, ktorý je maximálne dostupný za skvelú cenu a mojej mastnejšej pleti absolútne vyhovuje. Výťažok z čajovníka bojuje proti nadmernej tvorbe mazu, má protizápalové účinky a poskytuje mojej pokožke dostatočnú hydratáciu. Používam ho každé ráno ešte pred tým, ako sa idem nalíčiť, po vyčistení tváre gélom. 

Lush som si zamilovala niekoľko rokov dozadu, keď som tento obchodík prvý krát objavila pri mojej návšteve Viedne. Vtedy ma zaujali najmä bomby do kúpeľa (a vôňa, ktorá sa z obchodu šírila), no dnes to nie je cieľový produkt, po ktorý si do Lush vždy idem. Produkt od Lush, za ktorý by som dala ruku do ohňa, je čerstvá pleťová maska. Konkrétne táto, Mask of Magnaminty, je mojou najobľúbenejšou a je to už moje asi tretie balenie. Spomínala som Vám ju aj v tomto článku, kde som písala o tom, že najnovšie ju môžete kúpiť aj v samo-konzervačnej verzii. A to znamená, že Vám vydrží omnoho dlhšie! Juh!

Starostlivosť o telo 


Ako by to bolo, keby v mojich obľúbencoch nespomeniem značku Balea. Ich sprcháče sú zrejme legendárne a aj keď som mala kopu iných a jednu značku som si obľúbila v tomto smere viac (najmä kvôli krémovej konzistencii sprcháčov), ku Balei sa vždy rada vrátim. Cez leto som si obľúbila konkrétne tento s názvom Jamaica vibes. Vonia nádherne sladko, presne ako môj milovaný ananás. Jedno balenie som si odložila, nech mi aj teraz cez babie leto má čo pripomínať to skutočné!

Aj keď veľa žien sa o svojich problémoch s postavou hanbí rozprávať, ja s tým veľmi problém nemám. Každá sme nejaká, každá sme krásna a dôležité je cítiť sa dobre vo svojom tele. Keďže ja pravidelne cvičím, veľké problémy s postavou nemám. Jediné, čo ma trápi, je to, že ak úplne zatiahnem zadok, naskočí mi pomarančová koža. Je to už naozaj len drobnosť, keďže normálne v plavkách to nevidno, ale ja som sa rozhodla vyriešiť aj túto maličkosť. Používam radu od Dermacol na spevnenie tela a na boj proti celulitíde a veľmi som si obľúbila najmä spevňujúci sprchový gél. Každý večer si v nim v sprche pár minút masírujem pokožku na zadku a stehnách. Ak by Vás zaujímalo viac o týchto produktoch, dajte mi vedieť v komentároch!

Nie som veľký zástanca antiperspirantov v spreji, prídu mi celkovo neúčinné a radšej mám tuhú formu. Naposledy som vyskúšala gulôčkový od Oriflame a neviem si ho vynachváliť. Najprv mi trochu vadil prvotný mokrý pocit, ktorý však veľmi rýchlo zmizne. Nie len že spoľahlivo prekrýva pach potu, ale aj hydratuje pokožku. 

Gél na ruky nosím neustále pri sebe v kabelke. Nie všade mám možnosť umyť si ruky pred jedlom, preto je to môj neodmysliteľný pomocník. Momentálne som verná značke The body shop (písala som Vám o ňom v tomto článku). Milujem jeho kokosovú vôňu a naozaj ma baví, keď si ho dám na ruky a okolie sa vždy začne pýtať, čo to tu tak krásne vonia.:) 

Aj keď nosím gélové nechty na rukách, nemohla som nechať svoje nechty na nohách neupravené, najmä keď boli stále na očiach. Myslím, že som ani iný lak, ako tento od Dermacol, nenosila. Vydržal naozaj strašne dlho vzhľadom k tomu, že som bola veľa krát na kúpalisku. A tá farba! Na leto to bolo must have!

Starostlivosť o vlasy 


Milé dámy, objavila som ten najlepší šampón, aký v drogerke môžete kúpiť! A to úplnou náhodou, keď som sa zapojila do kampane, ktorú v júli mala značka Pantene. Akonáhle som pár krát vyskúšala tento šampón z rady Intensive repair, mala som v tom jasno. Obnovuje vlasovú štruktúru, čo je pre moje vlasy poškodené farbením výhra! 

V lete boli vlasy namáhané nie len slnkom, ale aj chlórom, morskou vodou a mnohými inými vplyvmi. Najmä moje končeky si veľa vytrpeli, preto som im dopriala olejček od Pantene, ktorý obsahuje argánový olej a je určený takisto pre poškodené vlasy. Zaujímalo by ma či by ste chceli článok o tom, ako sa starať o poškodené/odfarbené vlasy. Dajte mi vedieť!

Aj keď som blondína, najmä naodrastoch mi je dosť vidno, keď sa mi vlasy začnú mastiť. Mám taký tajný trik: perfektne na to pomáha obyčajný púder. Ale ak si nechcete míňať svoj obľúbený púder, zo suchých šampónov Vám jednoznačne odporúčam ten od Batiste, ktorý ma nikdy nesklamal. Moje obľúbené sú s vôňou kvetín a veľmi rada si kupujem cestovné balenie, ktoré potom môžem nosiť všade so sebou. 

Na konci leta, konkrétne na dovolenke, som sa rozhodla spolu aj s priateľom trochu odviazať a prefarbili sme si vlasy na ružovú. Použili sme nové šampóny od Loreal z rady Colorista. Aj keď som sa spočiatku trochu bála, ako to bude vyzerať či sa mi to vymyje a či mi to nezničí moju blond vlasov, s výsledkom som bola maximálne spokojná. Ružová bola krásna, dostala som na vlasy veľké množstvo komplimentov a farba sa krásne vymyla (aj keď spočiatku to tak nevyzeralo!:D).

Vône 


Aj keď vône veľmi nestriedam, za poslednú dobu sa mi ich nakopilo naozaj dosť nových. Veľmi som si obľúbila najmä letnú edíciu od sOliver, ktorá je ľahká, jemne sladkastá a ideálna na leto. Takisto má nádherný obal inšpirovaný koralmi. 

Keďže v lete boli vysoké horúčavy, zvykla som nosiť najmä telové vône. Moje dva najobľúbenejšie, ktoré som stále striedala, boli: fialový Chase a rainbow od Mary Kay, ktorý napriek tomu, že vonia krásne sladkasto, je veľmi ľahký a telovú vôňu od Victorias Secret, ktorú mi priniesla kamarátka z Londýna. Nosím ju pri sebe stále, má sladkasto-kvetinovú vôňu, ktorá nie je vtieravá a je ideálna napr. do práce alebo do školy. 

Ešte donedávna som nedávala veľký dôraz na to, aby mi voňali vlasy. Vystačila som si s dobrým kondicionérom, z ktorého som mala vlasy čerstvo po umytí krásne prevoňané a to bolo všetko. Od kedy sa však ku mne dostala vlasová vôňa od Yves Rocher, bola to láska na prvé použitie. Vlasy z nej tak krásne voňajú. že sa to nedá ani popísať. Musíte vyskúšať! Ocenia najmä dievčatá s priateľmi (alebo žeby rovno ich priatelia?)!

Make-up pleť


Primer a fixačný sprej v jednom od Avonu je perfektným riešením napr. na ceste. Nemusíte zbytočne ťahať so sebou dva produkty, úplne stačí táto jedna flaštička. Pleť skvelo pripraví na použitie make-upu a po skončení líčenie spoľahlivo zafixuje. 

Dermacol kvalitou produktov za posledné roky neskutočne stúpol a stal sa jednou z mojich najobľúbenejších značiek. Ak máte mastnejšiu pleť a vyžadujete vyššie krytie, Dermacol Noblesse fusion make-up je ten pravý pre Vás! Do pleti ho poriadne zapracujem hubkou, aby nepôsobil na pleti ako maska, ale zároveň zakryl nedostatky. 

O dvojfarebnom korektore som Vás už písala v tomto článku. Nič sa nezmenilo. Tyčinka je perfektná. Keď si ju nanesiete večer na vyrážky, výrazne urýchľuje ich hojenie. Takisto ich spoľahlivo zamaskuje. 

Ošiaľu bronzovania som podľahla aj ja a aj keď ja si na tom nepotrpím každý deň, pokiaľ sa líčim viac ako cez bežné dni, je to pre mňa podstatná časť. Spočiatku som používala púdrový bronzer, no odkedy som vyskúšala krémový bronzer v tyčinke od Revlon, nedám na neho dopustiť. Perfektne sa zapracúva najmä okrúhlym kefkovým štetcom. 

Čo by to bolo za leto bez ružovkastej lícenky. Veľmi som si obľúbila najmä túto od Catrice. Má krásny prirodzený odtieň, ktorý podčiarni každý look a dá pleti červenajúci sa nádych. 

Make-up pery


Rúže Ultra HD od Revlon sú mojimi favoritmi najmä na bežné denné nosenie, keďže zbytočne nevysušujú pery. Sú skvelo pigmentované a nájdete ich v mnohých krásnych odtieňoch. Ja som toto leto stavila na odtieň Tropical a na odtieň Coral. Viac sa o nich dočítate v tomto článku.

Gosh prišli v lete s novinkami a to s veľmi obľúbenými a populárnymi tekutými rúžmi. Výdrž majú perfektnú. pery veľmi nevysušujú a vydržia naozaj dosť dlho. Jediné, čo by som im vytkla je to, že sa trochu otláčajú, ale na to mám svoj tajný trik (chcete článok s mojimi tajnými tipmi a trikmi "Ako na rúže?"). Môj obľúbený odtieň na toto leto bol Pink sorbet. Viac o nich nájdete v tomto článku.

Často som nosila najmä nude rúže, ktoré rada obzvláštňujem pridaním metalického rúžu od NYX. ri výbere odtieňu som sa nevedela rozhodnúť, no nakoniec som si vybrala nádhernú bronzovú farbu. Nanesiem si ho vždy len do stredu pier a jemne rozotriem. 

Ak som nepoužila rúž, prípadne som bola pri vode, svoje pery som nezabudla patrične chrániť. Veľmi som si obľúbila najmä Labello Sun protect od Nivea. Písala som Vám o ňom napr. aj v tomto článku. Obsahuje SPF 30, čo predstavuje v lete perfektnú ochranu pre moje pery pred spálením.

Ešte donedávna bola moja najobľúbenejšia značka rúžov jednoznačne Mac. Na ich rúže sa nič nechytalo, až kým som nevyskúšala rúž od Urban Decay. Konkrétne tento môj je krémovejšej konzistencie, ale za to drží perfektne a má nádhernú výrazne ružovú farbu. Takže odteraz mám obľúbené značky rúžov dve!

Make-up oči 



Prvý obľúbený produkt na oči, o ktorom Vám chcem povedať, sú vysúvateľné ceruzka od značky Revlon. Úprimne, zo začiatku som si nevedela predstaviť či s týmto produktom budem vedieť narábať, ale poviem Vám.. Ceruzky a tiene oči išli hneď späť do šuflíka. Narába sa s ňou perfektne a vykúzli krásne prirodzené obočie. Jediná nevýhoda je vyššia cena a to, že výdrž iba niečo vyše mesiaca (pri každodennom používaní). 

Svoje poklady majú aj lacnejšie drogerkové značky. Napr. taká gélová ceruzka od Essence je poklad. Mám ju v bielej a má úžasnú pigmentáciu a neskutočne chytá najmä na vnútorné viečko oka. 

Našla som aj dve perfektné riasenky, ktoré mi maximálne vyhovujú. Na horné mihálnice milujem používať riasunku od Oriflame z rady Giordani Gold. Riasi zanechá krásne husté, nezlepuje ich a sú čierno-čierne. Na dolné mihálnice som si obľúbila riasenku The Falsies od Maybelline, ktorá ich až neuveriteľne predĺži!

A najlepšie linky na svete? Jednoznačne tie od NYX! Mám ich už v rôznych farebných prevedeniach, ale v lete som najradšej nosila fialový a ružový odtieň. 

Iné


Videli ste už krajšie prevedenie kefy, ako je u Tangle Angel? O tom pochybujem. Nie len že je dizajnovo dokonalá, ale takisto sa s ňou perfektne češú vlasy a vôbec nešticuje. Je takisto v mini verzii, vo verzii pre psíka a v mnohých farbách. 

Môjmu letnému opáleniu tento rok veľmi pomohli tabletky na podporu opálenia od Bioderma. Obsahujú betakarotén a takisto napomáhajú ochraňovať pokožku pred spálením. Musím potvrdiť, že ako som ich začala používať, rýchlejšie som sa opálila a vôbec som sa nespálila. Najmä nezabúdajte na opaľovací krém, tabletky nie sú jeho náhradou!

Máte skúsenosť s niektorým z produktov? Aké produkty ste si v lete obľúbili?



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Rtěnku od Revlonu mám v plánu i pořídit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S několika produkty mám taky zkušenost. Nejvíc se mi ale zalíbila dvojice v pleťové péči :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprchový gel od Balei mám také a ta vůně je na léto skvělá :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. v pár produktoch sa zhodneme :) napríklad pleťový krém s čajovníkom od Oriflame je mega dobrý! takisto aj MK telový sprej nádherne vonia...pekný výber produktov :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na ten lush jsi me fakt navnadila, presne tehle produkt chci od nich uz dlouho zkusit :)
    Sarushef blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Snad už ti bude lépe a pustíš se v plné síle do blogu :).
    Ten hřeben jsem hodně viděla na internetu a musím říct že je překrásnýýý :3.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na sprcháče od Balea som nedala dopustiť ani ja a taktiež batiste a colorista patrili medzi mojich obľúbencov. Veľmi sa mi osvedčil aj Aussie 3 minute miracle repair, ktorý moje vlasy krásne zjemnil a začali sa viac lesknúť.

    https://lifeofbasicgirl.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla