Avon Magif Efects

júla 09, 2015

Pred niečo vyše mesiacom som sa na Blogerky.cz na Avon Beauty blogu zapojila do súťaže o 3 laky podľa vlastného výberu z ich novej kolekcie Magic efects. Stačilo do komentáru napísať, ktoré tri laky sa mi páčia najviac a ktoré by som chcela + svoju mailovú adresu a bola som v hre.
Osobne laky zbožňujem a s lakmi od Avonu som bola vždy spokojná, tak si viete predstaviť moju radosť, keď mi prišiel mail, že som sa stala jednou z víťaziek a laky, ktoré som si sama vybrala mi do týždňa budú odoslané.
Po presne 10 dňoch mi na zvonček zazvonila poštárka s balíčkom, po ktorý som si nadšene bežala dolu. Ako som už tušila, boli v ňom tieto 3 krásne laky. Z kolekcie Magic efects som si vybrala dva z kategórie Fringe a jeden z kategórie Mineral Crush. 

Laky z kolekcie Fringe obsahujú trblietavé vlákna, ktoré môžete použiť či už na celý necht alebo len na špičku na ozdobenie. Vytvárajú naozaj krásny 3D efekt a najmä pevne držia, nezlupujú sa a rýchlo zaschnú. Ja som si vybrala dva odtiene: odtieň 1528 9 Fringe effect a odtieň 1807 7 Jacquered Metal.


1807 7 Jacquered Metal

1528 9 Fringe effect

Ako tretí lak som si vybrala lak z kategórie Mineral Crush s pieskovým efektom. Môj je odtieň 3461 1 Ruby. Má naozaj krásnu sýtu farbu, rýchlo schne, vytvára 3D efekt a nádherne sa leskne, obsahuje taktiež mierne trblietky. Keď si po ňom prejdem, naozaj mám pocit, ako keby mám na nechte zalakovaný piesok!

3461 1 Ruby







You Might Also Like

13 komentárov

  1. Z Avonu mám spousty laků, bohužel mi přijde že jejich kvalita dost pokulhává :/
    Vždy když jsem měla nějaký třpytivý, vyschnul po 2 použití.
    Každopádně myslím, že jsi si zvolila dobře, protože tyto laky vypadají opravdu lákavě
    Můj blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som zatiaľ s Avon lakmi veľmi spokojná:)

      Odstrániť
  2. Mám dva a jsem celkem spokojená. :)
    Hlavně se naprosto jednoduše nanáší což je u mě velké plus, jsem neschopná. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratuluji k výhře. Já myslím, že sis vybrala dobře :)

    My summer essentials

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten červený vyzerá naozaj skvelo !
    Pozývam ťa na moju giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-za-36-000-pozreti-na-blogu.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Laky od Avonu mám ráda. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten červený vypadá úžasně! :)

    xx Sab | Giveaway o metalické tetování a Calvin Klein kosmetiku - http://thechicflair.blogspot.co.uk/2015/07/giveaway-uk-cz.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gratulujem k výhre! Avon laky pokladám za jedny z najkvalitnejších. Tieto odtieňe sú fakt krásne :)
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Kamaádka tam taky vyhrála, ale moc není prý spokojená s výdrží.. co ty? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si laky okrem červeného nanášala na biely lak od Dermacolu a vydržali mi asi tak 5 dní, ak nerátam drobné olupovanie, takže ja som celkom spokojná:)

      Odstrániť
  9. úplne milujem laky od Avonu, hlavne tie novšie :) prídu mi, že sú dosť kvalitné a super sa aplikujú, pretože majú dobrý "štetček" :D a teraz úplne letím na trblietkach:):)
    Girl Who Is Obsessed.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta Ruby color vypadá zajímavě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten červený je TOP !
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla