Voňavé letné novinky

júla 24, 2017

Sme pomaly v polovici prázdnin a musím povedať, že sa neviem rozhodnúť, či si ich užívam alebo nie. Od pondelka do piatka som v práci, takže okrem opalovačiek, tréningov a vybehnutia na kávu s kamarátkou toho veľa nestíham. Víkendy zase venujem priateľovi a práve vtedy mám čas na chvíľku vypnúť a oddýchnuť si. 

Jediné, čo ma poháňa, je fakt, že aj keď si celé leto odrobím, posledných 11 dní prázdnin si užijem s priateľom na dovolenke pri mori. Teším sa, že ten čas strávim práve s ním, užijeme si našu prvú dovolenku, budeme sa kúpať v mori, večer sa prechádzať po pláži, sadneme si niekam na dobrú večeru. Skrátka si budeme užívať leto a svoju prítomnosť.

Zatiaľ si more a letnú pohodu pripomínam, ako sa dá. Jednou z možností je napr. aj krásna letná vôňa. Toto leto je niekoľko voňavých noviniek, ktoré by som Vám rada dala do pozornosti a odporučila. Na leto mám najradšej sladkasté vône, ale nevyhýbam sa ani tým sviežim (aspoň na chvíľku na mňa nelietajú osi:D).



Mojou najobľúbenejšou vôňou z týchto noviniek je jednoznačne prvá. Acqua Colonia. Ide vlastne o kolínsku v ženskej verzii. Je v 6 rôznych voňavých prevedeniach a táto je najnovšia, s vôňou broskyne. Je to sladšia až jemne korenistá vôňa, ktorá sa chodí skôr na teplé letné večere a na výnimočné príležitosti.

Na Slovensku bohužiaľ dostupná nie je, no dá sa zohnať myslím v Rakúsku. Ak však takú možnosť nemáte, sledujte môj Instagram, čoskoro bude o ňu súťaž!




S ďalšou z noviniek prišiel na trh aj s.Oliver a to aj s verziou pre ženu a pre muža, ako to už má vo zvyky. Tieto vône by som zaradila k tým, čo majú pripomínať leto a more. Veľkosť flakónov je ideálna a rozhodne Vám v kabelke nebude zavadzať. 

Takisto na obaloch si s.Oliver dal záležať. Pánska má pripomínať pohľad na pokojné more. Podľa mňa je to aj taká menšia symbolika pre mužov. Že aj keď sme niekedy na nevydržanie, mali by byť zakaždým pokojný a trpezlivý (aj keď ich niekedy naozaj rozbúrime). Na dámskej zase nájdete koraly krásnych pastelových farieb. A symbolika? Ženy sú zaujímavé a krásne, presne ako koraly. Ale takisto by ku nim prístup nemal byť jednoduchý.

*Prosím Vás, symbolika nie je skutočne daná pre tieto vône, ja len píšem, čo mi pripomínajú a čo si myslím, že by mohli znamenať.

Dámska verzia pripomína skvelý ovocný kokteil v plážovom bare. Vďaka svojim čerstvým tónom vonia čistotou a jasom bezoblačného letného neba. Ovocnými akordami mäkko vyznievajúcimi v základoch dotvárajú a podčiarkujú ženské vyžarovanie nositeľky. 

Hlava
Broskyňa, citrón, čajový akord

Srdce
Námorný akord, jazmín, pivonka

Základ
Pižmo, ambrózia, santalové drevo

Naopak pánska verzia je svieža a čerstvá ako letný vánok vanúci od mora. Pripomína aktívny deň pri mori. Je dynamická a silná, presne ako vlna v príboji. Šarmantná a pritom mužsky výrazná vôňa tejto limitky je skvelým doplnkom svojho nositeľa v letných horúčavách. (Prisahám, že keď som ku nej privoňala, cítila som vôňu morského piesku!!)

Hlava
Rebarbora, citrón, mäta

Srdce
Zázvor, levanduľa, pelargónia

Základ
Vetiver, pižmový akord, ambrózia


Ani Betty Barclay sa nenechali zahanbiť a uviedli na trh nové vône. Takisto ako prechádzajúce, ani tieto Vám v kabelke nebudú zaberať veľa miesta, takže s Vami môžu ísť kamkoľvek budete chcieť. Aj keď pánska verzia nie je, na trh uviedli hneď dve novinky. 

Dizajny sú veľmi jednoduché, ako to má BB zvykom. Stavili na pastelové odtiene mentolovej a žltej, ktoré sa na jar a v lete jednoznačne nosia a musím povedať, že tým určite nič nepokazili. veď v jednoduchosti je krása!

Prvá vôňa Pure pastel mint je pôvabnou vôňou s ovocno-drevitými akordami. Takto vonia pastelovo mentolová jarno-letná sviežosť. 

Po energickom, sviežom začiatku tvorenom osviežujúcimi plodmi yuzu, čiernymi ríbezľami a aromatickými zrnkami ružového korenia, sa začína otvárať srdce vône v podobe kvetinových stôp kanangy voňavej známejší ako ylang-ylang, cyklámenov a zmyselných aróm čajových a ružových esencií. Zakončenie vône vytvára mäkký základ v podobe zamatovo hebkého santalového dreva a bieleho pižma.

Vôňa Pure pastel lemon je jemnou vôňou tvorenou sviežo kvetinovými akordami a hebkými, krémovými arómami. Takto voňajú pastelovo žlté slnečné odtiene!

Z osviežujúcej ovocnej hlavy tvorenej mandarínkou, citrónom a zeleným jablkom sa už od počiatku šíri intenzívne, žiarivé odtiene svetložltej farby. Nad živými akordami pozvoľna získava prevahu priezračné, kvetinové srdce tvorené listami fialky, fréziou a konvalinkou. Mäkký základ z krémovej ambry a santalového dreva, spoločne s nežnými pižmovými odtieňmi, dodáva tejto vôni jej púdrovú notu.

Aj keď väčšina dievčat zaujala najmä mentolová verzia, moje srdce a čuch si zamilovalo práve tú žltú!


Voňavé novinky si pre nás pripravili aj v Yves Rocher. Toaletná vôňa pripomína kokteil osviežujúcich vôní. Dominujú v nej svieže ovocné a citrusové tónmi, no zároveň je jemná a sladkastá. Na leto ako stvorená. Svieži vlasový sprej vlasy krásne prevonia, čo určite ocení aj Váš priateľ a lichôtky Vás isto neminú.

Letná limitovaná edícia obsahuje okrem toaletnej vody a parfumovaného spreja na vlasy (ktoré môžete vidieť na fotke) aj sprchovací gél.


Vyskúšali ste už niektorú z týchto noviniek, prípadne Vás niektorá zaujala? 



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

9 komentárov

  1. To vidím poprvé :) Balení je opravdu nádherné, určitě bych novinky vyzkoušela!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow, to balení vypadá teda skvěle! :) Novinky ani neznám.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to nádherně! Já jsem se tedy, co se vůní týká, absolutně zamilovala do Chanelu a měnit už asi jen tak nebudu, pokud tedy nebudu muset :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Velmi zajímavý příspěvek, všechno vypadá suuuuprově. Možná nevyužiju všechny nápady, ale určitě tento příspěvek je pro mě inspirující.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. všetky majú neskutočne krásne balenia! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Acqua Colonia ma zaujala jej nádherným balením. Musí byť úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líbí se mi kolínská pro ženy. na léto ideální a musí vonět nádherně :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherná balení! Určitě všechny voní krásně! Ani nevím, kterou bych vyzkoušela raději :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No do háje, já už se chtěla radovat, že je Acqua Colonia dostupná aspoň na Slovensku! Na dovolené jsem se zamilovala na první "ňuf" do varianty Zelený čaj & Bergamot a docela mě mrzí, že jsem si ji nakonec nekoupila. Musím ji mít! :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla