Kozmetické novinky a nákupy 2

júla 05, 2017

Letné prázdniny prebiehajú v plnom prúde a ak mám pravdu povedať, ja som si ich ešte veľmi vychutnať nestihla. Dnes, keďže je sviatok a ja som nemusela vstávať do roboty, som sa konečne vyspala do ružova. Aj keď mi je ľúto, že tento rok z leta takmer nebudem mať takmer nič. Tento víkend som síce bola na Topfeste, ale tým to aj začalo a aj skončilo a inak už na leto neplánujem nič. 

Za poslednú dobu sa mi opäť nakopilo obrovské množstvo produktov, ktoré bohužiaľ nemám kedy predstaviť v samostatných článkoch a je ich dokonca tak veľa, že som ich musela rozdeliť na dve časti, takže zvyšok budete vidieť až nabudúce. 

Bola by to škoda neukázať Vám, čo mi v kozmetickej zbierke pribudlo a takisto Vám povedať o nejakých novinkách či kampaniach, ktoré práve prebiehajú. Z veľkej väčšiny som z produktov nadšená a aj keď by ste sa o nich pravdepodobne dozvedeli tak či tak, písanie tohto typu článkov ma začalo veľmi baviť. Tak sa teda poďme na všetky pekne po poriadku pozrieť. 



Už na svojom Facebooku som Vám spomínala kampaň, ktorá práve prebieha u značky Pantene. Za každý jeden zakúpený výrobok Pantene z ceny darujú 50 centov na výrobu parochní pre pacientov s onkologickým ochorením. Príde mi to ako veľmi pekná myšlienka a prečo nepomôcť ľuďom, ak môžete. A najmä takým, ktorí tú pomoc skutočne potrebujú. 

Ak mám byť úprimná, značku Pantene som pred tým veľmi nekupovala. Nie že by som s ňou mala nejaké zlé skúsenosti, len som skrátka zvyknutá na iné. No musím povedať, že táto rada na poškodené vlasy ma naozaj veľmi zaujala. Najmä vôňa, ktorá mi udrela do nosa, keď som balíček rozbalila. 


Po týchto unicorn štetcoch som pokukovala už dlhšiu dobu a keď som ich uvidela v zľave, bolo rozhodnuté. Nie len, že sú dizajnovo dokonalé, ale sú aj veľmi príjemné na dotyk s hustými štetinkami. Tie na pleť sú perfektné a som s nimi veľmi spokojná. Ako sa líči s tými na oči som ešte neskúšala, ale keď skúsim, dám Vám vedieť. 



Po Naked 2 od Urban Decay som túžila veľmi dlhú dobu a aj keď som úspešne odolávala pokušeniu, moje srdce po nej túžilo ďalej. Keď mi prišla ako darček, určite si viete predstaviť moju obrovskú radosť! V hlave mi hučalo: "Ja mam Naked-ku!". A či je naozaj taká dobrá? Ešte lepšia! Rozmýšľala som, že by som o nej spravila samostatný článok s recenziou so swatchmi a nejakým líčením. Čo vy na to?

Do mojej kozmetickej zbierky mi pribudlo ešte zopár ďalších produktov tejto značky. Riasenku som skúšala zatiaľ iba raz, ale ak mám byť úprimná, až tak ma neohúrila a na tú od L'Oreal alebo Giordani Gold sa veľmi nechytá. 

S linkou sa pracuje perfektne, štetec je ideálny, farba je sýta a veľmi dobre sa s ňou pracuje. Takisto ma okúzlil tento odtieň zelenej, keďže army farbu a štýl mám veľmi rada. Je to taká príjemná zmena od čiernej klasiky. 

Zato na otestovanie bázy pod očné tiene sa veľmi teším. Čítala som na ňu veľa pozitívnych reakcií a veľa slávnych blogeriek ju veľmi chválilo. Kedže moja pokožka je mastnejšia, viečka sa mi takisto viac mastia, tak som zvedavá, či si s tým poradí. 

A ten rúž? Je dokonalý a jednoznačne nie môj posledný. Kvalitou by sa dal porovnať k rúžom od Mac. Na perách vydrží veľmi dlho a konkrétne tento má krásnu krémovú konzistenciu a úžasnú sýto ružovú farbu, ktorú som si teraz v lete zamilovala. 


Paletku farieb na pery a takisto aj lícenku v bronzovom odtieni som dostala ako darček k nákupu z jedného e-shopu. Palenka obsahuje farby na pery v zemitých tónoch. Ešte som sa nerozhodla, či si ju nechám a možno niekedy v budúcnosti využijem alebo ju dám do súťaže. 

Za to lícenka, ktorá mne skôr pripomína bronzer, sa mi veľmi páči. Pigmentácia je skvelá a veľmi pekne sadla k môjmu tónu pleti. Takisto, keďže pôsobí skôr ako bronzer, je skvelou alternatívou, ak sa Vám nechce kontúrovať a chcete len dodať pleti nádych opálenej pokožky. 


2- fázové rúže od Rimmel, ktoré sú na spôsob tých od Dermacol, sa mi podarilo vyhrať v jednej súťaži na Facebooku. Som na ne celkom zvedavá, keďže s tými od Dermacolu som bola spokojná a veľmi dobre držali. Chceli by ste porovnanie? 


Yves Rocher prišiel s novou vychytávkou a to so sprcháčmi, ktoré Vám vydržia až na 40 použití. Zdôrazňujem, že majú iba 100 ml! Ako je to možné? Na umytie Vám stačí jedna jediná kvapka. Veľmi sa mi páči filozofia tejto značky a najmä to, ako myslia na našu prírodu a táto novinka sa mi veľmi páči. A čo Vám?

Takisto mi v balíčku prišli dva kvetináče s kokosových vláken, v ktorých si môžem vypestovať svoj vlastný stromček. Nápad je úžasný a už sa teším, ako si ho zasadím!


Produkty od Dermacolu na zoštíhlenie a spevnenie postavy som začala testovať ešte len nedávno, takže o mesiac Vám dať vedieť, ako si viedli. Chcela by som však upozorniť, že nečakajte žiadne zázraky. Najmä nie vtedy, ak nešportujete, jete tučné a mastné jedlá a pre svoje zdravie a postavu nerobíte nič. Základom je zdravá strava, pravidelný pohyb, obmedzovanie stresu a tieto produkty sú len takým doplnkom ku Vášmu krajšiemu ja. 




Kefu Tangle Angel som dostala, keď som bola na evente s Blogerinas, kde nám predstavovali ich novinky e-shope. Dizajnovo je skutočne nádherná v rôznych farebných prevedeniach a dostupná aj v malej verzii a pre psov. Jediné, čo si nie som istá je, že či je ideálna pre hustejšie vlasy, keďže nemá veľmi dlhé štetiny. 


V akcii boli tieto klieštiky na mihálnice od Elite a keďže som po nich pokukovala už dlhšiu dobu, neváhala som. Pracuje sa mi s nimi naozaj veľmi dobre a mihálnice mi vždy krásne vytočia. Takisto ku nim boli náhradné gumičky. 


Posledným produktom, ktorý Vám dnes chcem ukázať, sú tieto roztomilé špongie na make-up z H&M-ka. Isto Vám je jasné, prečo som ich musela mať. Roztomilý zajačik a chutný jednorožec. Čo viac si priať? Som zvedavá, či budú aj v make-upe využiteľné alebo mi ostanú iba na ozdobu. 

Aby nebol tento článok príliš dlhý, tu pre dnes skončím a zvyšok mojich nákupov a noviniek Vám ukážem nabudúce. Čo Vás zaujalo z produktov najviac?




FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Moc hezké novinky. Mě unicorn moc nebere, je to hezké ale nejsem z toho tolik rozjetá. Štětce vypadají že by mohly být husté, tak ať ti dobře poslouží. UD bázi pod oční stíny mám a je taková lepší průměr ale určitě jsou lepší báze než je tato.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné věci. Tu Naked si musím také pořídit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty štětce jsou nádherné! Sice nevím, jestli by mi ve výsledku jejich vzhled spíše nezačal otravovat, ale damn, jsou nádherné.
    https://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekné novinky a šampóny od Pantene sú veľmi dobré ja ich používam už viac rokov veľká spokojnosť...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. toľko krásnych vecí! :) v dobrom závidim Naked paletku, a ten rúž! ten má dokonalý odtieň ! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku Yves Rocher milujem a tieto sprcháče sú úplná bomba! ♥ A tie hubky na make-up sú tak neuveriteľne roztomilé!! ♥♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělé produkty, tyhle články čtu strašně ráda :) Tu řadu od Pantene jsem si koupila také a má něco do sebe :) A opravdu příjemně voní i na vlasech :) Štětce vypadají fakt kvalitně, úplně na pomazlení :D Myšlenka Yves Rocher u této řady se mi strašně líbí, a hned co pojedu kolem některé jejich prodejny, tak si sprcháč pořídím :) No a ty houbičky na makeup ♥ To je láska :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. K značke Pantene som sa po dlhe dobe znovu vrátila a som spokojná. Ich aktuálna kampaňa na pomoc onkologickým pacientkam sa mi páči a tiež som ju podporila.

    MargiFashion

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super úlovky! Já mám zálusk na ty sprcháče z Yves Rocher, ty tak strašně krásně voní. Já od nich mám už kupu věcí, a všechny strašně miluju!

    www.cityscape-bliss.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nový beauty blender už súrne potrebujem a tieto z h&m sú zlatučké ♥ Naked-ku by som tiež veľmi chcela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tak ty štětce rozhodně musím mít taky!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pekný článok :) o štetcoch tak tiež uvažujem :) som rada že som sa cez teba dozvedela o tej kampani od Pantene. Chcela som si kúpiť od nich šampón síce, do 101-ky nechodím ale pre tento krát spravím výnimku.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla