Recenzia na produkty Giordani Gold

júna 07, 2017

Od kedy sa stále viac a viac venujem kozmetike a líčeniu ako takému a snažím sa v tom stále viac vzdelávať, vyskúšala som už veľmi veľké množstvo kozmetiky. Začínala som od klasických drogerkových, najmä tých lacnejších, postupne som prechádzala na tie drahšie, no a teraz už siahnem aj po tých drahších, ale najmä kvalitnejších značkách, v parfumériach alebo na internete. 

Pamätám si, že produkty z kolekcie Giordani Gold som v Oriflame registrovala už dávno. Vždy na mňa pôsobili veľmi luxusne a kvalitne, ale nejak som si neodvážila niečo zadovážiť. Avšak časom v mojej kozmetickej taštičke pribudla aj táto značka a keďže sa mi zbierka GG rozrástla, rozhodla som sa Vám o nej napísať niečo viac.


Produktov tu mám naozaj hodne, o ktorých Vám čo-to poviem. Kúpiť? Nekúpiť? Oplatia sa? Musím povedať, že pre mňa boli niektoré produkty ozajstným prekvapením a dostali sa aj medzi mojich obľúbencov. Kozmetika už na prvý pohľad vyzerá luxusne a vo väčšine to nie je iba zlato, čo sa bliští. Tak sa pozrime na jednotlivé produkty bližšie. 


Dlhotrvajúci krycí krém s minerálmi som si naozaj veľmi zamilovala. Jeho konzistencia je presne taká, akú mám rada, čiže ani nie veľmi hustá, ale naopak zas nie je veľmi riedka. Je jemne krémová a nanáša sa veľmi dobre (ja ho nanášam buď s hubkou alebo s okrúhlym štetcom). Krycia schopnosť je stredná, možno aj trošku vyššia. S tým som naozaj veľmi spokojná. Takisto výdrž je vcelku dobrá. Na pleti pôsobí veľmi prirodzene a pleť krásne zvláčni. Veľkým plus je SPF 15 a pre staršie dámy aj to, že pôsobí proti starnutiu pleti. 

Korektor je v tyčinke, ktorá sa klasicky vysúva a je krémovej konzistencie. Nedokonalosti pleti prekrýva celkom dobre, aj keď nepatrí medzi tie lepšie, ktoré som mala možnosť vyskúšať. Celkom dobre sa s ním zakrývajú najmä jemnejšie kruhy pod očami



Kompaktný púder je vo veľmi praktickom balení aj so zrkadielkom, takže je perfektný na cesty. Pleť zmatní, avšak mňa nejak veľmi nenadchol a môjho obľúbenca nepredbehol. 

Naopak so sypkým púdrom som viac spokojná. Je pekne jemne namletý a pleť krásne zmatní, ale zase nie príliš, aby to nepôsobilo veľmi ako maska alebo že máte na pleti kilo púdru. Na pleti vyzerá naozaj veľmi prirodzene. Jedine štetček v balení mi príde celkom nepotrebný, keďže sa podľa mňa viacej hodí na nanášanie lícenky alebo bronzeru a nie práve sypkého púdru. 


Ďalej tu mám dva druhy gulôčkového púdru, ten klasický a Golden Edition. Poznám ich už dlhú dobu a nemám im čo vytknúť, možno tak to, že sa mi veľmi na púder nehodia. Využívam ich skôr ako lícenku. Pigmentáciu majú veľmi dobrú a vždy sa ku nim rada vraciam. 



Paletka očných tieňov so štyrmi rôznymi farbami je ideálna na cesty. Prekvapila ma najmä jej pigmentácia, ktorá je naozaj výborná. Aj keď sa mi s tieňmi trochu ťažšie pracuje, na cesty je to skvelá voľba. Konkrétne z tejto som si zamilovala bronzový tieň (napravo hore), ktorý vyzerá na viečku nádherne! 

Čo sa týka linky, od kedy som ju prvý krát vyskúšala, inú už nechcem. Toto mám už druhú a to hovorí za všetko. Pracuje sa s ňou veľmi jednoducho, takže aj keď v linkách úplný začiatočník, s touto sa naučíte pracovať veľmi rýchlo. Štetec je veľmi tenučký, takže sa s linkou kreslí veľmi presne a farba je nádherne čierno-čierna. Jediné, čo ma štve, je to, že používaním zasychá farba okolo vrchnáku a potom sa strašne ťažko otvára. Alebo len ja som nešikovná?





Riasenky, to je samostatná kategória. Mám totiž na ne dosť veľké nároky. Ja som podrobila testovaniu tieto dve. Predlžujúcu (vľavo) a viacúčelovú (vpravo). Aj keď predlžujúca riasy naozaj krásne predĺžila, mňa nejak extra neohúrila, keďže vyhľadávam najmä tie, čo riasy aj zahustia. No pokiaľ hľadáte konkrétne predlžujúcu, túto Vám môžem len odporučiť.:)

Viacúčelová bola naopak láska na prvé použitie a okamžite som ju zaradila do svojich obľúbencov. Trošku ma mrzí, že to na fotke tak pekne nevyniklo, ako to je aj v realite, ale táto riasenka riasy nie len predĺži, ale dodá im aj jemný objem. Riasy vyzerajú prirodzene plno a najmä ak si dáte linku, vtedy krásne vyniknú. Ku kefke som bola spočiatku skeptická, ale v konečnom dôsledku mi takisto veľmi vyhovuje!:)

Čo sa týka farebného gélu na obočie, takisto som ho povýšila medzi svojich obľúbencov. Na obočí vyzerá veľmi prirodzene (môj je konkrétne v odtieni Blonde), dodáva mu tvar a perfektnú fixáciu. Taktiež obsahuje provitamín B5, ktorý obočie pomáha hydratovať. 



predlžujúca špirála

viacúčelová špirála

Matný rúž (vľavo) v nádhernom zlatom obale ma veľmi príjemne prekvapil svojou pigmentáciou, ktorá je viac než dobrá a ak mám byť úprimná, vôbec som nečakala, že bude až taká. Na perách vydrží pomerne dlho a ďalšie plus je fakt, že pery vôbec nevysušuje vďaka arganovému oleju, ktorý obsahuje. Navyše obsahuje SPF 12. 

Naopak rúž v nádhernom zlatom obale v krásnom a luxusnom zdobení ma až tak nenadchol. Aj keď jeho pigmentácia je celkom dobrá, výdrž nie je bohviečo. Avšak je to príjemná možnosť do školy, prípadne do práce, ak Vám nevadí, že si počas dňa budete musieť opravovať. Je krémovej konzistencie a obsahuje hydratačný komplex



Používate alebo ste mali možnosť vyskúšať niektorý z týchto produktov? Ktorý Vás zaujal najviac? 

(Za prípadné zdieľanie článku, Váš krásny ((alebo možno aj kritický)) komentár či pridanie sa ku sledovateľom budem veľmi vďačná.♥)


                FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

10 komentárov

  1. Zaujal mě pudr a linky :-) Z Oriflame jsem zatím objednávala jen houbičku na makeup a je skvělá a pak máme doma ještě ten jejich zázračný kalíšek , používám ho jako balzám na rty , tohle ale vypadá zajímavě :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky, Saši :) Mne sa GG produkty veľmi páčia ale mám taký dojem, že som zatiaľ mala len jeden lak na nechty a aj to dosť dávno. Najviac sa mi páči asi tá paletka, má krásne odtiene ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od tejto značky som ešte nikdy nič nevyskúšala, ale perličky vyzerajú dobre, mala som podobné z Avonu :)

    Sledujem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mňa zaujali lícenky sú nádherné a už dávnejšie pred nimi premýšľam že ich vyskúšam

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oriflame mám hodně ráda, ale tuto jejich řadu jsem ještě nezkoušela, ale ta paletka očních stínů a rtěnky vypadají naprosto skvěle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Giordani Gold mám z Oriflame asi najradšej :) sú to naozaj kvalitné kúsky :) inak tiež mi linka zasychá a otvárať mi ju musí priateľ :D ale je skvelá a súhlasím, že sa s ňou skvelo pracuje :)
    pekný článok :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Matné rúže, špirály aj linka vyzerajú naozaj skvelo :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Páni, už jenom podle balení se zdají být úžasné! Moc se mi líbí ta paletka očních stínů, ty barvy jsou dech beroucí. Úžasný článek. ❤️

    AESTHETICxKAT

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já osobně mam Oriflame a tuhle radu velice rada :) Moje mamka absolutně nedá dopustit na ten makeup :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla