Jarní obľúbenci

júna 25, 2017


Moja milovaná jar je už dávno za nami a ja za ňou ešte stále smútim. Milujem toto ročné obdobie. Keď všetko krásne kvitne, vo vzduchu je tisíc vôní, všetko kvitne a prebúdza sa k životu a pomaly prichádza leto. Aj keď tento rok to bol skôr zo zimy do leta, aj tak mi bude chýbať. 

Tú budúcoročnú si zrejme veľmi neužijem, keďže ma čakajú maturitné skúšky a celý čas budem v knihách, aby som úspešne ukončila strednú školu. Takisto budem riešiť veľa iných vecí, keďže sa budem sťahovať zo západu na východ, riešiť vysokú školu, novú brigádu/prácu a popri tom všetkom samozrejme aj blog. 

Sériu týchto článkov, mojich obľúbencov za určité obdobie, som sa rozhodla ešte viac vylepšiť a po novom v nej nájdete už len tri kategórie a to: krása, móda a lifestyle. Aj keď som vo väčšine proti používaniu anglických názvov na slovenskom blogu (príde mi to skrátka divné a nehodiace sa), v tomto prípade sa mi tam "lifestyle" veľmi hodí, tak snáď mi to odpustíte.

Krása 

Aj keď mám niekoľko svojich overených produktov, ktoré používam stále dookola, snažím sa moju kozmetickú výbavu obmieňať a dať šancu aj novým produktom.  Aj vďaka tomu Vám mám stále o čom písať, stále ma nadchne (alebo sklame) niečo nové a vždy sa nájde nejaký nový produkt, ktorý si obľúbim. 

Keďže sa chcem viacej venovať líčeniu a to nie len tu na blogu, ale aj v súkromnom živote, chcelo to konečne nejaké nové štetce. Preto som si na odporúčanie bratovej snúbenky kúpila túto sadu štetcov na oči od Dermacolu. Viac som Vám o nich písala v samostatnom článku (nájdete ho TU). 

Keďže som s nimi bola viac než spokojná, pri mojej ďalšej návšteve Dermacolu som si kúpila tento nádherný veľký štetec na púder, ktorý je veľmi hustý, štetinky sú príjemné na dotyk a krásne sa s nim pracuje. 


Z dekoratívky som toho vyskúšala naozaj kopu a výber bol trochu ťažší, ale nakoniec som svojich obľúbencov zvolila. Ide vlastne o tie produkty, ktoré som používala najčastejšie. 

Od Rimmelu som mala podobný make-up ešte pred rokom a bola som s ním strašne spokojná. Stál ma pár eur, na pleti vyzeral prirodzene, krytie bolo perfektné, skrátka dokonalý drogerkový make-up. Jediný háčik bol v tom, že akurát vtedy, keď som si ho kúpila, bol v dopredaji. A vtedy sa ten smutný príbeh začal. 

Preto som bola veľmi šťastná, keď som na Noitno objavila jeho takmer vernú kópiu. A je rovnako skvelý. Jediný problém je v tom, že má až príliš vysoké krytie a na tvári pôsobí ako maska, preto si ho vždy zmiešam s nejakým iným make-upom s nižším krytím. 

Riasenka od Oriflame z rady Giordani Gold ma veľmi prekvapila. Doteraz bola moja obľúbená od L'Oreal (na ktorú stále nedám dopustiť), ale táto je takisto skvelá a v poslednej dobe ju používam dennodenne. Riasy nádherne vytočí a predĺži, čím Vaše oči pôsobia oveľa väčšie. 

Mojim naobľúbenejším produktom značky NYX sú jednoznačne tieto trblietavé tekuté linky. Mám ich ešte v modrom prevedení, ale tieto v zlatom a striebornom využívam najčastejšie. Určite sa môžete tešiť aj na líčenie!

Paletku tieňov na obočie od značky Freedom som si zamilovala. Najväčšou výhodou je fakt, že obsahuje až 12 odtieňov, z ktorých si môžem namixovať ten pravý. Aj keď veľkosťou nie je práve najpraktickejšia, momentálne na ňu nedám dopustiť!


Aj keď lesknúcu sa pleť nemám práve v láska, rozjasňovače som si zamilovala, najmä ich aplikáciu pod obočie a nad hornú peru. A ešte viac som sa do nich zamilovala, keď som si objednala tento rozjasňovač v tvare srdiečka od Makeup Revolution. Jeho pigmentácia je neskutočná! Chystám o ňom aj samostatný článok, takže viac Vám poviem čoskoro.

Po voňavke Daisy od Marc Jacobs moje srdce túžilo už dlho a tak som si na Vianoce spravila radosť a jednu som si kúpila. A nemohla som spraviť lepšie! Vôňa je nádherná, ľahká, kvetinová, ako stvorená na jar a leto. Už teraz si robím zálusk na ďalšiu!


O maske od Mary Kay som sa už načítala veľa a som si istá, že Vy takisto. Aj keď podľa mňa nie je až taká zázračná, ako o nej všetci píšu a všade ju ospevujú, jednoznačne som si ju veľmi obľúbila. Aj keď ma čiernych bodiek nezbavila úplne, mojej pleti robí viditeľne veľmi dobre. Budem ďalej skúšať a potom Vám keď tak vedieť, či aj na mne spravila zázraky. 

Keďže jar je akýmsi predskokanom leta a začína byť teplejšie, znamená to aj to, že začíname zo skríň vyťahovať krátke sukne, šaty a šortky. A aby som sa nehanbila za svoje bledé nohy a tak trochu sa aj predpripravila na opaľovanie a bronzovú sezónu, začala som používať samoopaľovacie mlieko. Veľmi som si obľúbila toto od Dermacolu, ktoré naozaj funguje. Len samozrejme nesmiete očakávať, že po prvom použití budete ako po dovolenke v Thajsku.:) 

Vo výpredajovom regáli v Tescu som objavila na túto mini verziu laku na vlasy od L'Oreal a keďže stál iba 1€, zobrala som si ho na vyskúšanie. Keby som ja vedela, aký je skvelý, zobrala by som si všetky. Seriózne, toto je asi najlepší lak na vlasy, aký som vyskúšala. Vlasy nezlepuje, účes drží a navyše veľmi pekne vonia. 


Móda

Čo sa týka oblečenia a celkovo módy, túto jar som bola zaťažená na baby pink farbu. Teda, nie že by tomu tak nebolo tak aj inokedy, ale tento krát to bolo extrémne. Veď posúďte sami.

Koženky a kriváky. Na tie mám slabosť. Vždy keď zbadám nejakú vo farebnom prevedení, ktoré ešte nemám, musím ju mať. Nebolo tomu inak ani vtedy, keď som zbadala túto v baby pink farbe. Nosila som ju asi najčastejšie a najradšej. Hneď prvý krát som si ju zobrala na event s L'Oreal do Prahy, kde som ju takmer zničila, keď som si dala na vlasy nastriekať ružovú farbu, ktorá však príšerne všetko farbila. Mali ste vidieť môj zúfalý pohľad, keď to nešlo dole a to nadšenie, keď to nakoniec zišlo!:D

Už veľmi veľa krát mi prišli ponuky od rôznych čínskych e-shopov, či si nechcem objednať nejaké oblečenie. Asi rok som si to nevšímala, no nakoniec som sa jednému rozhodla dať šancu. Vybrala som si tento krivák vínovej farby, ktorý je z látky podobnej zamatu. Na moje prekvapenie je naozaj veľmi kvalitný, látka je pevná a celkom dobre sedí. Čo ma však vydesilo, bol neskutočný zápach, ktorý z  neho išiel, keď som rozbalila. Chvalabohu to ale vyprchalo a už je všetko v poriadku.


Uspešnú dobu som sa vyhýbala všetkým podobným ruksačikom. Bála som sa, že ho vôbec nebudem nosiť a k ničomu sa mi nebude hodiť. Raz, keď som bola v Zare, objavila som tento v baby pink farbe na regáli, kde sú veci na vyloženie. Hneď mi padol do oka a bolo rozhodnuté. A kúpu rozhodne neľutujem! Perfektne sa mi hodí ku väčšine vecí a je ideálnej veľkosti.

Kabelka v (opäť) baby pink farbe sa m zapáčila najmä kvôli ideálnej veľkosti a kvôli nášivkám, ktorú sú na nej a ktoré milujem. Je ideálna najmä do mesta, keď so sebou nechcem brať veľa vecí a opäť, hodí sa mi ku väčšine vecí.


Tenisky, ktoré som si najviac obľúbila a ktoré sú podľa mňa najkrajšie na svete sú tieto Conversy. Pôvodne som si chcela kúpiť čisto biele, ale keď som uvidela tieto v baby pink, bolo rozhodnuté. Asi si musíte o mne myslieť, že som blázon, keď si kupujem toľko vecí v baby pink farbe, ale keď ja som si ju skrátka zamilovala!:)


Vysiace náušnice milujem a veľmi mi učarovali najmä tie handmade so strpcami a vykladané kamienkami. Preto som spojila sily so šikovnou slečnou z Jeek jewellery a vybrala si dvoje nádherne náušnice v ružovej a černej farbe. A musím Vám povedať, že vyzerajú luxusne!

Z Aliexpressu som si konečne objednala nejaké kryty na môj mobil, keďže v obchodoch ešte nie je veľmi výber pre Iphone 7 a som s nimi nadmieru spokojná. Sú skutočne kvalitné a krásne a stáli ma pár centov. Takisto dodanie bolo celkom rýchle, prišli mi do cca 2 týždňov.

Z Aliexpressu som si objednala aj takéto krásne ušká, ktoré ako už možno viete, ja zbožňujem. Najprv som sa trochu bála, či mi nebudú malé, keďže som si nevšimla, že sú detské, ale mala som šťastie a sú skvelé.


Lifestyle 

Asi najvýznamnejšou udalosťou jari pre mňa bol prebiehajúci Bloger roka 2017. Aj keď u nás je to hlasovanie skôr pretekmi, nakoniec som sa dostala do finále, kde som obsadila 9. miesto v kategórií Krása. Priznám sa, že ma umiestnenie trochu zamrzelo a vyšli mi aj slzičky, chuť do písania mi to rozhodne neubralo. Práve naopak, chcem na blogu viac zapracovať a dať do toho oveľa viac, ako doteraz. A tiež by som sa veľmi chcela ešte raz poďakovať Vám všetkým, že som vďaka Vám postúpila do finále.


Lucka z instagramu @fitrecepty ma kontaktovala s ponukou, či by som nemazala záujem "otestovať" knihy so zdravými receptami. Dostala som všetky 3 časti + knihu Štíhle recepty do 15 minút a musím povedať, že som z nich nadšená. Knižky sú prehladné, jedlo je rozdelené do jednotlivých sekcií (raňajky, obed, večera,..), obsahujú nutričné hodnoty a sú 100% zdravé. Preto ak sa radi stravujete zdravo, určite tieto knižky odporúčam. Kúpite ich TU.


Zúčastnila som sa aj niekoľkých akcií a jednou z nich bola akcia s Blogerinas, kde som strávila príjemné dopoludnie s kolegyňami blogerkami. Predstavili nám nové kolekcie šperkov a hodiniek, ktoré sú mimochodom nádherné! Takisto nám predstavili nové kefy Tangle Angel, z ktorých jednu v zlatom prevedení som si odniesla aj domov.


Ďalším eventom boli aj moje prvé raňajky s Mary Kay, kde okrem dobrého jedla a skvelého posedenia "s tými svojimi", sme sa dozvedeli aj čo to o nových produktoch Mary Kay a mohli sa nechať nalíčiť.


Na jeden event som išla dokonca až do Viedne a bolo to skvelé! Stretla som tam mnoho blogeriek z Rakúska, namiešali nám skvelý drink a predstavili nám nové vône na leto, ktoré sú dokonalé. Čoskoro Vám o všetkých voňavých novinkách na leto poviem v samostatnom článku.


Začiatkom jari, resp. koncom zimy som sa dala na crossfit, ktorý som si neskutočne zamilovala. Naučila som sa tam nové cviky, vždy sa skvele odreagovala a stretla sa s novými ľuďmi. Navyše, tréningy sú vždy iné, takže sa tam nikdy nenudím. Aj keď je to poriadna makačka, ten pocit po tréningu je úžasný!


To je pre tohto sezónnych obľúbencov všetko. Nezabudnite mi dať dolu do komentárov vedieť, čo ste si za mesiace obľúbili Vy!:)



          FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Nádherné vecičky :) mňa zaujal ružový batôžtek má nádhernú farbičku práve teraz stvoverú na toto krásne počasie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och tá kabelka s nášivkami je prekrásna. Hneď by som ju brala. Mojím obľúbencom tento mesiac je Krém proti slnku od značky MISSHA, keďže slnko začína byť dosť kruté :D

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se mi líbí ten růžový křivák a baťůžek!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne vecičky ten ruksačik a kabelka sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie štetce vyzerajú úžasne :) rovnako aj maska z Mary Kay, to je taktiež moja srdcovka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ako tak pozerám fotky, ani sa nedivím, že si si všetko toto obľúbila. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som mala už len ten extra krycí od Rimmelu a nepáčil sa mi. Kryl tak, že na fotenie by sa to možno znieslo no inak som vyzerala fakt ako porcelánová bábika.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla