Revlon novinky

mája 18, 2017


V poslednej dobe sa ako keby s novinkami vrece roztrhlo a ja neviem, na čo sa mám pozrieť skôr a po čom moje srdce zapišťalo viac. Nedávno som Vám v tomto článku ukázala všetky nové produkty, ktoré u mňa za posledný mesiac-dva pribudli, ale dnes by som Vám chcela povedať/napísať niečo bližšie o novinkách od Revlonu. 

Za spoluprácu s touto značkou som naozaj nesmierne vďačná a som veľmi rada, že mám tú možnosť Vám na mojom blogu písať o ich nových produktoch. Zatiaľ som bola so všetkým veľmi spokojná, či už s produktami, ktoré mi prišli alebo s tými, ktoré som si sama kúpila. 

Produktov sa mi pomaly kopí stále viac a viac a ja si začínam dôkladnejšie všímať, čo mi na ktorých produktoch vadí a čo naopak vyhovuje. Takisto si viac všímam, ktoré značky majú kvalitné produkty a môžem po nich siahnuť a ktoré naopak až také dobré nie sú. 



Zatiaľ ako študentka sa venujem tým cenovo dostupnejším produktom, keďže popri škole, blogu a víkendom u priateľa nestíham zarábať toľko, aby som si mohla kupovať produkty drahších značiek, aj keď sem-tam, keď si nasporím, si nejakým spravím radosť. A tak v duši snívam o tom, ako sa mi bude krásne líčiť, keď budem konečne poriadne zarábať a budem si môcť dovoliť produkty od značiek ako sú Urban Decay, Chanel, Mac, Dior, Estee Lauder a iné. Potom sa mi ešte len budú písať recenzie!:)


Ale keďže som stále iba študentka na strednej a čaká ma maturitný ročník, ostávam verná lacnejšej a cenovo dostupnejšej kozmetiky, ktoré však nestráca na svojej kvalite. Takou kozmetikou je aj značka Revlon, ktorá si pre nás na jar pripravila hneď niekoľko noviniek! 


Prvou novinkou je makeup Revlon PhotoReady Insta-Fix, ktorý je dostupný v 4 odtieňoch. Ide vlastne o tuhý make-up v tyčinke. Nanášanie je naozaj ľahké, ja preferujem nanesenie jemnej vrstvy na nos, líčka, bradu a čelo a následne ho úplne rozotriem pomocou oválneho štetca. Vyzerá to potom oveľa prirodzenejšie. 

Jeho krycia schopnosť je stredná, ale prikláňa sa skôr ku tej slabšej, takže ak trpíte akné alebo inými nedokonalosťami, nie je to tá pravá voľba. Avšak ak hľadáte perfektný make-up, ktorý Vám zjednotí tón pleti a je ľahký, je to pre Vás ideál. 

Mimochodom, tmavšie odtiene sa dajú perfektne využiť ako bronzer, aspoň mne tak padli veľmi vhod.:) 


Ďalšou novinkou je lícenka Revlon Insta-Blush. Na výber je v 3 nádherných odtieňoch. Prvá (na fotke vľavo) má krásnu sýtu čerešňovú farbu. Druhá (v strede) je cukríkovo-jahodovej farby a posledná, tretia (vpravo) je ružovkastá so zlatým nádychom. 

Lícenky sú opäť v tyčinke a sú krémovej konzistencie. Správne zapracovanie si vyžaduje trochu praxe, avšak za výsledok to naozaj stojí. Farby na pokožke vyzerajú naozaj nádherne a prirodzene a každá z Vás si vyberie tú svoju!


Samozrejme, medzi novinkami nesmú chýbať ani rozjasňovače. Tieto s názvom Revlon Photo Ready Insta-Fix Highlighting Stick nájdete v dvoch odtieňoch. Pre svetlejšie typy je tu ružový odtieň s bielymi perlami a pre tmavšie typy je tu broskyňový odtieň so zlatými perlami. 

Na pleti vyzerajú nádherne prirodzene a krásne rozjasnia ktorúkoľvek časť tváre, ktorú si zvolíte. Nanášanie je úplne jednoduché najmä kvôli tomu, že je v tyčinke, čo umožňuje precízne a presné aplikovanie. Konzistencia je opäť krémová, ale drží dobre. 


Poslednou novinkou sú rúže Revlon Ultra HD Gel Lipcolor až v 8 odtieňoch! Všetky sú gélovej konzistencie s výraznou a žiarivou farbou. Čo ja veľmi oceňujem je fakt, že pery navyše hydratujú vďaka zloženiu s kyselinou hyalurónovou. 

 Na výber je z týchto odtieňov: 


(Zľava) 765 HD Blossom je nádherná fialková farba, ktorú keď som uvidela, až ma zamrzelo, že mi fialové odtiene na perách nejdú. 730 HD Tropical je naopak ideálna farba pre mňa, nádherná sýto ružová.  720 HD Pink cloud je veľmi ženská jemnejšia ružová. 


(Zľava) 700 HD Sand je jemná nahnedlá farba podobná tónu pier, ktorá pôsobí veľmi prirodzene a je ideálna na bežné nosenie. 710 HD Desert je veľmi zaujímavá farba, niečo medzi červenkastou a hnedou. 705 HD Dawn je takisto nahnedlá farba, ktorá má však v sebe čerešňové tóny. 

Tieto 3 farby sa naozaj veľmi ťažko opisujú. treba si ich vyskúšať naživo. 


(Zľava) 740 HD Coral je farba, ktorá pristane len určitým typom, takže na tú by som si dala obzvlášť pozor a vyskúšala si ju takisto naživo. A nakoniec moja obľúbená, 745 HD Rhubarb, ktorá je krásne žiarivo červená. 

Noviniek bolo tento-krát naozaj neúrekom a ja už som si stihla niektoré naozaj zamilovať. Napr. rozjasňovač je môj must have na cesty a niektoré odtiene rúžov sa mi už váľajú po kabelkách. 

A čo Vy, ktorá novinka Vás zaujala najviac? 



               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Mňa zaujali rúže sú naozaj krásne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě tedy hodně zaujaly ty rozjasňovače, myslím že na léto budou působit moc hezky.

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten makeup mě zaujal, asi ho vyzkouším. Na léto by to mohlo být fajn :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě zaujali rtěnky! :) Ty odstíny jsou boží.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyčinkový makeup by byl asi fajn na léto :) Jinak s krémovými produkty na tvář moc pracovat neumím, většinou to moc dobře nedopadne :D Ale vše vypadá skvěle, jen rtěnky preferuji matné, takže asi nic moc pro mě :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Najviac ma zaujali rúže. Prekrásne odtiene :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak to je pecka! Vyzerajú nádherne a tá pigmentácia, no úžas :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Značku Revlon mám moc ráda, a tyhle novinky mě oslovily všechny :) Nejvíc se mi ale líbí ty rtěnky v posledních dvou odstínech, na léto ideální ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. zaujali ma hlavne tie rúže, pretože ostatné produkty som už vyskúšala :) majú krásne farby :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Produkty vypadají zajímavě, určitě jseš ráda za takouvou spolupráci. Já osobně nemám moc ráda tento typ "tyčinkových" produktů. Nicméně mě zaujal ten rojasňovač, vypadá pěkně.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tie ruze vyzeraju perfektne :), postupne aj ja skusam produkty Photoready :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla