The Balm linka + tip na šetrenie na internete

marca 15, 2017


Ako študentka, ktorá si popri škole privyrába brigádou, ocením akúkoľvek možnosť ušetrenia peňazí. A keďže veľmi často objednávam z eshopu notino.sk, veľmi ma potešila možnosť cashbacku, ktorú ponúka stránka plnapenazenka.sk.

Ide vlastne o to, že sa najprv registrujete na ich stránke a z každého nákupu z e-shopu, ktorý na stránke ponúkajú získate určitú čiastku naspäť. Ja som si vybrala môj obľúbený e-shop s kozmetikou, Notino. Aj keď som si objednala iba linku od The Balm, ktorú som chcela strašne ušetriť a ušetrila 5% z nákupu (linka stála 14,80€- ušetrila som 0,19€), pri väčších nákupoch mi to príde náramne vhod!

Ak sa zaregistrujete cez tento odkaz, navyše pri registrácií dostanete 2€ ako bonus a za pridanie lišty do Vášho prehliadača získate 0,50€. Za každého priateľa, ktorého pozvete, zaregistruje sa a uskutoční svoj prvý nákup získate 10€. Týmto spôsobom môžete získať až 200! A to už je niečo, no nie?

PlnáPeňaženka má v ponuke veľké množstvo e-shopov, z ktorých určite každý vyberie ten svoj a navyše, pri svojom nákupe ušetrí.:)


Ja som si tento-krát vybrala (ako som už spomínala) linku od značky The Balm, ktorú som chcela veľmi vyskúšať už dlhšiu dobu. Od tejto značky som ešte nič nemala, ale kamarátka má paletku a veľmi si ju chválila, takže moja zvedavosť bola obrovská. 

Ako prvé ma najviac zaujal jej obal. Dizajnové a pekné veci mám veľmi rada (ako Vy už dávno viete) a dizajn tejto linky som si zamilovala! Krásna nie je iba krabička, ale aj samotná linka, ktorá má rovnakú potlač.


Linka je s klasickým špicatým štetčekom. Čo mi vyhovuje je fakt, že sa vôbec neštiepi a aj pri silnejšom pritlačení drží tvar. Pri väčšine liniek sa mi stáva, že zo štetčeka mi vytŕčajú chĺpky, pri tomto sa to našťastie nedeje. 

Linka sa ním robí veľmi presne a precízne. Farba je krásne čierno čierna. Aj keď ste zvyknutý na linku vo fixke, myslím si, že s touto by ste si na štetček zvykli veľmi rýchlo.:) 



Čo mi však predstavu o tejto linke skazilo je fakt, že má príšernú výdrž. Najmä čo sa týka vody. Aj keď nejde o vodeodolný produkt, pri linkách tohto typu som zvyknutá, že aspoň čo-to vydržia, avšak táto nič. 

Taktiež pri odličovaní z jedného oka som spotrebovala dva vatové tampóniky a celé okolie očí som mala čierne, na čo som už mala naozaj nervy. S aplikovaním linky som naozaj veľmi spokojná, a a keď tú výdrž by som vedela nejako prežiť, to odličovanie je naozaj hrôza

Možno ju do budúcna ešte použijem, ale pri odličovaní si budem želať naozaj pevné nervy!

A čo vy? Máte s ňou nejaké skúsenosti? Aká ja Vaša obľúbená linka?



  FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

11 komentárov

  1. S touto linkou nemám žiadne skúsenosti ale kozmetika od The Balm sa mi veľmi páči :) škoda, že od nich ešte nič nemám :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten design kosmetiky je super! The Balm mám moc ráda a linky bych určitě vyzkoušela. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. theBalm je skvělá značka, a opravdu bych nečekala, že vyrobí takovou průměrnou linku :( Výdrž je to hlavní, co u linek vyhledávám, takže tohle by nebylo nic pro mě. Já jsem si teď oblíbila (samotnou mě to překvapilo) voděodolné linky od NYC, které stojí kolem osmdesáti korun. Nemůžu si stěžovat :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balení je perfektní :) Ty zkus na odličování odličovač na olejové bázi, třeba to půjde lépe, ale nevím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S tím začátkem článku se naprosto stotožňuji :D Co se týče linky vypadá opravdu super. Zatím jsem ji ale nezkoušela :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Kdybych byla bohatá, tak mám pokoj s obsahem nejméně Sephory ....:) ale tak nic, zpátky do reality :D já mám moc ráda linky v tužce super-liner od L´oréal drží celý den a jdou i dobře odličovat ..... PS: obdiv za to, že dokážeš s tím aplikátorem linku nakreslit, já to obtížně zvládám s tužkou :D

    https://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kedysi som používala len takéto tekuté ♥ Avšak mojou absolútnou favoritkou je už iba gélovka od Astor ♥

    * Čistiace hubky na tvár *
    * GIVEAWAY *

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na tej linke sa mi páči dizajn, to áno, môžem všetko, čo sa týka takéhoto pin-up štýlu. Ale keďže píšeš, že má zlú výdrž, nech si v tom mojom šuplíku radšej leží hodená nejaká v škaredom obale.
    Ja si celkovo veľmi nerada objednávam veci z internetu. Je pravda, že všeobecne nerada nakupujem (okrem kníh, tie môžem), ale cez ten internet mi to nejako proste nejde. Radšej si to už zbehnem kúpiť osobne, ale to je čisto len o pocite.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Od The Balm mám víc věcí (dvě paletky očních stínů, bronzer, stín na obočí, pudr a tekutou rtěnku) a jsem hrozně spokojená. Linky jsem teda nezkoušela, protože to mám v tomhle postavený tak, že řasenky a linky za stovku mi stačí :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nádherné fotky! :) Tá linka vyzerá byť super, ja som dávno používala najmä linky od Essence či Elf, ktoré boli skvelé a vydržali pomerne dlhú dobu

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tiež často nakupujem na Notino.sk a som rada že je nás viac, čo poznáme Plnú Peňaženku. Doteraz som nakupovala iba parfémy, ale po tomto článku určite vyskúšam aj linku Thhe Balm, už len dodám že https://www.plnapenazenka.sk/peniaze-spat/315604/ je fakt super a šetrí mi peniažky už niekoľko mesiacov.

      Odstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla