Novinky Oriflame 4/2017

marca 07, 2017

Ako sa tak zamýšľam nad svojim životom, až sa hanbím, že som si nikdy neuvedomila fakt, aké obrovské šťastie mám. Možno nie sme bohatí, ale mám úžasných rodičov, skvelých priateľov a možno ich nie je tisíc, päťsto, sto, ani päťdesiat, sú to ozajstní priatelia, stoja pri mne už dlhú dobu a môžem sa na nich vždy obrátiť. Mám aj toho najlepšieho priateľa, ktorý je milujúci, starostlivý, nádherný a s tak neuveriteľne dobrým srdcom, že v dnešnej dobe sa dá niekto taký iba ťažko nájsť. 

Nemôžem zabudnúť ani na to, že mám strechu nad hlavou a miesto, ktorému môžem hovoriť domov, teplú stravu každý deň, možnosť sa vzdelávať, venovať sa aktivitám, ktoré mám rada a bavia ma, mám psíka, všetko, čo potrebujem a aj oveľa viac. Som zdravá, šťastná, mám celý život pred sebou a nič mi nechýba. A najmä sa venujem tomu, čo ma baví najviac a to je blog. 

A samozrejme, ste tu Vy. Tí, ktorí ma podporujú a oceňujú to, čo robím. Je to nádherní pocit a každému dobrému človeku želám, aby bol tak šťastný, ako som ja. Aby sa mu darilo a mohol robiť to, čo miluje a byť s tými, ktorých miluje. 

Aj keď som dnes začala článok trochu sentimentálne a mala som chuť sa Vám tu trošku rozpísať a zdôveriť, vrátim sa k jeho podstate a tou je predstavenie noviniek, ktoré máte možnosť nájsť v novej a práve prebiehajúcej kampani od Oriflame. Opäť som dostala nejaké novinky, ktoré by som Vám veľmi rada predstavila a možno Vás inšpirovala k ich kúpe.


Dnes začnem trochu netradične a to nie kozmetikou, ale niečím na zahryznutie. Najmä tie z Vás, ktoré sa venuje nejakej športovej aktivite, zbystrite zrak! Určite registrujete, že Oriflame má takisto podkategóriu produktov s názvom Wellness, kde nájdete aj zdravé tyčinky. Mne prišiel na otestovanie balíček čokoládových. Najprv som sa trochu zľakla, že sú s príchuťou kávy, ktorú ja veľmi nemusím, avšak s čokoládovou si ma získali!

Na proteinové a podobné tyčinky som trochu zanevrela, chutia mi iba tie raw, keďže tie ostatné bývajú veľmi presladené.Avšak tieto si ma svojou chuťou definitívne získali! Nie sú vôbec presladené a majú výbornú chuť. Taktiež obsahujú bielkoviny, vlákninu a majú nízky glykemický index!

V balení nájdete 7 tyčiniek a na výber máte čokoládovú a ovocnú príchuť.



Z kozmetiky tu mám pre Vás opäť veľkú nálož produktov. Oriflame si opäť pripravil novinku v oblasti produktov na pery a to rúže. Farby, ktoré mi prišli ma naozaj veľmi očarili a perfektne mi sadli. Balenie je veľmi jednoduché, čierne s bielym vrchnáčikom. 



Jediné, čo mi na rúžoch trochu vadí a mrzí ma to je fakt, že sú slabšie pigmentované. Ja si na pigmentácií rúžov veľmi potrpím, avšak ak Vám to nevadí a volíte rúž skôr na bežné denné nosenie, presne tieto sú pre Vás ideálne. Nájdete ich vo veľkom množstve farieb a za skvelú cenu!


Dva produkty, ktoré som si hneď zamilovala sú od The One a sú to krémový rozjasňovač a hubka na make-up. Krémový rozjasňovač je naozaj skvelá vychytávka. Pleť nádherne a prirodzene rozžiari. V poslednej dobe sa mi lesk na pleti zapáčil a preto si ho nanášam po použití púdrového rozjasňovača pre väčší glow.

Hubka na make-up je vlastne niečo, ako všetkým známy beauty blender. Poviem Vám úprimne, že som od nej nemala žiadne očakávania, ale už po prvom vyskúšaní mi učarovala. Make-up sa ňou perfektne nanáša na pleť a špicatá časť je ideálna na vklepávanie korektoru. Perfektne drží tvar a je správne mäkký, aby sa Vám make-up pohodlne nanášal.

  


Prišli mi aj dva produkty od Giordani Gold. Táto kolekcia produktov je skrátka perfektná, zatiaľ som bola s každým produktom spokojná a inak tomu nie je ani pri týchto dvoch produktoch. Čo na tejto kolekcií milujem najviac (okrem kvality produktov samozrejme) je jednoduché, ale pritom elegantné a luxusne pôsobiace balenie. A inak tomu nie je ani teraz.


Púder má zmatňujúci a zároveň jemne rozžiarujúcu schopnosť, hydratuje, maskuje drobné nedokonalosti a vrásky a zanecháva krásnu a zdravo pôsobiacu pleť. Súčasťou balenia je aj malý štetček, ktorý je avšak podľa môjho názoru zbytočný.



Podkladový make-up Vám poslúži dvojakým spôsobom. Okrem toho, že predĺži výdrž Vášho make-upu, zdokonalí celkový vzhľad pleti. Má ľahkú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebe do pleti a nezanecháva na nej mastný film. Produkt obsahuje výťažky z orchidey.


Krém v mojej obľúbenej farbe? Tak to už áno! Okrem krásneho a luxusne pôsobiaceho balenia ma oslovil tyrkysový dizajn. Tyrkysová je skrátka moja farba! Taktiež ma potešilo, že je vhodný pre pleť 20+. Aj keď nie je priamo určený na mastnú až zmiešanú pleť, akú mám ja, má hydratačné účinky a keďže moja pleť v zime veľmi štrajkuje, som veľmi zvedavá, ako na ňu zapôsobia týto dvaja krásavci. Krásavec naľavo je určený na nočnú starostlivosť a ten napravo na dennú.




Oriflame mi poslali aj túto voňavú krásku. Keďže som obrovský milovník roztomilých a krásnych vecí, viete si určite aj sami domyslieť, čo ma na tejto voňavke s názvom Wonderflower ihneď zaujalo. Ale keď to balenie je jednoducho nádherné! Úplne vo mne evokuje jar.:) Aj keď bohužiaľ mne vôňa nebola veľmi po chuti alebo po čuchu) mamka po nej hneď skočila! Je taká hruškovo-kvetinová, skrátka jarná!



Poslednou kategóriou sú doplnky. Tento krát mi prišli dva a to kabelka a šatka. Aj keď tento typ kabeliek a šatky (najmä tie so zvieracími vzormi) nie sú práve mojou šálkou kávy, niektorej z Vás sa môžu páčiť.:) Kabelka je veľká, hnedej farby, priestranná, vnútri má veľa miesta.

Šatka je na jar ideálnym doplnkom. Môžete ju nosiť na viacero spôsob. Či už ako doplnok na kabelke, len tak prehodenú cez plecia alebo ochráni Váš odhalený krk pred silnejším vetrom. Jej využitie je len a len na Vás!






Produkty z minulej kampane nájdete TU

Čo poviete na novinky? Zaujalo Vás niečo? 



               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

16 komentárov

  1. Novinky vypadají moc hezky, ale teda ty rtěnky mě docela zděsily, barvičky vypadají krásně a nakonec jsou to spíš zabarvené balzámky koukám :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňa táto kampaň potešila asi najviac všetkými produktami :) aj tie rúže mi vyhovujú na dni, kedy chcem len takú jemnú farbu na perách :) a krémy, tie sú úžasné!
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No priznám sa, že ja som ešte okrem toho hojivého zázraku a krému na ruky z Oriflame neskúšala nikdy nič, ale počula som veľké chvály na tú hubku na makeup , čo je momentálne moja obľúbená záležitosť, čo sa makeupu týka :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No ja rovnako, ako predchádzajúca komentujúca, som od oriflame veľa toho nevyskúšala..hlavne teda hojivý zázrak, ale spomínam si, že som od nich mala perfektné tiene s gélom na obočie s mini zrkadielkom a štetcom :) A bol to môj naj produkt, ktorý som zničila úplne :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkné novinky. Líbí se mi kabelka a tyčinky, ty bych si brala na svačinu do práce :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zaujal mě ten beauty-blender, pořád se mi nechce obětovat několik stovek za originál, takže ho asi vyzkouším :)
    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jáááj to se máte, v česku není o Oriflame ani vidu ani slechu, škoda má hezké věcičky....
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Úvod článku je krásne napísaný a je pravda, že často si neuvedomujeme aké máme šťastie. Pre nás sú to banálne veci a pre niekoho veľká vzácnosť, ktorú možno nikdy nebude mať.
    A teraz k novinkám, od Oriflame som už dlho nič nemala, asi sa po niečom poobzerám :D

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  9. No ty rtěnky vypadají tvarově zajímavě, kabelky a různé doplňky se mi od nich velice líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Musím souhlasit s tím, že v Čechách o Oriflame moc slyšet není, což je škoda :( Ta kabelka je nádherná ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten parfém má naprosto rozkošnej obal! A ty rtěnky mají hrozně zajímavej tvar :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Och, tak ty rtěnky mě naprosto dostaly! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ten začiatok článku sa mi veľmi páčil..totižto nie každú si uvedomuje aké šťastie má ,že je zdravý či šťastný ...Veľmi ma zaujal ten červený rúž a taktiež kabelka ,ale mne by asi viac vyhovovala čierna :) . Pekný článok!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tie rúže majú božský tvar (myslím vykrojenie samotného produktu), škoda tej pigmentácie.. :-(

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  15. krásne fotky robíš :) aa vyzerajú to byť super produkty :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla