Naštartuj svoj deň s Blendea

marca 05, 2017




Ako som včera ráno stála u priateľa v kuchyni s čajom v ruke a príšernou bolesťou hlavy po piatkovej noci, len tak som sa zahľadela z okna. Vonku sa hrali dve malé deti. Pri preliezkach jeden stál akože je brankár a druhý sa snažil dať gól. Keď som videla, ako úprimne sa z toho tešia a že sa v dnešnej dobe dokážu pokojne zabaviť aj vonku bez mobilov či tabletov v ruke, až ma to dojalo. 

Nebudem písať, že ja taká nie som, keď to nie je pravda. Najmä kvôli blogu som online väčšinu času. Píšem články, riešim spolupráce, stretnutie, prípadne iné veci, čítam si iné blogy, hľadám inšpiráciu, sledujem videá. Patrí to už do môjho blogerského života ako napr. to, že keď som v nejakej dobrej reštaurácií, prvé, čo urobím je to, že si jedlo odfotím.:D Určite to poznáte. Dokumentácia je predsa pre nás dôležitá!


Aj keď pravidelne cvičím, snažím sa zdravo stravovať (jasné, že často krát zhreším, preto tam je to snažím!:D), mať dostatok spánku a na diskotéky a párty už nechodím tak, ako kedysi, rána bývajú pre mňa veľmi náročné. Nie som príliš ranné vtáča, aj keby som chcela. Takisto som mala cez zimu zníženú imunitu, čo ešte stále doznieva. Preto som sa začala zaujímať o výživové doplnky a rozhodla som sa vyskúšať Blendea. 

Priateľ mi už raz spomínal priaznivé účinky jačmeňa pre zdravie človeka a kombo, ktoré Blendea obsahuje ma veľmi zaujalo. Obsahuje mladý jačmeň a pšenicu, spirulinu a chlorellu. Možno to nevyzerá práve najvábnejšie, ale účinky sú úžasné! 

Pre mňa jediný problém je nepríjemná vôňa. S chuťou až taký problém nemám, dá sa to vypiť, ale vôňa mi naozaj veľmi prekáža. Ako to skutočne dokážem vypiť bez toho, aby som si musela zapchať nos, je s pomarančovým džúsom. Vtedy je tá chuť vcelku príjemná. 


Vybrala som si dvojbalenie, s ktorým mi prišiel aj shaker a malá naberačka/odmerka. Nápoj pijem každé ráno ešte pred tým, ako sa naraňajkujem. Do shakru dám jednu odmerku, ktorú zalejem pomarančovým džúsom, v horšom prípade vodou, poriadne premiešam a vypijem. 

Blendea pijem už dva mesiace a môžem povedať, že niektoré účinky na sebe skutočne pozorujem. Kvalitnejšie spím, môj imunitný systém je posilnení, nie som tak vystresovaná, ako pred tým a takisto mám oveľa lepšie trávenie. Takisto by mal podporovať detoxikáciu organizmu a pôsobiť proti nadmernému ukladaniu tuku. 

Účinky má naozaj zázračné a všetky nájdete TU.


Aj keď nápoj pijem už dva mesiace (takmer) každý deň, akoby z neho neubúdalo. Otvorené mám ešte len prvé balenie a 3/4 tam ešte stále je. Takže ak by ste chceli Blendea na začiatok iba vyskúšať, úplne Vám stačí aj jedno balenie. Avšak (samozrejme) napr. to dvoj-balenie sa Vám rozhodne oplatí viac.:)



Vyskúšali ste už Blendea?




               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Taťka si ten ječmen suší doma sám, ale já jsem brala tabletky chlorelly a spiruliny a byly super! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. už som videla nejaké články k tomuto produktu, rda by som niečo podobné vyskúšala, musí to byť super pre organizmus :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. určite to vyskúšam, hlavne kvôli tomu spánku a imunite:)
    http://lifebyvan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ešte som o tejto značke nepočula, ale skúšala som už zelený jačmeň a zdalo sa mi, že mi robí celkom dobre :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla