Predstavenie Avon Mark na Slovensku

februára 20, 2017


Na deň zaľúbených sme spolu s blogerkou Luckou dostali pozvánku zúčastniť sa predstavenia novej línie dekoratívnej kozmetiky od Avonu na Slovensku. Ide o líniu Mark. Je svieža, je hravá, je divoká, je zmyselná, je skrátka ženská. Pre tie z nás, ktoré si nevystačia iba so základnými nude farbami a radi sa v líčení vyhrajú je ideálna. Samozrejme, nečakajte niečo také extravagantné, aké ponúka napríklad NYX, ale myslím si, že Vás zaujme minimálne tak, ako zaujala mňa. 

Celá akcia sa konala v reštaurácií UFO watch.taste.groove. Bolo tam kopu novinárov a samozrejme aj nejaké ďalšie blogerky. Na akcii boli taktiež prítomné sestry Barbara Jagušák Heribanová a Tamara Šimončíková Heribanová. Barbara je ambasádorka línie Mark a Tamara línie True. Bol to naozaj príjemne strávený čas, výhľad bol prekrásny, produkty ma veľmi oslovili, zoznámila som sa so zopár zaujímavými ľuďmi a redaktorkami a mimochodom, jedlo bolo VY-NI-KA-JÚ-CE.

Pri odchode každá zúčastnená obdržala veľkú papierovú tašku plnú noviniek či už z línie Mark alebo Avon True a presne tieto produkty Vám teraz tak zbežne predstavím. 


zoznámila som sa tam aj s touto sympatickou blogerkou z blogu Drews beauty, ktorá dokonca pochádza z Piešťan (ako ja) a chodila na HALW (ako ja!!)







A môžme sa vrhnúť na všetky produkty! Postupne Vám ich predstavím podľa zamerania:

Produkty na pleť 

Z produktov na pleť tu mám z línie Avon True make-up s púdrovým efektom, ktorý som už stihla vyskúšať a má perfektnú kryciu schopnosť. Tiež pôsobí na pleti veľmi prirodzene. Gúločky na tvár sa mi veľmi páčia na líčka, krásne im dodajú farbu. Ďalej tu mám dva korektory, tekutý a v tyčinke z línie Mark. Za mňa jednoznačne ten v tyčinke!




Produkty na oči a obočie

Produktov na oči tu mám trochu viac. Začnem teda linkami. Tri sú z línie Mark a jedna z Avon True. Tá od Avon True je klasická vysúvateľná v čiernom odtieni, avšak bohužiaľ, nie som veľký fanúšik práve tohto typu a preto ju posuniem ďalej. Ďalšia klasická vysúvateľná je od Marka a je v takej fialovo hnedej farbe, taktiež ju posuniem ďalej. Čo ma potešilo je ceruzka, ktorá je taká gélovejšia v tmavo tmavej modrej a čierna linka, ktorá má v mieste uchopenia protišmykový materiál, čo je veľmi praktické.





Ďalej tu mám na oči opäť štyri produkty a opäť tri z línie Mark a jeden z Avon True. A opäť začnem s tým od Avon True. V taštičke som si našla paletku štyroch očných tieňov, ktorý pigmentáciu som ešte veľmi neskúšala, ale mám už nejaké skúsenosti s tými paletkami od Avonu a nazvala by som ich takými priemernými. Od Marka tu mám paletku vosku a tieňa na obočie, na moje je tieň bohužiaľ pritmavý, ale už našiel využitie u mojej kamarátky. Špirály od Avonu som mala vždy veľmi rada, preto na túto sa veľmi teším. Posledným produktom je krémový očný tieň v bronzovej farbe. Metalické tiene mám veľmi rada a tento je krásny, ale bohužiaľ, u mňa by využitie nenašiel, preto ho taktiež posuniem ďalej.






Produkty na pery 

Z produktov na pery tu mám tieto dva krásne rúže. Zaujal ma najmä ich obal, ktorý je v celku jednoduchý, ale zároveň aj hravý. Sú krémovej konzistencie a pigmentácia je veľmi dobrá. Ten naľavo má krásnu koralovo-ružovkastú farbu, ktorú som zamilovala. Ten napravo ju má takú marhuľovo-oranžovú, ktorá mne bohužiaľ nepristane, takže ho posuniem ďalej. 



Tieto fixky na pery sú pre mňa asi najtop produkty zo všetkých, ktoré môžete v tomto článku vidieť. Majú krásne farby, veľmi dobrú výdrž a pri ich nanášaní mám tak trochu pocit, že si na pery dávam centrofixu.:D Dokonca ju z nej trochu aj cítim, čo je jediné mínus. Potláča ju vôňa po čerešniach, ale skrátka, nezakryje ju úplne. Mám ich v ružovej a vo fialkovej farbe, obe veľmi hravé a budú priam ideálne na jar a leto!




Posledným produktom na pery od Marka je lesk. Ten môj je v ružovkastej nude farbe. Je hutnejšej konzistencie, ale ja moc lesky nemusím, tak sa ešte rozhodnem, či si ho nechám alebo posuniem ďalej. Posledným produktom na pery je z línie Avon True a to ceruzka na pery, ktorá ma taktiež veľmi potešila. Farba je veľmi podobná lesku a rozmýšľala som, že by to dokopy mohlo vyzerať skvelo. 




Produkty na nechty 

Mark nemohol zabudnúť ani na nechty! V ponuke nájdete laky s leským gélovým efektom v rôznych nádherných farbách. Až mi je ľúto, že nosím gélové! Aspoň, že kamarátke padnú vhod!:)


Produkty na odlíčenie 

Posledným produktom je toto mlieko na odličovanie očí. V katalógu ho označili za "Najlepšiu voľbu na jar" a ja nemôžem nič, iba súhlasiť! Používam ho už asi dva roky a stále si kupujem iba toto jedno z Avonu. Keď vychytáte dobrú akciu, máte ho doslova za pár šupov a som s ním nesmierne spokojná!:)



Zaujali Vás produkty? Ktorá línia Vás vystihuje viac, Avon True alebo Mark?



               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

18 komentárov

  1. Wow, už vidím několikátý článek z této akce a upřímně vám závidím dámy :) <3 Tajně doufám, že se jednou něco takového poštěstí i mně :) Vypadá to, že všechno bylo naprosto perfektně zorganizované :) Mě by teda asi maličko odrazovalo místo, kde se to všechno odehrávalo, protože s výškami nejsme úplně kamarádi. Přesto bych ale neodmítla :) Z produktů mě úplně nejvíc zaujala ta rtěnka s odstínem do oranžova, ty miluju <3 Jinak mě spíš vystihuje Mark :) Je skvělé, že sis to užila <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veraže bolo super, len ja som nakoniec len tak tak stihla do práce, pretože ten chodník ktorým som sa vybrala nešiel na zastávku, ale úplne odveci :/ :D, tak som sa musela potom pekne vrátiť a dať si to dookola ..... inak ta úvodná fotka je perfektná :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to musela byť super akcoška :) produkty vyzerajú tiež super :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkně nafoceno! Jediné, co mám vyzkoušené je odličovací mléko a to mě vcelku štípalo okolo očí, takže mě osobně moc nesedí.

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
  5. kráasne fotky, musela to byť parádna akcia, páči sa mi tá taška farebná :) a teším sa na recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, to je fotek, to musela být super akce !

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bola to skvelá akcia :) inak len poznámočka: na prvej fotke kde máš tekutý korektor, tak to vedľa neho je očný tieň v ceruzke, nie korektor v tyčinke:)
    a s makeupom som tiež spokojná, je skvelý! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To sis to musela pořádně užít. Mě se ty produkty moc líbí. Celkově mám ráda produkty od Avonu a víc mě zaujal Mark . Určitě budu chtít vyzkoušet :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tieto nové produkty sa mi veľmi páčia. Určite s ne ne v katalógu pozriem. Inak mám kozmetiku z avonu veľmi rada :)

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jéééj vidim, že ty si už stihla aspon takto v krátkosti otestovat a predstavit produkty. A vidim, že baličky sa aj trošku obsahovo líšili, ja som napr nemala tu paletku 4 očných tienov, ani tuhy korektor. No každopadne to vobec nevadi. Akcia bola fakt super.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veľmi sa mi páčia tie rúže i ten lesk na pery.Laky na nechty sú taktiež v úžasných farbách.Fotky sú naozaj krásne a v dobrej kvalite :) .Super článok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Článek z téhle akce jsem už viděla, a trošku vám musím závidět, asi jste si to všechny moc užily, a to je hlavní :) Já jsem spíš Avon true :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  13. No pěkné, pěkné. Jak akce, tak produkty. Nejvíc se mi líbí perly na obličej a samože fixy na rty, bomba odstíny. No já jsem tak oboje, mám ráda přirozenost, ale i tu ženskost, divokost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásně zpracovaný článek, já si od Avonu kosmetiku objednávám poměrně často, protože sousedka tam pracuje :D ty laky na nehty jsou nádherny, Avonský mám nejraději, jsou pecka- barvičky zkrátka všechno a tady koukám na ty rťenky taky moc pěkný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Niektoré fotky som videla na tvojom IG a už vtedy som si hovorila, že to musela byť parádna akcia. Produkty vyzerajú skvelo, teším sa, že si si to tak užila :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Vypadá to na vydařenou akci! Já produkty od Avonu používám a laky na nehty jsou některé opravdu super! Zamilovala jsem si i matné rtěnky :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Výborné produkty. :) a moc vám to slušelo, holky.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ahoj Saška, článok som si čítala už dávnejšie. Ja som na predstavenie prísť pre iné povinnosti nemohla, no novinky mi zaslali domov. Končne som sa dostala k napísaniu článku. Najviac ma dostala fixa na pery. http://hanaliptakova.com/2017/03/30/avon-mark/

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla