Novinka od Weleda- Tonujúce balzamy na pery

februára 23, 2017


Ak ste správnym fanúšikom značky Weleda, určite ste sa dopočuli o tónojúcich balzámoch, ktoré nedávno ešte len vyšli na troch. Ja mám kozmetiku od tejto značky veľmi rada a táto novinka ma hneď zaujala. Nájdete ich v troch farebných prevedeniach a ja som mala možnosť otestovať ich všetky tri. Farby sú naozaj krásne, jemné a perám dodajú naozaj prirodzený šťavnatý vzhľad. 

Vyberať môžete z  troch odtieňov: nude, čo je vlastne najprirodzenejšia a najmenej výrazná farba, rose, ktorá je krásne jemne ružovkavá a berry red, ktorá je ružovo-červená a po nej nanesení na pery priam láka na bozk.


Nie len že perám dodajú farbu, ale aj potrebnú hydratáciu, vďaka obsahu jojobového a olivového oleja, ricínového oleja a bambuckého masla. Taktiež treba dodať, že balzamy sú prírodné a vegánske. Tiež ich môžete ľubovolne kombinovať podľa nálady a chuti. 

Ja som si ich zamilovala a čo Vy?






               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

18 komentárov

  1. Nádherné a určite ich vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wonderful post, dear!
    I will be glad friendship blogs ♥
    Julia Shkvo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež sa mi páčia. Akurát dnes som tiež o nich písala. :)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už o pár dní vyjde aj na mojom blogu recenzia na tieto krásne balzamíky ♥ Sú naozaj skvelé :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež sa mi páčia, pre mňa naj je red berry. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O tejto značke som ešte nepočula ale produkty na pery môžem, takže tieto balzamy sú niečo pre mňa :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všude si je chválí, mě zaujal odstín rose! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jsou nádherný, takový roztomiloučký :D Pokud bych měla vybrat jeden, tak asi Rose ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie farby vyzerajú skvele, určite ich vyskúšam :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Do kozmetiky sa nevyznám ani trošku, ale že vôbec. Používam máločo, ale to rose sa mi páči, také jemné a prirodzené :) Pekné. A milé balenia.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Všetky vyzerajú skvelo! Značku Weleda som ešte nevyskúšala, ale vždy tak jedným očkom poziem na ňu v DMke :) Tie odtiene musia byť krásne, milujem nude farbičky!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. prvýkrát vidim takuto značku :D , ale vyzeraju super

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Na Weledu slyším samou chválu a balzámy na rty to já ráda:) I když nevěděla bych, který si vybrat. nejlépe všechny:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tie balzamy ma hneď zaujali, keďže majú minimálne naozaj krásny obal. A veľmi sa mi páči ako si ich odfotila, naozaj krásne fotky!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Áno, veľká spokojnosť. Mala som zatiaľ len berry red a som s ním tak spokojná, že sa mi ani nechce skúšať ďalšie. Perám poskytujú dobrú hydratáciu a nie príliš výraznú, ale zato prirodzenú farbu. Ako vždy pri Welede ma potešilo pekné balenie a tentokrát aj to, že sú vegan :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla