Makeup Revolution Iconic kontúrovacia paletka a Ultra metalický štetec na kontúrovanie

augusta 02, 2016

Človek by si myslel, že keď už sú tie prázdniny, času bude habadej a všetko bude stíhať pekne-krásne bez nejakého zbytočného stresovania. Inak to už asi u mňa ani nemôže byť ale samozrejme, ako vždy, nič nestíham. Kto by bol povedal, že je také ťažké skĺbiť brigádu, blog (fotenie, písania, vymýšľanie článkov), volný čas a kamarátov, cvičenie a víkendy s priateľom. Tento článok som mala na pláne vydať už cez víkend ale ako obvykle, plány sa menia. Ale nemusíte sa báť, mám pre Vás tento mesiac pripravenú kopu článkov a konečne, aj sľúbenú letnú giveaway, do ktorej musím ešte dokúpiť posledné ceny ale máte sa na čo tešiť, budete môcť vyhrať super produkty! 

Dnes tu mám pre Vás opäť článok týkajúci sa kozmetiky a krásy a to recenziu na kontúrovaciu paletku a štetec na kontúrovanie, ktoré mi prišla ešte v máji vrámci spolupráce so značkou Makeup Revolution. Ešte na začiatok chcem povedať (napísať), že ich značku mám veľmi rada, čo sa týka paletiek ale nie len ich, ponúkajú veľmi kvalitnú kozmetiku za super ceny, tak ak zháňate nejakú kvalitnú kozmetiku, určite sa neváhajte pozrieť. Komunikácia je taktiež skvelá a produkty máte do dvoch dní doma.


Ako prvou začnem paletkou na kontúrovanie tváre. Ešte priebehom minulého roka sa kontúrovanie stalo veľmi populárne, všade ste mohli nájsť rôzne články, videá ako na to, ako si zvýrazniť časti tváre a ako ich naopak zamaskovať. Tiež ste mohli vidieť milión recenzií na rôzne produkty na kontúrovanie, od paletiek s púdrovými tieňmi, cez krémové, až po tyčinky. Takisto sa dá nájsť balenie či už jedného bronzeru, prípadne bronzeru a rozjasňovaču, alebo paletky s rôznym počtom odtieňov. Konkrétne táto paletka obsahuje osem odtieňov, štyri bronzeri a štyri rozjasňovače. Dva rozjasňovače a jeden bronzer obsahujú jemné trblietky, ostatné sú matné. S tieňmi sa veľmi dobre pracuje, pigmentácia je naozaj skvelá a s paletkou som veľmi spokojná. Jej cena je 15.06€, čo je za kvalitu, pigmentáciu a množstvo odtieňov super! 




Druhým produktom je štetec na kontúrovanie tváre v nádhernej rose gold farbe. Už len jeho dizajn je doslova dych berúci. Má nádherne jemné biele štetinky (ktoré už mám zašpinené od bronzerov:D), ktoré sú na dotyk veľmi príjemné a jemné. So štetcom sa skvele naberá, štetinky sú husté, takže skvelo naberu dostatok farby a bez problémov ju rozblendia. So štetcom sa preto skvele pracuje a je ideálny aj pre tie z Vás, ktoré z kontúrovaním nemajú až také skúsenosti. S ním Vám to pôjde jedna radosť. Jediné, čo musím vytknúť je cena. Štetec stojí rovnako ako paletka, 15.06€. Podľa môjho názoru je celkom vysoká, aj keď kvalita štetcu je naozaj super, možno sa niektorý najmä kvôli cene rozhodnú napr. pre štetec značky Zoeva, ktorý je len o pár centov drahší. Avšak ako som už vravela, som s ním veľmi spokojná a investovať do neho sa oplatí!:) 


Pre dnes to je všetko, ostaňte aktívne a nezabudnite ma sledovať na mojich sociálnych sieťach, ktoré nájdete dole, aby ste nič nepremeškali. Ak máte nejaké skúsenosti s týmito produktami alebo celkovo s touto znakou, nezabudnite sa o to podeliť dole v komentároch!
Zatiaľ pa! ♥


                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

25 komentárov

  1. S týmito produktami skúsenosť nemám, teraz som si kúpila malú kontúrovaciu paletku od Catrice, no veľmi túžim po bronzéri Too Faced Milk Chocolate Soleil.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O áno, tak tomu by som sa aj ja veľmi potešila!:)

      Odstrániť
  2. Od Makeup Revolution mám doma paletu so 100 tieňmi a za tú cenu je naozaj skvelá. No niektoré tiene sú pigmentované lepšie, iné zasa horšie a tiež o nejakej extra výdrži sa nedá hovoriť. Avšak, stále ma táto značka láka, keďže majú dosť slušný výber a za naozaj výhodné ceny. Neviem však prečo ale žiadnym kontúrovacim lacným produktom nedôverujem.Naopak štetec sa mi veľmi páči, ma naozaj krásny dizajn a asi si idem otvoriť ich stránku či čo. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som aj s paletkou aj so štetcom veľmi spokojná:)

      Odstrániť
  3. Makeup Revolution jsem také vyzkoušela a byl jsem s tím opravdu spokojená. Tuhle paletku jsem si chtěla koupit už dřív, ale měla jsem jednu podobnou od jiné značky, ale viděla jsem na tuhle hodně chváli, takže ji nejspíš také vyzokuším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Makeup Revolution je skvelá značka! Mám od nich doma paletku tieňov a za tú cenu je to ozaj skvelá kvalita! A navyše ju mám tak rada, že po iných tieňoch už takmer ani nesiaham. DObrú konturovaciu paletku už zháňam dlho, pretože neviem nájsť ten úplne super sediaci odtieň bronzeru takže sa na túto určite budem musieť pozrieť! :))

    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tejto máš na výber 4 odtiene bronzerov, čo je vážne skvelé, keď si napr. v lete opálená, môžeš si vybrať ten tmavší a naopak v zime, keď si bledá, ten bledší:)

      Odstrániť
  5. Make-up Revolution mám hrozně ráda a také mám od nich konturovací paletku, ale jinou :)

    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkný článek i fotky :) Od Makeup Revolution mám ráda paletky očních stínů, ale už dlouho přemýšlím, že bych si pořídila i nějakou na konturování :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem:) ja som tiene od nich zatiaľ nevyskúšala ale po jednej už pokukujem:D:)

      Odstrániť
  7. Paletka vyzerá veľmi pekne, a aj fotografie sú skvelé ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Anonymný7/8/16 20:07

    V poslední době se učím konturovat :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi pekný článok! :) Už dlhšiu dobu rozmýšľa, že si kúpim nejakú kontúrovaciu paletku :) Táto vyzerá naozaj super a aj štetec :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Konturování mám velmi ráda, mám doma konturovací paletku od NYX a vypadají podobně :) Paletka od MR má velmi hezký odstíny.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vždycky po produktech značky Makeup Revolution pokukuji, ale ještě jsem se nedostala k tomu si nějaký zakoupit. Chtěla jsem sestře koupit paletku s očními stíny, ale z toho taky nakonec sešlo, takže nic, ale snad si něco pořídím

    Byla bych ráda, kdybys taky mrkla a pokud by tě zaujal, zanechala tam třeba komentář♥

    IDEY JEDNÉ HOLKY

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tahle je fakt krásná! ♥ Nejsem teda na tohle žádný profesionál, ale snad se toho někdy nebudu tolik bát! :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. profík v kontúrovaní nie som ani ja ale s týmito produktami je to ozaj jednoduché:) so štetcom sa perfektne blenduje:)

      Odstrániť
  13. Vypadá to krásně, líbí se mi ten štětec! Ale nevím teda na co by mi byl, mě na ten make-up zase tak moc neužije...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Kontúrovanie tváre nie je moja silná stránka ale toto vyzerá naozaj lákavo 😛

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Moc hezké fotky :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Konturovanie som nikdy poriadne nevyskúšala ale táto paletka vyzerá super a nejak si ma navnadila si ju kúpiť a trošku sa porať s konturovaním :)

    www.sweetmorningblog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla