January favourites

februára 07, 2015

Síce tento článok trošku vyšiel neskôr, ako som plánovala ale predsa, prvý článok zo série monthly favorites
Síce nám polrok skončil a vysvedčenia sú už dávno rozdané, pre mňa učenie a písomky v škole neskončili a konečne som si až dnes našla čas nafotiť fotky na tohto mesačné favs. 
A ešte, keďže som toho "šťastia" v poslednej dobe mala naozaj veľa, spadol mi tablet a rozbil sa mi displej, tak je momentálne v oprave, preto asi fotku nebudú nejako moc kvalitne, aj keď mám fotoaparát celkom dobrý ale detaily nezaostruje až tak kvalitne, preto ak niektoré fotky nebudú moc kvalitné, vopred sa ospravedlňujem.
Nebudem tu zbytočne kecať hlúposti, tak poďme rovno na to!

1. Toaletná voda City Rush





Uprimne ani netuším presne, čo je to za značku ale tá vôňa je proste úžasná! Krsná mi túto voňavku kúpila už minulý rok na Vianoce a ja som sa do nej úplne zamilovaná a doslova som na nej ostala závislá.
Viete si predstaviť, aká som bola smutná, keď sa mi minula a naopak, aká šťastná, keď mi ju krsná znovu kúpila!

2. Crystal diamond (Pupa)





Začiatkom mesiaca som mala meninky a kamarátka Tánička mi okrem iného spravila radosť aj týmto diamantom s malovátkami. 
Ešte aj trafila krásne prirodzené tiene a obľúbené odtiene leskov! Vidno, ako dobre ma kamaráti poznajú. 

3. Coconut shower gel (Marks and Spencer)




Tento sprchový gél som objavila ešte pred Vianocami, ako som sa tak potulovala Marks and Spencerom a musím povedať, že som si ho zamilovala.
Má nádhernú kokosovú vôňu a gélovú konzistenciu, ktorá výborne vyživuje pokožku + cena len okolo 2 €. No a potom, že nechaj to tam.

4. Papierové servítky s potlačou (H&M)




Ako som si tak prezerala H&M Home, objavila som tieto rozkošné servítky. 
Kedysi som na ne bola zaťažená a zbierala som ich a týmto som proste nemohla odolať.

5. Krém a telové mlieko Cocoa Butter (Avon)






Značke Avon som verná už veľmi dlho a zatiaľ ma v ničom nesklamala a tak isto to bolo aj v prípade telového mlieka a krému na ruky s vôňou kakaového masla. Vôňa je neuveriteľne nádherná a krém aj telové mlieko úžasne vyživujú pokožku a zanechávajú ju krásne hebkú. 

6. Kozmetika Bioderma





Ďalším mojim obľúbencom tohto mesiaca je kozmetika od Biodermi, na ktorú som písala aj recenziu, ktorú si môžete pozrieť TU.
Zaobstarala som si naraz micelárnu vodu, denný krém a krycí krém a musím povedať, že som viac než spokojná!

7. Zlodejka duší




Knihy sú proste moja vášeň.
Túto knižku mi odporučila a aj požičala spolužiačka a totálne ma pohltila. Za deň som ju mala prečítanú a až sa nedočkavo teším na druhú časť.
Ak máte ako ja radi knihy o nadprirodzených bytostiach a vlastne knihy z kategorie fantasy, smalo do toho!

8. Nike Air Max



Koľko som ja po týchto teniskách túžila, tak sa tatinko na moje meniny zľutoval a doprial mi ich. Neuveriteľne super sa v nich chodí a krásne sedia na nohe.

Tak a to by bolo z dnešného článku všetko, dúfam, že sa páčil a vidíme sa pri ďalšom článku, zatim paaa.  

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Krásne vecičky :) Biodermu už chcem dlhú dobu vyskúšať a na telové maslo od Avonu som tiež už dávno pozerala ale práve teraz využívam iné. Naozaj krásne veci!
    www.adolescenters.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cocoa Butter mám doma a také mi hezky voní, ale bohužel mi trochu dráždí pokožku, takže nepoužívám.
    Z tvých favorites bych si rozhodně vybrala ten kokosový sprchový gel a diamant s malováním. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Love it!
    You're blog is so perf, girl - I'm in love!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som mala v zime Avon telové maslo s vôňou kakaového masla a bolo vynikajúce, pokožku veľmi dobre hydratovalo, oveľa viac ako telové mlieka, dobre sa rozotieralo a aj vstrebávanie bolo rýchle, vôňa mohla byť viac sladká, cítila som skôr arašídy, ale nevadí. Kúpila by som si ho opäť.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla