Bioderma- recenzia

januára 27, 2015



Ako som už spomínala v predchádzajúcom článku, dobehla ma choroba a ako som bola s mamou v lekárni kúpiť lieky, pozastavila som sa pri vitrínke s kozmetikou Bioderma. 
Mám problematickú pleť a asi od 5. ročníka mám problémy s akné a nie a nie sa ich zbaviť. Nemôžem povedať, že je to nejaké strašné ale aj menej rozšírené pupáčiky sú nepríjemné, hlavne pre menštruáciou, vtedy je moja pleť v naozaj hroznom stave.
V rôznych recenziách na blogoch ale aj od známych som počula, že kozmetika od Biodermy je v tomto smere naozaj nápomocná a akné efektívne vylieči, preto som si nechala poradiť od lekárničky a zobrala som si hneď tri výrobky:

1. Micelárnu vodu               
2. Denný krém (sébium)     
 3. Krycí krém                        


Micelárny čistiaci prípravok

✓ neupcháva pory                  
✓ nevysúša pleť                      
✓ bez výraznejšieho zápachu 

Ak ste už vyskúšali všetky micelárne vody ako ja a žiadna vám nevyhovovala, rozhodne vyskúšajte túto.

Cena: 11.42



Sébium AKN Fluid

✓ ľahko sa vstrebáva                  
✓ výborný podklad pod make-up
✓ ľahké zloženie                          

Výborný ľahký krém s ľahkým zložením, vhodný aj ako podklad pod make-up.

 Cena: 17.14




Sébium Al korektor 2 v 1 

 maskuje začervenané miesta                 
 hojí a prekrýva drobné pupáčiky           
nezaťažuje pleť                                        
nie je potrebné na neho nanášať make-up

Vynikajúca náhrada za make-up a korektor.

Cena: 16.42

Zhrnutie:

Ak máte pretrvávajúce problémy s akné a nič vám nepomáha, určite odporúčam vyskúšať. Rozhodne sa oplatí do týchto troch výrobkov investovať.
Produkty používam už približne dva týždne a už teraz vidím viditeľné zlepšenie!

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Pěkná recenze, o micelární vodě dlouho přemýšlím, ale u nás je bohužel dražší, takže jsem zvolila levnější variantu od L´Oreal, na odlíčení ideální, nebo jsem spokojená i se značkou Eucerin na problematickou pleť, teda v ohledu odličování. A jestli neváháš investovat do kvalitní kosmetiky, bezvadný make-up je od Vichy, lehounký, pěkně splyne s pletí a neucpává póry. Doporučuji :)
    annastazie.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Anonymný28/1/15 00:22

    Ahoj micelární vodu jsem také používala, pomohla celkem za krátkou dobu, trochu mi vadila vůně, ale nic hrozného to nebylo. Mám blog jestli chceš koukni: veviii.blogspot.cz :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vodu o krém som jednu dobu používala a boli celkom dobré :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám taky pleť,která je celkem problematická a,když píšeš že to pomáhá proč to nezkusit.
    s láskou http://mycrazydiary.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja našťastie problémy s pleťou nemám :) ale vyzerá to dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Korektor od Biodermy je fajn, len je velmi tmavy. Tebe odtienovo vyhovoval? Ja si ho miesam so svetlym make-upom od Alverde a hned je pouzitelnejsi.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Micelárna voda Bioderma je vynikajúca, pre mňa asi najlepšia, akú som zatiaľ vyskúšala, páči sa mi jej vôňa a rovnako tak odličovací efekt, nemám po nej mastnú pleť super. Korektor ma dosť sklamal, pretože je strašne tmavý, to ani keby som sa neviem ako opálila tak tmavá nebudem proste nikdy, tuším sa sekli pri výbere cieľového trhu a zelená je zase príliš svetllá, sama o sebe nekryje, len v kombinácii s tou čokoládovou hnedou. Trochu som ho používala, no ten odtieň je des, takže skončil v koši.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla