Najlepšie letné make-upy | zmiešaná až mastná pleť

augusta 15, 2018


Krásny deň, dievčatá! Dnes som si pre vás pripravila opäť článok s letnou tématikou a rozhodla som sa vám ukázať make-upy, ktoré najradšej používam v lete. Samozrejme, väčšinu času make-up nepoužívam, maximálne korektor, ak chcem niečo zakryť, ale inak sa snažím nechať svoju pleť dýchať. Avšak, keď idem do práce alebo večer do mesta, rada sa trochu prikrášlim a pri tom použijem aj make-up. 

Na začiatok by som vám chcela povedať, že moja pleť je zmiešaná až mastnejšia. Ako blogerka som vyskúšala veľké množstvo make-upov a tieto konkrétne sedia mne, ale to neznamená, že hneď musia sadnúť aj vám. Preto vám odporúčam make-upy pred tým vyskúšať v drogerke (alebo u kamarátky), aby ste na vlastnej koži videli, akú konzistenciu majú a či by mohli vyhovovať aj vám. 

Dermacol Selfie Make-Up

Priznám sa, že odkedy mi tento Selfie Make-Up od Dermacolu prišiel, ležal mi v šuflíku a zapadal prachom. Keďže je o odtieň tmavší, ako moja pleť, ani som neuvažovala o tom, že by som ho vyskúšala. Spomenula som si na neho až začiatkom júla a preto som ho zo šuflíka vytiahla a vyskúšala. Odtieň na moju opálenú pleť sedel perfektne! 

Ide vlastne o make-up a primer v jednom. Keď ho vytláčate z tuby, delí sa na dve polovice, jedna je make-up a druhá primer. Po nanášaní sa samozrejme zmieša a na pleti vyzerá maximálne prirodzene. Má hustejšiu konzistenciu, čo mi veľmi vyhovuje, pracuje sa s ním veľmi dobre a na pleti vydrží takmer celý deň. Má stredné až vyššie krytie. Zvyknem ho nanášať mokrým beauty blenderom, vtedy sa do pleti zapracuje najlepšie. 

Je to skvelá voľba napr. aj na cesty, kedy zo sebou nemusíte brať dva produkty (make-up a primer), ale úplne vám stačí tento jeden. 

Annabelle Minerals Minerálny Make-Up

Druhý make-up, ktorý som si veľmi obľúbila a je skvelý najmä na letné obdobie, je minerálny make-up od Annabelle Minerals, o ktorom som vám písala aj v tomto článku (klik). Najprv som bola voči tomuto make-upu dosť skeptická, ale prišla som na to, že je naozaj skvelý na leto. Nanáša sa hustým štetcom a na pleti nevytvára masku, vyzerá veľmi prirodzene a má stredné až vyššie krytie. 

Veľmi sa mi na ňom páči najmä to, že pleti dodáva prirodzene zdravý a krásny vzhľad. Nezachádza do vrások ani nezvýrazňuje nedokonalosti. 

Trend It Up Matte Beauty Perfection Make-Up

Zázrak za 3€, ktorý som objavila úplnou náhodou. Na to, aký bol lacný, je tento make-up neskutočne dobrý. Odporúčala som vám ho už na mojom Instagrame (ak ma ešte nesleduješ, tak začni- klik) a musím ho spomenúť aj tu. Je viac tekutý, výborne sa nanášaním s mokrým beauty blenderom, má stredné krytie a na pleti vyzerá veľmi prirodzene. 

Tento make-up je ideálny na denné nosenie, napr. do školy alebo do práce. Nezalieza do vrások, avšak po čase začne trochu zliezať z nosu a jeho okolia. 

Estee Lauder Double Wear

Make-up, do ktorého sa rozhodne oplatí investovať. Krytie je stredné až vyššie a je neskutočné a aj napriek tomu vyzerá na pleti skvelo a zároveň aj prirodzene. Najradšej si ho nanášam s prstami, vďaka čomu lepšie priľne k pleti. Vytvára nádherný zamatový efekt a jeho výdrž je perfektná. 

Nepoužívam ho až tak často, ako predošlé tri, tento skôr využívam na špeciálnejšie príležitosti, kedy potrebujem niečo, čo ma nesklame. Za skvelú cenu ho kúpite na Notine , odkiaľ ho mám aj ja. 

Avon True Nuttraeffects BB Cream

Keď nevyžadujem dokonalé krytie ani kvalitnejší make-up, ktorý sa mi neroztečie a chcem len zjednotiť pleť, použijem BB krém od Avonu. Má naozaj ľahké krytie, pleť nijak neprekrýva, iba zjednotí jej tón. Obsahuje SPF 15, čo oceňujem najmä teraz, kedy som na slnku väčšinu času. 

BB krémy som predtým nezvykla používať a myslím, že okrem tohto už nevlastním žiaden. S týmto som však veľmi spokojná a je ideálny na moje no make-up dni.  

Používate niektorý z týchto make-upov? Aké sú vaše obľúbene make-upy na leto? Dajte mi vedieť dolu v komentároch! Ja sa na vás budem tešiť v ďalšom článku.♥




FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  YOUTUBE |  TUMBLR

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Najviac ma zaujal make-up od Trend It Up a určite sa po ňom pozriem! Už dlhšiu dobu rozmýšľam nad týmto od Estée Lauder a možno sa predsa len oplatí investovať :) Skvelý článok

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ máš mastnejšiu pleť, v tom prípade určite!:) pripdne si choď do obchodu po vzorku a vyskúšaj a sama uvidíš:)

      Odstrániť
  2. Nad Estée Lauder rozmýšľam už dlhšie. Bola som si vypýtať vzorku a vyzeral super. Asi si ho kúpim na stužkovú nech mi to nezlezie z pleti v polke programu.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O tom Trend It Up som už počula samé dobré recenzie :) V lete viac make-up nenosím ako nosím, väčšinu času si vystačím s korektorom a gélom na obočie :)

    IVANNA THE BLOGGER

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Annabelle minerals a Trend it up by som rada v budúcnosti vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Anonymný20/8/18 12:05

    Mala som ten trend it up. Bol fajn. Ale tym že mám moc červenú pleť tak som potrebovala niečo čím to zakryjem. Tak som si kúpila od Catrice HD liquid coverage a je super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O tom som tiež veľa čítala, že je dosť fajn🙈

      Odstrániť
  6. Ten Trend It Up make-up mám aj ja a neviem si ho vynachváliť :)Skvelý článok a nápomocná recenzia :)

    TORILINKA / @Torilinka

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla