Jarní obľúbenci

júna 24, 2018


Ach, milá jar, kiežby si trvala na veky.. Priznajte sa, je jar aj vaše obľúbené ročné obdobie? Ja ju milujem, no mám pocit, že z roka na rok je stále kratšia. A to ma veľmi mrzí. Dvadsiatky sú pre mňa ideálne. Hodím na seba rifle, tričko, koženku či riflovku a môžem ísť. Žiadne veľké teplo ani zima. 

Aj keď počasím bola jar naozaj krátka, v kalendárnom roku nám ju chvalabohu neskrátili. Bola pre mňa nádherné, plná skvelých eventoch, dychberúcich noviniek, nádherných balíčkov, chvíľ s kamoškami-blogerkami, ale aj s menšou odmlkou od blogu. Produkty sa mi pod rukami neustále točia, stále testujem niečo iné, ale niekoľko produktov som si obľúbila natoľko, že ich používam v podstate stále. A dnes vám o nich opäť niečo poviem. 


Začnem s produktami, ktoré sú určené na staroslivosť o vlasy a telo. Čo sa týka starostlivosti o vlasy, posledné cca tri mesiace som používala čisto produkty značky Lush a naozaj len sem-tam nejaký iný prírodný kondicionér či masku. Keďže mám vlasy z farbenia veľmi zničené, rozhodla som sa im dopriať čo najkvalitnejšiu starostlivosť a Lushu absolútne dôverujem. 

S maminou sme absolútne vypotrebovali kondiconér Veganese, ktorý bol perfektný. Vlasy zanecháva krásne hladké, vyživené, neelektizujú a má veľmi príjemnú vôňu. Od Lush som si veľmi obľúbila aj masku H'suan wen hua, ktorá mi doslova zachránila končeky! Aj keď mi práve veľmi nevoňala (keďže obsahuje vajcia v kombinácii so škoricou), tá maska je neskutočná. Keď mi slečna pomáhala s výberom masky, najprv som tomu neverila, že má také účinky, ale už cca po mesiaci som videla veľmi veľký rozdiel (masku som používala raz do týždňa a končeky som si medzitým nedala podstrihnúť). Nutne potrebujem ďalšie balenie!

Ako isto viete, milujem peelingy (nie len) na telo (chystám vám o nich aj veľký článok!) a jeden z mojich obľúbených je určite tento kávový peeling od značky Dermacol. Mám viacero favoritov, avšak tento bol v jarných mesiac moja topka. Hrubosť zŕn je akurátna, jemne drsnejšia, čo mne vyhovuje. Veľmi rada ho v sprche používam na masírovanie zadku či stehien, čím krv viacej cirkuluje a napomáha v boji s celulitídou. Navyše, vôňa írskej kávy je neskutočná. A to nepreháňam. Ani trochu! Peelingy Aroma Rituals kúpite aj na Notine.

Stále hľadám toho pravého záchrancu pred potom, ktorý neprestane účinkovať po dvoch-troch hodinách a môj momentálny obľúbenec a výherca je tento krémový antiperspirant od Oriflame. Spočiatku som si nebola istá či to bude to pravé orechové, ale je skvelý. Má veľmi príjemnú nevtieravú vôňu a dostatočne dlho vydrží. Takisto je toto balenie celkom objemné a trvácne. Jedinou nevýhodou je fakt, že si od neho vždy zašpiním ruky, keďže sa na pokožku nanáša prstami. 

Môj voňavý obľúbenec jari je bez debaty táto nová vôňa od Dermacolu. Bohužiaľ, zrejme išlo o limitku, keďže konkrétne túto už neviem nikde nájsť (čo je fakt veľká škoda) a preto si ju snažím šetriť, to však nič nemení na tom, že je ú-žas-ná. Jemne sladká, kvetinová, taká akurát, ktorá ma  tak skoro neomrzí. 


V starostlivosti o pleť som si zamilovala hneď niekoľko noviniek. Sérum od Naturschon (túto značku nájdete po novom v DM-ke) som si nesmierne zamilovala a môžem s čistým svedomím povedať, že je ešte lepšie ako Midnight Recovery od Kiehl's. Vďaka olivám, ktoré obsahuje, nádherne vyživuje pleť a zanecháva ju jemnú a hydratovanú. Trochu som si musela zvyknúť na jeho špecifickú olivovú vôňu, ale inak je to láska. 

Pleťové vody som nikdy tak často nepoužívala (keďže som lenivá) a ani tie termálne ma veľmi nebrali. Dôkazom sú aj dve neodbalené balenia, ktoré mám asi rok doma. Avšak pleťová voda od Lush je perfektná. Nie len že si ňou kedykoľvek v priebehu dňa môžem osviežiť pleť a dodať jej jemnú hydratáciu, vďaka čajovníku, ktorý obsahuje, pôsobí antibakteriálne, čím napomáha v boji s akné. 

Pred tým som na odličovanie využívala výhradne len pleťové gély. Avšak to sa v poslednej dobe trochu zmenilo. Keďže mi pribudli nejaké peny, oleje, micelárky a podobne, poctivo som testovala a môžem svetu ukázať svojho momentálneho favorita. Odličovaciu penu od Gosh z ich novej rady Donoderm. Odličovanie s ňou je úplne jednoduché. Dám si jednu pumpičku na ruku, na tvári napením a zmyjem. Pleť spoľahlivo očistí, neupcháva póry, nedráždi v očiach ani pleť zbytočne nevysušuje. 

Naj-najlepší krém, aký som vyskúšala, je určite Ultra Facial Cream od Kiehl's. Má veľmi ľahkú konzistenciu, pleť zanecháva veľmi jemnú a hydratovanú, rýchlo sa vstrebáva, nejak extra nevonia, čo mne absolútne vyhovuje a necháva pleť dýchať. V zime mi na noc až tak nestačil, tak som ho používala až ráno, ale momentálne je pre mňa ideálny. 

Mániu cukrových peelingov od L'Oreal ste už určite zaznamenali aj vy. Boli azda všade a keď ste nepodľahli tomu ošiaľu a nevyskúšali ste ich, urobili ste veľkú chybu. Naozaj sú také skvelé, ako to o nich všetci hovoria. Môj favorit je zelená verzia s kiwi semiačkami a to nie len kvôli jeho vôni. Konkrétne tento má peelingové zrniečka o trošičku drsnejšie, čo mám veľmi rada. Perfektne odstráni z mojej pleti všetky odumreté bunky, rozžiari ju, dodá jej šťavu a navyše bojuje s čiernymi bodkami. 

A do tretice, čerešnový peeling, tento krát na pery, od Lush. Keďže je z valentínskej kolekcie, hneď vám musí byť jasné, aká to je láska. Vdaka hrubším a drsnejším zrniečkam perfektne odstráni odumreté bunky, zanechá ich jemné a hladké, priam súce k bozku. A viete čo je na ňom najlepšie? Môžete ho zjesť! Mňam!



Takisto z dekoratívky tu mám takisto zopár kúskov, ktoré stoja za zmienku. Veľmi som si obľúbila nový fixačný sprej od Mary Kay, ktorý som dostala na poslednom evente na testovanie. Zaujal ma najmä kvôli jeho akurátnej veľkosti, keďže fixátor od Macu, ktorý som používala pred tým, je celkom veľký. Takisto som nadšená z jeho neagresívnej aplikácie, kedže pri väčšine fixátoroch sa vždy myknem, kedže rozprašovač je veľmi agresívny. Tento je jemný a aplikácia je veľmi príjemná. Jediné, čo by som mu vytkla, je cena, ktorá je celkom vysoká vzhľadom na nie veľmi veľké balenie. 

Najlepší make-up za pár €? Jednoznačne make up Matte Beauty Perfection, ktorý nájdete v DM-ke za 3€. Ja som ho dokonca kúpila vo výpredaji za niečo vyše 1€. Bola som na neho zvedavá, tak som skúsila a momentálne ho používam takmer na dennej báze. Vzhľadom na cenu, krytie aj výdrž sú vynikajúce, farba mi krásne sadla, super zakryje nedokonalosti, nezlieza z pleti, pôsobí veľmi prirodzene, nevytvárajú sa mi na pleti suché miestečká a jemne zmatňuje pleť. Odporúčam minimálne vyskúšať!

V šuplíku som našla túto mini čokoládovú paletku od Makeup Revolution, ktorá obsahuje dva rozjasňovače: vanilkový a ružový. Nechápem, prečo som ju do teraz nepoužívala! Ten vanilkový je úžasný, hodí sa takmer ku každému líčeniu a je ideálny najmä na každodenné nosenie. Na pleti vyzerá veľmi prirodzene. Krásne vyzerá aj ružovkastý, rada si s ním niekedy ozvláštnim líčenie a na už rozjasnené lícne kosti pridám jemnulinký ružovkastý nádych. 

Ako ste mohli vidieť a čítať v tomto článku, na testovanie mi prišla sada štetcov Real Technique, ktoré sú po novom dostupné v DM-ke. Veľmi veľa chvály som na ne počula a čítala a môžem povedať, že právom. Štetce sú perfektné, výborne sa s nimi pracuje, štetinky nevypadávajú, sú jemné a dostatočne husté. Najviac som si obľúbila tento vejárovitý štetec, ktorý využívam na nanášanie rozjasňovaču na lícne kosti. Už dlhšie som si chcela podobný kúpiť a pracuje sa s ním naozaj super. 

Aj krémové lícenky od Maybelline mi prišlo cca mesiac-dva dozadu, musela som ich tu spomenúť. Ihneď ma zaujali a veľmi som si obľúbila ich používanie. Na pleti vyzerajú prirodzene, dodávajú jej šťavnatý nádych, veľmi jednoducho sa s nimi pracuje a na pleti sú krásne matné. 


Túto jar sa spustil ošiaľ metalických produktov na pery a ani ja som sa tejto vlne nevyhla. Metalické rúže ma zatiaľ ešte veľmi nechytili, ale čo som si veľmi obľúbila sú ceruzky, konkrétne tieto metalické ceruzky od Dermacol. Mám ich v štyroch nádherných farbách, ktoré sa hodia ku mojim očiam a celkovo k líčeniu, ktoré preferujem. Vyskúšala som ich už viacero, avšak tieto majú asi najlepšiu pigmentáciu. Perfektne držia aj v dolnej vodovej linke, kde ich nosím najradšej. 

Túto jar som vyskúšala enormné množstvo riaseniek. Ale asi žiadne ma nezaujali tak, ako tieto dve. Maybelline riasenky som nikdy nemala veľmi v láske, avšak táto Maybelline Total temptation s vanilkovo-kokosovou vôňou si ma získala. Má perfektnú kefku, nie je veľmi mokrá, nezlepuje mihálnice, krásne ich oddelí a natočí. Druhá riasenka, ktorá si ma získala, je od Too Faced, Better than sex. Aj keď ja mám iba miniatúrku a počula som, že sa od plných balení zvyknú líšiť, ja som s ňou maximálne spokojná. Aj keď nerobí veľmi hustý objem, riasy nádherne natočí a vyzerajú, ako keby som mala riasy bábiky. 

Určite mi dajte vedieť, ktorý produkt vás zaujal, aké máte vy skúsenosti a aký produkt ste si vy v poslednej dobe obľúbili. Ja sa na vás budem tešiť v ďalšom článku, zatiaľ sa majte krásne.♥



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  YOUTUBE |  TUMBLR

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Kiwi peeling taky miluji. :) A ty tužky od Dermacol bych velmi ráda vyzkoušela, líbí se mi jejich pigmentace :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Plno hezkých novinek, teda makeup od Trend It Up, bych ráda zkusila vzhledem k tomu co píšeš :)

    TheBlondieTale


    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja to mám s jarou rovnako. Je to moje najobľúbenejšie ročné obdobie, no tento rok som si ju dokopy vôbec neužila. :( Najradšej by som bola, keby trvala tak 6 mesiacov. :D Inak všetky produkty vyzerajú ohromne!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super článek :) ten kondicionér na vlasy od Lushe musím rozhodně vyzkoušet :D je pro mě strašně těžké najít nějaký vyhovující kondicionér :/ :D

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám ráda Lush, ale ty jejich ceny mě dost ničí :D Jinak díky za typ na peeling :)

    Gabux

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa pri väčšine produktoch sa to dá ešte zvládnuť:)

      Odstrániť
  6. Moje najobľúbenejšie obdobie je jeseň a mám pocit že tak ako aj jar, vytráca sa veľmi rýchlo. Zaujala ma hlavne krémová lícenka. Niečo také hľadám už dlho.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie peelingy od L´oreal mi nejako nesadli. Krásne voňajú, ale na mňa mali divné tie čiastočky. Skúšala som práve len túto zelenú, takže možno by som mala skúsiť aj iné. :) Inak Lush je super :)

    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi si mi pomohla ohľadne dilemy ktorú z masiek na vlasy od Lush si vybrať. Tiež mám problém so suchými a rozštiepenými končekmi vlasov, takže sa asi konečne odhodlám ju vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla