Recenzia | Paletka The Balm Nude Dude

apríla 07, 2018

 

Aj keď je vonku konečne krásne počasie, mňa vyše po piatich rokoch zlomila skutočná choroba a skončila som doma na antibiotikách. U doktorky som sa neukázala veľmi dlho, až ostala zaskočená, keď ma uvidela vo dverách. Nie som na tento stav svojho tela zvyknutá. Chýba mi gym a chýba mi pohyb. Jediné pozitívum na tom je, že mám čas sa viac venovať blogu a preto som si po dlhšej dobe pre vás prichystala jednu samostatnú recenziu na paletku, ktorú už dlhšie veľmi rada používam. 

Nájsť kvalitnú paletku za dobrú cenu je naozaj fuška. Nie vždy máme na to, aby sme si kúpili paletku Naked alebo Nars a musíme si vystačiť s niečím lacnejším. Ale znamená vždy, že je niečo lacnejšie aj to, že je to horšie? Ak viete, čo máte hľadať a ktoré značky stoja za to, podľa môjho názoru nemôžete kde šliapnuť vedľa. Aj keď je pravda, že nie vždy sú všetky produkty od danej značky vydarené. A preto sme tu my, beauty blogerky, aby sme pre vás testovali čo sa dá a aby ste zbytočne nemuseli míňať peniaze na produkty, ktoré za to až tak nestoja.


Dnes tu však nie som preto, aby som vám písala o produktoch, ktoré za to nestoja, ale práve naopak. Dnes vám chcem napísať o paletke, ktorá je za veľmi dobrú cenu a určite stojí za to vyskúšať ju. Testujem ju už dlhšiu dobu, ale pred tým, ako by som vám o nej napísala, som si chcela byť ňou naozaj istá. Vytvorila som s ňou už kopu líčení (či už denných alebo večerných) a som si istá, že si ju zamilujete aj vy.

Značka TheBalm patrí do strednej cenovej kategórie. Skúšala som od nej už niekoľko produktov a mojim najobľúbenejším ja paletka Nude Dude. Obsahuje 12 očných tieňov či už matných alebo perleťových. Nájdete v nej nude a hnedé odtiene vhodné na bežné denné nosenie, ale aj tmavšie a výraznejšie, ktoré sú vhodné najmä na večer. Sú podľa mňa veľmi dobre pigmentované, skvelo sa s nimi pracuje a takmer vôbec neprášia.


Špecifický je aj dizajn tejto paletky. Značka TheBalm je známa svojimi farebnými obalmi s krásnymi ilustráciami a inak to nie je ani pri tomto produkte. Naše ženské očko určite potešia najmä ilustrácie mužov, ktoré sa pri tieňoch nachádzajú. Takisto sa mi veľmi páčia názvy tieňov. Neraz si odtieň vyberám práve podľa toho, ako sa chcem cítiť. Nebojácne, flirtujúco, priateľsky, vtipne. Každá si tu nájde to svoje!

Pokiaľ hľadáte skvelú paletku na denné aj večerné líčenie, určite odporúčam práve túto Nude Dude od The Balm. Za najlepšiu cenu ju nájdete na mojom obľúbenom Elnino.sk. Krásny dizajn, výborne zvolené odtiene v paletke, veľmi dobrá kvalita tieňov a ľahká manipulácia s nimi. Myslím si, že je vhodná aj pre tie z vás, ktoré nemajú až tak s líčením skúsenosti. Tiene sa blendujú naozaj veľmi jednoducho. Ako je vidno aj swatchoch, pigmentácia je naozaj veľmi dobrá (aj keď odtiene Fearless, Flirty a Feisty sú trošku slabšie pigmentované).


Určite mám v pláne vyskúšať aj ďalšie paletky (a iné produkty) od The Balm. Momentálne si brúsim zuby na paletku Meet Matt(e) Nude, ktorá sa mi páči kvôli jej krásnemu nude spektru farieb a najmä kvôli horčicovému tieňu, ktorý ma nesmierne očaril! Máte nejaké obľúbené produkty od TheBalm? Ak áno, určite mi dajte vedieť dolu v komentároch, ktoré by som mala vyskúšať!



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

Ďakujem Elnino.sk za poskytnutie paletky na testovanie.♥

You Might Also Like

11 komentárov

  1. Wow! Gorgeous palette! ^^
    Amazing post dear!
    Have a great Sunday! xoxo

    New post: Face masks review

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už dlouho nad jejich paletky přemýšlím a tahle vypadá fakt skvěle! :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tahle paletka má přesně ty barvy, které se dají denně využít:D. Moc pěkná recenze:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. toto sú skvelé paletky! :) i keď môžem za seba hodnotiť iba balenie, lebo zatiaľ ešte žiadnu nevlastním :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletka vyzerá úžasne! Už som ju veľakrát obdivovala, tie odtiene sú skvelé :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od The Balm nemám ešte doma žiaden produkt aj keď ma vždy láka niečo vyskúšať.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Opět další krásný kousek od The Balm :-) asi si fakt také musím nějakou pořídit. Zatím mám pouze jejich slavný rozjasňovač a to je můj kosmetický miláček.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla