Real Techniques už aj na Slovensku!

apríla 17, 2018

Moje zlaté a verné sledovateľky! Nevychádza mi všetko, ako by som si predstavovala a žiaľ deň nemá 48 hodín, ako by som niekedy (skoro stále) potrebovala. Maturita sa blíži a ja mám toho stále viac a viac. Preto aj keď si nájdem voľný čas, radšej si idem zacvičiť a nabrať energiu na ďalšie učenie. Aj to sú dôvody, prečo nie sú články častejšie, čo ma veľmi mrzí. Konečne som presťahovaná, mám krásnu izbu, kopu nápadov, len ten čas mi nejak stále uniká. Dnes som si však čas trochu našla a veľmi rada by som vám povedala o jednej malej/veľkej novinke, ktorá poteší určite každú jednu z vás, ktoré máte radi kvalitní štetce!

Určite každá jedna poznáte značku Real Techniques. Pokiaľ nie, ide o značku, ktorá sa špecializuje na pomôcky pri líčení. Ich štetce sú v beauty svete legendou a to nie len tak zo srandy! Sú naozaj veľmi kvalitné a obľúbené tými najlepšími make-up artistami. Priznám sa, že ja osobne som s nimi doteraz veľkú skúsenosť nemala, ale keď mi prišiel mail s ponukou či by som štetce nechcela vyskúšať, neváhala som ani minútu! A viete o tom, že ich konečne dostať aj na Slovensku? Doteraz u nás neboli dostupné, ale po novom ich nájdete v mojej milovanej DM-ke. ♥

Prišli mi nádherne zabalené vo veľkej krabici spolu aj s malou fľaškou šumivého. Veľmi milá pozornosť! Nevedela som dopredu, aké štetce mi prídu, keďže to malo byť prekvapenie. Avšak ako som videla u iných blogeriek, aké sady podostávali, tak tajne som si vyhliadla svojho favorita. A ono tam presne táto sada bola! 


Konkrétne mne prišla sada s názvom "Finish", ktorá obsahuje 3 štetce určené na konečné úpravy tváre čiže kontúrovanie a rozjasnenie pleti. Veľmi som si ju želala najmä kvôli vejárovitému štetcu, ktorý obsahuje a ktorý mne v zbierke ešte chýbal. Štetce sú v krásnom elegantnom dizajne, konkrétne tie moje sú v ružovo-čiernej kombinácií. Okrem štetcov v sade nájdete aj praktický stojan na štetce. 


Prvý štetec, ktorý sa v sade nachádza, je štetec na kontúrovanie. Je široký a celkom dosť hustý, avšak na prvý pohľad som z neho mala trošku strach. Predsa len, pri kontúrovaní som zvyknutá na o niečo užší štetec. Avšak pracuje sa s ním naozaj nádherne a bronzer krásne rozblendí dostratena. Vďaka nemu nevznikajú žiadne ostré línie, ale veľmi pekné a prirodzené prechody. 

Druhý je vejárovitý štetec, o ktorom som vám spomínala, že mi ešte v zbierke chýbal. Na obale píšu, že je skvelý na odstránenie prebytočného púdru a make-upu, na kontúrovanie nosa, ale ja ho najradšej používam na nanášanie rozjasňovača. Naberie mi akurátne množstvo a vytvára naozaj veľmi výrazný efekt. A okrem iného, skrátka sa cítim veľmi "fabulous", keď si ho nanášam s týmto štetcom. 

Posledný je stredný zaguľatený štetec. Opäť je na obale napísané, na aké konkrétne účely ho odporúčajú. Konkrétne tento pre nanesenie požadovaného množstva púdru alebo rozjasňovača. Ja ho najradšej využívam na kontúrovanie nosu, avšak u jednej blogerky som čítala, že je skvelý aj na nanášanie rozjasňovača. 
 

Ja osobne som si štetce veľmi obľúbila a pokiaľ sa obzeráte po nejakých kvalitnejších, tieto vám veľmi odporúčam. Ja sa najbližšie obzriem ešte po sade na líčenie očí, ktorá ma takisto veľmi zaujala. Máte s nimi aj vy nejaké skúsenosti? 



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  YOUTUBE |  TUMBLR

Ďakujem Real Techniques za tieto nádherné štetce, ktoré mi poslali.♥

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Já mám jeden štětec na makeup a nemohu si ho vynachválit. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja nemám ešte ani jeden. Tak dúfam že v našom meste budú tiež, lebo tu skoro v našej dm nič neni.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerajú úžasne! Už som po nich v DM-ke pokukovala :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla