L'Oréal Smooth Sugar | cukrové peelingy

marca 06, 2018



Cukor, náš nepriateľ. Určite ste už túto vetičku od niekoho počuli alebo ste ju niekde čítali. Všetci odborníci nás pred cukrami varujú. Tieto prázdne kalórie nám nie len nedávajú žiadne potrebné živiny, ale najmä kvôli nim priberáme a sú príčinou viacerých vážnejších ochorení. Všade čítam, ako by som sa mala cukru vyhnúť. Aj sa mi to úspešne darí, aj keď kde-tu zhreším. Najmä teraz, v období neustálych stresov, písomiek a blížiacej sa maturity. 

Samozrejme, niektoré cukry pre nás v určitom množstve nie sú až tak škodlivé, napríklad kokosový cukor, ktorý veľmi rada používam ako náhradu klasického bieleho cukru. Avšak cukry sú veľmi návykové (ako napr. alkohol či cigarety) a zbaviť sa jedenia tohoto "nepriateľa" pre naše telo môže byť náročné. Veľmi náročné. 

Mám zopár zaručených typov, ako sa odnaučiť jesť cukor alebo si ho prinajlepšom vo väčšine prípadov odoprieť, ale keďže dnešný článok nie je na túto tému, budem sa jej venovať niekedy v budúcnosti (ak bude záujem). Dnes si povieme o cukre, ktorý nepoužívame zvnútra, ale zvonka. A to konkrétne o cukrových peelingoch.


S peelingami je v poslednej dobe veľký boom, najmä čo sa týka telových. S tými na pleť sa to zatiaľ iba rozbieha, avšak úradujúca novinka v tejto kategórií stojí za zmienku. Či ste na tento produkt videli reklamu, čítali recenziu alebo ste ho len zahliadli v regáloch drogerky, skrátka neverím, že vás nezaujal. Mňa osobne zaujal hneď, ako som dostala pozvánku na prezentáciu tejto novinky. Posledný pól rok si na peelingoch veľmi idem a peeling na pleť? To je niečo pre mňa!

Ako už napovedá názov, hlavnou zložkou týchto peelingov od L'Oréal je cukor. Sú dostupné v 3 rôznych verziách, ktoré sú prispôsobené potrebám vašej pleti. Sú vhodné dokonca aj na peeling pier! Balenia sú podobné ako pri ospevovaných a veľmi populárnych maskách od L'Oréal- Pure Clay. Elegantné a štýlové, v sklenenej nádobke. Majú objem 50 ml, čo je akurát, aj keď mne to príde, že sa produkt veľmi rýchlo míňa.

Smooth Sugars Clear Scrub 


Začnem rovno mojim favoritom, ktorým je jednoznačne pre mňa tento čistiaci peeling (kúpiš aj na Notino). Jeho hlavné ingrediencie, ktoré obsahuje, sú: semienka z kiwi, esenciálny mätový olej a esenciálny olej z citrónovej trávy. Vonia neskutočne krásne až na zjedenie, ako keby ste popučili kiwi a zmiešali ho s cukrom. 

Oproti ostatným dvom peelingom je konkrétne tento o niečo drsnejší, čo však mojej zmiešanej až mastnejšej pleti absolútne nevadí. Práve naopak, vyhovuje jej to. Efektívne odstráni všetky odumreté bunky a semienka z kiwi bojujú proti čiernym bodkám. Testujem ho už dlhšie a úprimne neviem veľmi povedať či naozaj napomáha v boji s čiernymi bodkami, keďže na tie moje "zažrané" už asi nepomôže nič, iba ak šikovná dermatologička. Čo však na ňom absolútne milujem je, že moja pleť je po ňom krásne prežiarená, nie je mastná a je neuveriteľne jemná na dotyk. Ako detská prdelka!

Smooth Sugars Nourish Scrub 


Pokiaľ milujete čokoládu, tento vyživujúci peeling (kúpiš tu) je pre vás ako stvorený. Jeho hlavnými ingredienciami sú: kakaové maslo, kokosový olej a kakaové zrná. Mne osobne tento až tak veľmi nevonia, pripomína mi skôr vôňu nejakého krému a vonia naozaj veľmi jemne po kakaovom masle. Avšak ak nemáte veľmi radi intenzívne vône, tento je presne pre vás. 

Tento peeling okrem toho, že z pleti odstraňuje odumreté kožné bunky, najmä krásne hydratuje a zjemňuje pokožku. Kakaové maslo a kokosový olej sú must have suroviny pre suchú pleť a preto tento produkt oceníte najmä teraz v zime. Je o niečo jemnejší, ako predchádzajúca verzia s kiwi, ale rovnako účinný a takisto zanecháva krásne jemnú a hladkú pleť. 

Smooth Sugars Glow Scrub 


Posledným z trojice je rozjasňujúci peeling (kúpiš tu). Jeho hlavnými ingredienciami sú: olej z hroznových semiačok, olej monoi a prášok acai. Skrátka samé superpotraviny! Tento peeling sa mi čuchom pozdáva azda najviac. Kombinácia popučeného hrozna s cukrom. Mňam! Verte mi, aj vy ho budete chcieť zjesť. 

Čo sa týka účinkov, tento peeling ma zaujal asi najmenej. Keďže rozžiarenie pleti absolútne nepotrebujem, je mi vcelku zbytočný. Olej monoi je veľmi zaujímavá ingrediencia, o ktorej som sa dozvedela až vďaka tomuto produktu. Je to prírodná hydratačná zložka, ktorá chráni pleť pred známkami únavy a pred jej zašednutím. Peeling je trošku drsnejší, podobne aké prvý s kiwi, čo mne však opäť nevadí a vrelo ho odporúčam najmä na mdlú a unavenú pleť. 


Čo hovoríte na tieto novinky, zaujal vás niektorí? Prípadne ste už niektorí vyskúšali? 




FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

22 komentárov

  1. Tieto peelingy ma zaujali keď sa objavili na trhu, no ešte som sa k nim nedostala. Ale chystám sa na ne. Takže táto recenzia a také predstavenie mi veľmi pomohli :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já nevím, nějak mě ty masky a peelingy od L'oréal nenadchnuly. Měla jsem masku a nepřišlo mi, že by mě její účinky nějak uchvátily. Navíc mi přijde, že je toho množství poměrně málo a člověk po pár použitích může jít pro nový.
    jsem Katrin

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S množstvom produktu súhlasím, naozaj ho je tam vzhľadom na cenu dosť malo🤷🏼‍♀️

      Odstrániť
  3. Já jsem si koupila kiwi a jsem na něj mega zvědavá o víkendu si ho chci prozkoušet :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten je môj najobľúbenejší a podľa mňa je naozaj úžasný, ak ti teda nebude veľmi vadiť, že je drsnejší🙂

      Odstrániť
  4. Presne včera som na ne pozerala keď som robila objednávku z notino. Ale mám doma ešte kopec nespotrebovaných peelingov takže možno neskôr skúsim. Ale vyzerajú chutne :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zrovna včera jsem si koupila Smooth Sugars Clear Scrub. Dlouho jsem rozmýšlela, který z těchto tří si vyberu, ale nakonec to vybral právě tenhle, protože s černýma tečkama bojuju neustále, tak jsem si říkala, že by třeba mohl pomoct :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Najviac ma asi zaujal ten druhý vyživujúci peeling,kedže čokoládové produkty sú pre mňa raj na zemi :D. Bola by som neskutočne rada,ak by si niekedy napísala článok aj o tom odnaučení jedenia cukru,kedže ja sa o to veľmi snažím,ale som navyknutá na sladké a práve keď mám stres,riešim to tým,že zjem niečo extra sladké :3,ale potom sa na seba veľmi hnevám..No ale článok bol super a kedže momentálne žiadny peeling nemám,mohla by som ho vyskúšať,pretože produkty od ganier ma ešte nikdy nesklamali :) .
    Lifelover

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Článok určite v budúcnosti napíšem a odporúčam peelingy vyskúšať, sú super😊

      Odstrániť
  7. Tieto peelingy vyzerajú super :) No ja osobne na pleť skôr jemnejšie a chemické používam :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mňa ten zelený zaujal už na prvý pohľad, nie len kvôli farbe, ale taktiež, lebo som dúfala, že na tie čierne bodky pomôže, ale zatiaľ čo som čítala receznie nikto sa k tom nevyjadril spôsobom, žeby to na ne pomáhalo, ale peeling ma samozrejme aj iné prospešné účinky, preto zvažujem jeho kúpu aj naďalej :)
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasné, že má aj iné prospešné účinky a najmä účinky na čierne bodky nie sú viditeľné hneď, ale až po čase pri pravidelnom používaní:)

      Odstrániť
  9. Já na ně koukám pořád a určitě si jeden z nich koupím, ale ještě nevím jaký. :D Bojuji s černými tečkami, rozzářit pleť též potřebuji a trochu hydratace taky. To asi jeden peeling nezachrání. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tieto peelingy som videla už u viacerých blogerkách a prišli mi celkom zaujímavé. Mňa zaujal hlavne ten s kiwi na čierne bodky - tiež nejaké mám a zaujímalo by ma nakoľko by bol účinný :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla