14 tipov na (nie len) vianočné darčeky

decembra 19, 2017

Aj keď sú Vianoce už doslova pred dverami a ja s týmto článkom výrazne meškám, predsa len vám na poslednú chvíľu prinášam nejaké tipy na darčeky, ktoré zaručene ešte stihnete zohnať. Verím tomu, že veľa z vás darčeky ešte nemá nakúpené (aj mne ešte niektoré chýbajú) a týmto článkom by som vás chcela inšpirovať nie len na tie vianočné darčeky, ale napr. ak budete niečo zháňať mamine, sestre či kamarátke. 

Darčeky som vyberala tak, aby oslovili širší záber ľudí v rôznych vekových kategóriach. Sú zamerané najmä pre ženy, ale nájdete tu aj typ pre svojho priateľa či tatina. Avšak nezabudnite najmä na to, že Vianoce nie sú iba o darčekoch, ale najmä o láske, priateľstve a rodinnej pohode a najmä na to dbajte! 


Aj keď sa možno niekedy zdá ľahké vybrať žene darček, verte mi, nie je to ľahké! Nie každej sa páči všetko a poteší ju každá vec. Napr. ja osobne neznášam rôzne tie malé sošky, gule so snehom a podobné somariny. Len mi na to padá prach a zavadzia mi to na poličkách. Skôr ma potešia veci, ktoré môžem naozaj reálne využiť. Darčeky, ktoré som tu pre vás vybrala, podľa môjho názoru potešia každú jednu ženu a nemáte kde veľmi šliapnuť vedľa. 


Fén na vlasy
Či už v cestovnej verzii alebo nový výkonnejší, fén sa vždy zíde. A to najmä ženám. Je to veľmi využiteľný darček, ktorý vám určite nebude zapadať prachom. Na trh teraz vyšlo veľa noviniek, ktoré sú vhodnými adeptami, napr. tento od Remington Keratin Protect 2200. Je mega výkonný, krásny z dizajnového hladiska a má napustenú mriežku keratínom a mandľovým olejom!

  3v1 žehlička na vlasy
Ak nie fén, čo tak napr. žehlička, kulma a krepovač v jednom? Fashion stylist od Rowenty je super vychytávka najmä pre dievča/ženu, ktorá neustále cestuje. Nemusí so sebou brať milión pomôcok, stačí jej táto jedna, s ktorou si vyčarí dokonalý účes. Pracuje sa s ním veľmi dobre a takisto je dizajnovo veľmi pekný. Ja sama som si s ním vytvorila už niekoľko účesov a vždy to bola hračka.



Vaflovač 3v1
Produkty 3v1 sú momentálne celkom v kurze a stavila na to aj značka Russell Hobbs, ktorá prišla s perfektným produktom ideálnym ako vianočný darček. Na tomto waflovači si môžete pripraviť nie len wafle, ale aj mini donutky a cupcaky. Čo je podľa mňa perfektné. Už dávnejšie som zháňala nejaký waflovač, keďže mám nejaké super zdravé recepty na wafle (v januári na blogu!!) a pri tomto mi zapišťalo srdce!


Stojan na nože 
Tento nápad na darček mi vnukla mama a je perfektný najmä pre vašu maminu či babku. Konkrétne tento momentálne kúpite v Bille a pokiaľ ste zbierali bodíky, vyjde vás iba pár eur. Dizajnovo je podľa mňa veľmi pekný a hodí sa takmer do každej kuchyne. Tiež je to veľmi praktický a využiteľný darček.



Darčekové balenia kozmetiky
Darčekovým kozmetickým balíčkom rozhodnete nikoho neurazíte a neurobíte s ním krok vedľa. Ja osobne ich rada pridávam k inému darčeku/darčekom, ale kludne ho môžete podarovať aj samotný. Môžete si vyberať z rôznych druhov, ako napr.: darčekové balenie voňavky, šampónov, produktov na telo, holiacich strojčekov, krémov a pod. Skvelý výber majú napr. v DM-ke, kde vždy nejaké vyberiem. Nájdete tam aj niečo pre svojho priateľa či tatina!


NYX vianočné balíčky 
Pri kozmetike ešte chviľku ostaneme. Ak máte kamarátku, sestru či maminu, ktorá sa rada líči a používa lepšiu kozmetiku (a možno aj rada experimentuje), určite behnite do NYX, kde objavíte obrovské množstvo ideálnych vianočných darčekov pre ňu. Rôzne sady rúžov, rôznych produktov, štetcov, veľké sady rúžov, paletky alebo si nakombinujte vlastný balíček produktov.


Lush produkty 
Ak zháňate skôr prírodnú kozmetiku a máte možnosť vybehnúť do obchodu Lush, odporúčam všetkými desiatimi! Majú úžasné produkty, ktoré nie len krásne vyzerajú a voňajú, ale sú skvelé aj účinkami. Momentálne majú v ponuke vianočnú kolekciu, ktorá si vás jednoznačne získa (písala som o nej v tomto článku), ale je čo vyberať aj z klasických produktov.


LuxFactor produkty 
Ak má váš priateľ alebo kamarátka či sestra tetovanie, skvelým darčekom je krém na jeho ochranu a zvýraznenie farby. Ja už vyše mesiaca používam tento krém na tetovanie od LuxFactor, ktorý je naozaj skvelý. Hydratuje, jemne zvýrazňuje farbu a takisto obsahuje aj SPF faktor. Od LuxFactor zbožňujem aj sérum na rast mihalníc, čo poteší každú jednu ženu. Veď ktorá by nechcela nádherné dlhé a husté mihalnice ako bábika.:)


Voňavka/Parfém 
Nemám teraz na mysli obyčajnú voňavku za 8€, ktorá po pól hodine prestane voňať, ale skôr by som investovala do nejakej drahšej a kvalitnejšej, najmä ak ide o darček pre vašu maminu. Najmä preto by som zavítala skôr do parfumérie, ako do drogerky, kde vám dievčatá určite radi poradia a nájdete tam aj také kúsky, pri ktorých vám peňaženka až tak nezaplače.


Pandora 
Skvelým nápadom na darček (aj keď trochu drahším) je aj náramok Pandora, ktorý určite poteší každú jednu ženu. Okrem toho, že je to perfektný darček, ušetríte si vymýšľanie darčekov aj do budúcna, skrátka jej budete kupovať len ďalšie prívesky. Zabité dve muchy jednou ranou, no nie? Samozrejme, nemusíte si vybrať iba náramok, v ponuke majú aj rôzne náušnice, náhrdelníky a prstene. Už len vybrať ten pravý!


Paracord náhrdelníky 
Svoju maminu, sestru či kamarátku môžete potešiť aj takýmto zaujímavým náhrdelníkom. Nájdete ich veľké množstvo, rôzne druhy či farby, no mňa najviac oslovili tieto Paracord náhrdelíky (kúpiš TU). Vyzerajú naozaj skvelo a nájdete ich či v žiarových farbách alebo v neutrálnych.


Čokoláda
Vďačným darčekom je balenie nejak kvalitnej a chutnej sladkosti. Napr. veľká horká čokoláda s kúskami ovocia, s orieškami alebo s lupienkami kvetou. U nás v škole sme cez Gastro predávali aj tieto krásne čokoládové stromčeky, ktoré si môžete sami poskladať a je to takisto super tip na darček.


Knihy 
Knihy sú vec, ktoré mám každý rok vo svojom vianočnom wishliste. Či už rôzne fantasy, do ktorých sa dokážem ponoriť na dlhé hodiny, knihy o make-upe, láske ku svojmu teli či sebe samému alebo zdravé kuchárky, v tejto kategórií nájdete určite niečo pre každého. Takisto odporúčam, ak sa vaša kamarátka či sestra venuje cvičeniu, perfektným darčekom je Fitness diár od Fitshaker, ja budem mať už svoj tretí a nedala by som na neho dopustiť!


Zaujímavé dekorácie 
Aj keď som vám spomínala, že na dekorácie veľmi nie som, niektoré ma predsa len vedia potešiť. Na Zoote som videla napr. plyšovú hlavu jednorožca na stenu, rôzne roztomilé obrazy, fotky v rámikoch, podložky či košíky, ktoré viem využiť aj na fotenie rozdeľovače na kozmetiku alebo napr. takýto vejár (kúpiš TU), ktorý môžem využiť aj v lete na ovievanie.
_________________________________________________________________________________

Verím, že som vás týmito nápadmi na darčeky inšpirovala a aj vďaka týmto typom zoženiete všetko, čo ste potrebovali. Ďalší článok vyjde presne na Vianoce (takisto aj s veeeľkou súťažou na IG, o 2 veľké balíčky, tak ma tam nezabudnite sledovať!!), preto vám už teraz želám nádherné Vianoce v kruhu rodiny a priateľov. A nezabudnite, Vianoce nie sú iba o darčekoch!:)



FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

7 komentárov

  1. O tom vaflovači přemýšlím už delší dobu, že si pořídím :) a ta čokoláda vypadá zajímavě.

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelý článok! Verím, že mnohým dodá inšpiráciu :) Aj ja preferujem skôr darčeky, ktoré aj reálne využijem, aj keď som niekedy rada aj za nejakú pekné dekoráciu. Kozmetické balíčky sú proste klasika a myslím, že každý ich využije :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkný článek. Knihu si nadělím sama k Vánocům a lush jsem dala na začátku prosince mamce k narozeninám.:) Škoda, že mě nenapadl stojan na nože.

    somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dobré nápady! Myslím si, že ani jedným človek nepokazí. A ten vejárik je dokonalý
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wafle milujem, tak sa teším na recept :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super tipy. Budúci rok píšem Ježiškovi, že žiadam waflovač, lebo tie z obchodu ma už nebavia.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla