Oriflame 6/17

apríla 18, 2017

Akonáhle si človek zvykne na teplejšie počasie, nosenie koženej bundy či dokonca krátkych nohavíc, počasie ho musí prekvapiť zimou a dažďom tak, ako je tomu napríklad aj dnes. Keď som ráno v pohodlí teplej postele a ramien môjho priateľa prechádzala stories na Instragrame, neverila som vlastným očiam. Fakt v Žiline sneží

Až som sa cítila nostalgicky. Presne dva roky dozadu na Veľkú Noc snežilo. Pamätám si to kvôli tomu, že som bola akurát v práci a tam som z okna namiesto robenia vypliešťala oči na veľké chumáče snehu. Apríl je naozaj bláznivý mesiac! 

Aj keď nie veľmi bláznivé, ale predsa tu mám nejaké novinky, ktoré si pre Vás pripravil Oriflame v ich novej kampani. Nejaké voňavé novinky, pleťová kozmetika, moja obľúbená dekoratívka aj doplnky, tak sa poďme na to pozrieť!:)







Oriflame myslí aj na tie z nás, ktoré často cestujú. Práve teraz v ponuke môžete nájsť aj túto praktickú cestovnú taštičku na kozmetiku v ideálnej veľkosti. Ani veľkú, ani malú. Vojde sa do nej všetko, čo má. Takisto sa mi páči prevedenie v baby blue farbe v kombinácií so zlatou a vnútro vo farbe baby pink

Vo vnútri nájdete naozaj dostatočné množstvo pre Vaše kozmetické a hygienické potreby, ktoré si zo sebou chcete vziať. Je tam mnoho priečinkov a vrecúšok, kde si produkty môžete prehľadne uložiť. 




Produkty na pleť potešia najmä tie z Vás, ktoré máte 25+. Prípadne môžete informovať maminu! Diamantová micelárna čistiaca emulzia je určená na čistenie pleti a veď povedzme si úprimne, diamanty sú diamanty. A veď nevyzerá skvelo?! 

Ak nie ste na čistiace emulzie, môžete siahnuť po čistiacom gély. Stačí ho naniesť na navlhčenú pleť, napeniť a zmyť. 


Šampón a kondicionér s príchuťou šípok a s olejom z ľanových semiačok síce nie je mojou šálkou kávy, no ak nie ste závislí na šampónoch so sladkastou vôňou, určite Vám padnú do oka. Avšak šancu im určite dám, keďže sú určené na farbené vlasy. Takisto sprchový gél s príchuťou mäty a maliny mi nevonia tak, ako to ja vyžadujem, ale možno pre Vás to bude láska na prvý ňuch!:) 


Na tekuté mydlo s olivovým olejom a aloe vera som naozaj veľmi zvedavá. Zatiaľ vždy som používala iba tuhé mydlá a tu ma oslovil najmä ten olivový olej, ktorý obsahuje. Som zvedavá, či bude aj tak dobre hydratovať!:)




Radu Giordani Gold od Oriflame skrátka zbožňujem a vždy Vám ju tu ospevujem. Ich produkty sú naozaj veľmi kvalitné a líči sa mi s nimi úžasne. Tento krát mi prišiel kompaktný púder s minerálmi a s praktickým malým zrkadielkom. Avšak z týchto dvoch produktov ma zaujal viac dlhotrvajúci krycí krém s minerálmi s ochranným faktorom SPF 15. 

Inak, z tejto rady mám už celkovo dosť produktov a možno by bol pre Vás zaujímavý článok, kde by som ich testovala a dala Vám vedieť, ako sa mi produkty pozdávajú a či za to naozaj stoja, čo Vy na to? 


Drevený hrebeň sa isto zíde, avšak využijem ho asi len pri rozčesávaní mokrých vlasov, keďže inak ma veľmi neposlúchajú a dokáže si s nimi poradiť iba kefa. 






Medzi novinkami môžete nájsť aj tento set náramku, prsteňa a náhrdelníku v kraľovskej modrej v kombináci so zlatou. Prsteň a náhrdelník zdobia kamene s mramorovým vzorom. Náramok je naozaj nádherný a skvelý doplnok najmä na leto, avšak prsteň a náhrdelník mne veľmi do oka nepadli, no naopak niektorá z Vás si ho môže zamilovať.:)

Ktorá z noviniek z novej kampane Oriflame sa Vám pozdáva viac? Inak, zaujímalo by ma, či Vás tento typ článkov baví? :) Ďakujem za odpovede.♥



               FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

12 komentárov

  1. Ty sprcháče vypadají jako smoothie :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já bych šáhla po diamantech... :D :) Moc pěkná recenze!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já Oriflame zas až tolik nežeru, ale ta taštička mne nadchla a byla impulzem k rozkliknuti článku :) je vážně sikovna, asi po ni pokoukam u nas v ČR :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nové obaly sprchacu apod se mi hodně líbí. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá to fakt pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pekne vyrobky ta taštička sa mi páčila veľmi obzerala som ju má tam viacej priečnikov, ale mám ich doma niekoľko tak na koniec som ju nechala tak:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Říkám to pokaždé. Oriflame mi chybí:( nicméně strašně se mi líbí ta cestovní taška

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tá taštička je super, však? :) ja som si ju veľmi obľúbila a teším sa, keď si ju vezmem niekde na výlet :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Teda to vypadá opravdu úžasně. Hodně mě lákají produkty na vlasy. Už jsi je zkoušela? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Momentálne dopotrebúvam tie, ktoré používam, takže keď mi dojdu, hneď sa na ne vrhnem a dám vedieť, akú sú!:)

      Odstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla