Lush čerstvá pleťová maska Catastrophe cosmetic

januára 15, 2017


Mám toľko nápadov na články, či už na recenzie alebo články iného typu, ale keď si sadnem s tým, že si naplánujem články na tento mesiac, vôbec neviem, o čom budem písať. V poslednej dobe ma nejak opúšťa inšpirácia a ja sa snažím robiť všetko pre to, aby som sa dala opäť dokopy a písala pre Vás články pravidelne. 

Na Facebooku som pridala fotku s produktami, ktoré som testovala, testujem alebo sa na ne ešte len chystám a položila som Vám otázku, na aký produkt odtiaľ by Vás najviac zaujímala recenzia. Niektoré slečny si vypýtali na produkty značky Lush a keďže momentálne testujem dve masky, rozhodla som, že na prvú z nich Vám napíšem recenziu. 

Túto masku som si kúpila pri mojej predvianočnej návštevy Viedne. Do Lushu som vkročila s tým, že okrem darčeku pre kamarátku si odtiaľ odnesiem aj nejakú masku, ktorá je určená na problemtickú pleť- akné. Predavačka mi poradila dve masky a ja som si vybrala túto s názvom Catastrophe cosmetic. Ide o čerstvú pleťovú masku, ktorá je naozaj perfektná, no má jednu veľkú nevýhodu a to, že ju musíte spotrebovať cca do mesiaca. 

Obsahuje čučoriedky, kalamin, rumanček s ružovou silicou a mandlový olej. Má zvláštnu farbu a vôňu, ktorú neviem veľmi opísať. Môjmu priateľovi vadí, ale mne celkom vonia, takže je to vec vkusu. Na pleť som si ju aplikovala vo väčšej vrstve a nechala 5 minút pôsobiť. Keď som si masku zmývala, jemne som si masírovala pleť. Ja som z masky úplne nadšená! Po jej zmytí mám pleť krásne jemnú, zdá sa mi, že aj matnejšiu a taktiež veľmi dobre pôsobí na akné, oveľa rýchlejšie sa mi hojí. 

Čo by som maske vytkla, je najmä asi to, že ju treba spotrebovať max do mesiaca. Ja som ju stihla použiť 3x, kým jej skončila záruka. Aj keď musím povedať, že momentálne je po záruke niečo vyše týždňa a nič jej nie je, takže ju vyhodím asi až vtedy, keď začne divno zapáchať. Cenovo je celkom zvládnuteľná, stála ma okolo 10€, čo sa podľa mňa dá prežiť. 




Používate produkty od Lush? Máte nejakú skúsenosť s touto maskou?




                  FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Lush ako značka ma veľmi láka, no bohužiaľ som ešte nemala možnosť túto značku vyskúšať :/ No určite pri prvej príležitosti si niečo od tejto značky kúpim :) Táto vyzerá veľmi zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lush jsem zatím nezkoušela, ale láká mě. Vtipný je ten název masky :-)
    Allmycosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lush robí niektoré produkty bez zbytočnej chémie a konzervantov, preto majú kratšiu dobu spotreby, takže z môjho pohľadu je to v poriadku. Inak, ich produkty nekupujem... naposledy som v Lush bola vo Viedni a nič ma tam nezaujalo. Väčšinu masiek si robím doma sama, baví ma to a viem, čo tam dám :) snažím sa tak vyhnúť zbytočnej chémii a aj ušetriť.


    Flung out of space

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já měla od Lush na akné taky masku, jmenovala se nějak Warrior, a sice byla účinná, ale strašně smrděla. :D Varoval před tím i výrobce. A nedivím se, uvnitř byly vajíčka a česnek.. :D Takže tahle by pro mě asi byla příjemnější.. :D
    KattyLife
    Originální narozeninový dárek | Jak vyrobit piñatu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja se vzdycky tesila az lush vyzkousim a kdyz se mi pak dostal do ruky tak jsem byla zklamana. Mela jsem od nich podobnou masku jako je tato, ale uz si bohuzel nepamatuju nazev. Ale smrdela tak priserne, ze jsem ji pouzila dvakrat a pak letela do kose. Spatna sice nebyla, ale ta "vune" to uplne zabila.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lush bych konečně ráda vyzkoušela tak snad se mi to vážně někdy podaří :)
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lush je pro mě zatím nedostupný luxus. Nejen, že pro něj musím do Prahy (nerada kupuji online kosmetiku), ale je poměrně drahý, takže jsem si zatím odvezla jen Daddy-O v té nejmenší lahvičce, co šlo. :D Ale vydržel dlouho a byl super! Každopádně ten jejich obchod je úžasný, ta vůně! Člověk má pocit, že vkročil do Země Nezemě. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O tejto značke som ešte nepočula, no vyzerá veľmi zaujímavo. Ja mám doma teraz akurát masky d značky Ziaja, ktoré sa chystám požiť už dlhšie :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jednou jsem si koupila masku Magnaminty a nebyl to podle mě žádný zázrak, takže jsem pak už žádnou další nezkusila :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mám poslední také v hlavě vymeteno a mám problém vymyslet normální článek :) Lush jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, ale dle kladných recenzí bych ráda něco vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. od Lushu chcem už dlho niečo vyskúšať! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Produkty od Lush ma veľmi lákajú, ešte som ich však envyskúšala :) musím to napraviť!

    TheDaniellaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Masky od Lush mě hrozně lákájí, asi do toho díky tobě vážně půjdu :D Škoda, že to má tak krátkou trvanlivost, ale tak zase to není zas tolik velké a drahé :) (na lush cenově:d)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja som schopná si masku dávať aj každý druhý deň, len potom sa mi rýchlo míňa :D Od LUSHu by som niečo už konečne fakt rada vyskúšala, takže keď budem v Prahe, určite pribaľujem aj túto masku! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Lush, budu upřímná, nikdy jsem od nich nic neměla, ale pořád se nějaké produkty objevují u mě na wishlistu. :D Musím to letos prolomit a konečně si něco od nich koupit. Ta maska vypadá skvěle a jelikož mám také trošku problémy s pletí, tak uvažuju, že bude třeba mým premiérovým produktem. :)

    EnthusiasTer

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Něco o Lush chci určitě vyzkoušet. :) Třeba koupelové bomby. Tahle maska vypadá sice výživně, ale pro mě dost nevábně. :D

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla