2016

januára 03, 2017



Starý rok je za nami a my opäť s čistým štítom vstupujeme do toho nového. Pre mňa bol ten minulý plný zmien, významných a nezabudnuteľných udalostí, krásnych zážitkov, spoznania nových ľudí, skúšania nových vecí a mojich malých-veľkých úspechov. Mal samozrejme aj zlú stranu mince a to, že ma opustila osoba môjmu srdcu veľmi blízka, čo som znášala veľmi zle, ale verím tomu, že tam hore jej je už dobre a stala sa mojim strážnym anjelikom. Ale nebudem spomínať zle veci, zameriam sa na to dobré a trochu tu rok 2016 zhrniem: čo sa zmenilo, na čo nezabudnem, moje úspechy a zážitky.

Rok 2016 bol pre mňa zatiaľ asi ten najkrajší zo všetkých. V prvom rade by som asi chcela zhrnúť, ako sa mi darilo s blogom. V minuloročnom článku, ktorý som pridala 1. januára som uviedla, že môj blog sledovalo 107 ľudí a bolo na ňom 730 komentárov. Tieto čísla za rok stúpli závratnou rýchlosťou a môj blog sleduje 229 ľudí a nazbieralo sa tu až 2058 komentárov. Taktiež za chvíľku prekročíme hranicu úžasných 100 000 zhliadnutí blogu (za čo mám pre Vás nachystanú veľkú giveaway!), čo je pre mňa obrovský úspech a veľmi Vám za to ďakujem.


Je to naozaj nádherný pocit vidieť, ako sa Vám moje články páčia, ako Vás inšpirujú, poradia Vám a ako sa opätovne vraciate na môj blog. Ak mám byť úprimná, keď som si zakladala blog, ani len som nepomyslela na to, že za necelé 3 roky tu budú takéto veľké čísla. Tiež Vám ďakujem za Vaše krásne správy a podporu, veľmi ma to motivuje robiť aj naďalej to, čo ma baví. Spätná väzba, či už tu, na Facebooku alebo na Instagame je pre nás blogerov veľmi dôležitá a keď ju vidíme, dodáva nám energiu písať a tvoriť ďalej. 

Za tento rok som na blogu naozaj veľmi zapracovala, zmenila dizajn, ktorý v konečnej podobe môžete vidieť práve teraz, zapracovala som na kvalite fotiek k článkom a aj keď na to bohužiaľ nemám veľa možností, snažím sa ich robiť čo najkrajšie. Tiež som sa začala viacej venovať beauty témam, pribudlo veľmi veľa recenzií, získala som mnoho spoluprác, za čo som nesmierne vďačná a mylsím, že kvalita môjho blogu veľmi stúpla. 


Dostávam sa ku ďalším dvom sociálnym sietiam, ktoré patria ku môjmu blogu a to je Facebook stránka a môj instagram. Aj ked Facebook ku blogu mám dlhšie, začala som sa mu viac venovať a viac tam toho pridávať až teraz na jeseň. Okrem nových článkov tam nájdete novinky z môjho života. veci, ktoré chcem s Vami zdielať a súťaže (napr. teraz tam jedna prebieha, až dve z Vás môžu vyhrať balíček kozmetiky Revlon a voňavku s´Oliver, tak sa bežte zapojiť!). Čo sa týka môjho instagramu, mám ho už 3 roky a sledujete ma tam už okolo 6 000 ľudí, za čo takisto veľmi pekne ďakujem. Postujem tam rôzne fotky, či už miest, ktoré som navštívila, svoje osobné, fotky s priateľom, sem-tam jedlo či nejaké novinky, skrátka všetko, o čo sa chcem podeliť s insta svetom a je to fotogenické.:D Taktiež na stories pridávam fotky či videá z môjho bežného dňa. 


Za tento rok som mala možnosť navštíviť úžasné miesta, prežiť skvelé akcie a získať nové spomienky. Prvá polovica roka bola na spomienky chudobnejšia, aj keď som zažila jeden z mojich najväčších úspechov. Začiatkom roka sme boli s priateľom na Štrbskom plese, ktoré som navštívila prvý krát a bolo tam naozaj nádherne. Vo februári som oslávila svoje osemnáste narodeniny, ktoré boli úžasné a dočítate sa o nich v tomto článku. V máji som sa zúčastnila galavečera Bloger roka, ktorý sa konal v Bratislave a bol to zrejme jeden z najkrajších večerov v mojom živote. Odniesla som si odtiaľ 3. miesto v kategórií Beauty, za čo som aj patrične hrdá a najmä Vám všetkým vďačná. V prvej polovici roka taktiež vyšiel článok s mojim priateľom, kde sme zapózovali kamarátovi pred objektívom v couple tričkách a kde som Vám vyrozprávala náš príbeh. Rok a pól spolu sme oslávili člapkaním sa v Aquaparku v Poprade, z ktorého som však bola trošku sklamaná. 


Druhá polovica bola jedna veľká jazda. Hneď začiatkom júla sme s mojou najlepšou kamarátkou strávili týždeň na dovolenke v Taliansku, ktorý bol skrátka perfektný. Zo školy som mala možnosť zúčastniť sa obsluhovania na Bratislavskom hrade, kde sa konal Samit a my sme to tam mali na starosti a odniesla si odtiaľ cenné skúsenosti. Začiatkom októbra sme zo školy odišli na týždňový zájazd a navštívila som Nice, Monaco a Barcelonu a splnila si dva veľké sny. Prvý, že som v Monatskom môzeu pohladkala žraloka a druhý, že som navštívila štadión Nou Camp v Barcelone. V októbri sa môj život obrátil naruby aj vďaka tomu, že som sa stala členkou Asociácie blogerov a bola som vybraná do Elite bloggers Slovensko. V novembri som dostala od priateľa k nášmu druhému výročiu ten najkrajší darček a to, že ma na dve noci zobral do Prahy. V decembri som sa vďaka blogu mala možnosť zúčastniť troch krásnych večerov a taktiež sa spoznať s veľmi milými a úžasnými dievčatami. 

Tento rok bol naozaj neuveriteľný a toľko sa toho udialo, že si neviem vybrať jednu vec, ktorá by bola najlepšia. Neviem si ani predstaviť, čo ma čaká v roku 2017, ale pevne dúfam, že bude minimálne tak dobrý, ako rok 20116. Mám zopár kvázi predsavzatí, ktoré chcem dodržať, zakomponovať ich do môjho života a tiež mám veľa plánov s blogom, preto ak Vás to zaujíma, napíšte mi dolu do komentárov a ja Vám o všetkom napíšem samostatný článok. Dúfam, verím, že ste aj Vy mali tak úžasný rok a do toho Nového Vám želám všetko dobré, veľa zdravia, šťastia, lásky a úspechov! 




                FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Vyzerá to, že si mala krásny rok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k životným úspechom :) Nech je tento rok ešte krajší.

    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super zhrnutie roka! :) a budem veľmi rada,ak spravíš aj článok s tými predsavzatiami..rada si ho prečítam a prajem krásny rok 2017! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super rok, prajem ti aby sa rok 2017 stal pre teba ešte lepši ❤ a sice neskôr ale všetko najlepšie k meminkám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prajem ti, aby bol rok 2017 ešte o čosi lepší ako predchádzajúce roky :) Ms pekny blog, sledujem ťa :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vypadá to, že si měla skvělý rok. Tak ať je rok 2017 ještě lepší. :)
    http://svetobezci.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne. Len tak dalej a všetko dobre v tomto novom roku!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Gratulujem k úspechom! Napriek tomu, že rok 2016 si mala skutočne krásny, prajem ti, aby 2017 bol pre teba rovnako dobrý ak nie aj lepší, a aby ti priniesol čo najviac splnených sníčkov. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásne zhrnutie! nech máš tento rok ešte lepší a úspešnejší či už v tom osobnom alebo blogovom svete ♥
    Terka Polak

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mala si fakt nádherný rok. Rada čítam takéto zhrnutia, nerada ich však píšem. Neviem prečo to tak je..

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Je super že má konečne niekto takýto krásny pozitívny náhľad na uplynulý rok! Dúfam ,že sa ti takto bude dariť aj ďalej!! :))
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krása!:) Tak teď jen vykročit tou správnou nohou! :D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Cool post!
    Happy New Year!
    Would you like to follow each other? Follow me in blog and in Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Gratulujem a prajem veľa ďalších úspešných rokov s tvojím blogom! Aj pre mňa bol rok 2016 doteraz nejlepší a plný skúseností a tak ďalej :). Skvelé zhrnutie po tej blogerskej stránke :). A vieš čo ma zaujalo v tomto článku najviac a trochu aj zavidim? Ten sumit! :).

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ďakujem Vám dievčatá veľmi pekne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Přeji ti, ať je pro tebe rok 2017 dalším takovým úspěšným rokem, hlavně bez další ztráty, i když to nás potom dělá silnějšími.

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla