TO NAJLEPŠIE Z | september, október

novembra 12, 2016

Neviem, ako Vás ale mňa vytvárať tieto články a tiež čítať ich na iných blogoch veľmi baví. Rada si prečítam u mojich obľúbených blogeriek, prípadne pozriem u obľúbených youtuberiek, aké produkty, či iné veci si za mesiac obľúbili a nechávam sa inšpirovať. Neviem, či Vás tieto články práve bavia ale do budúcna túto sériu už pravdepodobne budete na blogu vidieť každé tri mesiace a nie každé dva, ako bolo zvykom a pravdepodobne články budú niesť aj iný názov, keďže po novom pôjde o sezónnych obľúbencov. Takisto mám pre Vás prichystanú menšiu sériu, v ktorej Vám dám nejaké tipy na kúpu vianočných darčekov pre brata, sestru, priateľa či kamarátov, tak nezabudnite ďalej sledovať blog a samozrejme, môžete sa tešiť na Vianočnú giveaway, ktorú spustím už začiatkom decembra! Ale do vtedy je ešte celkom ďaleko, tak sa vrhnime rovno na článok.

Oblečenie
Z oblečenia tu mám tento-krát iba dva kúsky. ktoré som si zamilovala najviac a najčastejšie som ich aj nosila. Obi dva sú v mojej obľúbenej staro ružovej farbe, ktorá je poslednú sezónu dosť v kurze a nájdete ju skoro na všetkom. Bombery som si prezerala v obchodoch ešte na jar a veľmi sa mi páčili, avšak nekúpila som si ani jednu, jednak kvôli tomu, že všade mali len tie tenké a čiernu ani vojensky zelenú som nechcela. Ako som objavila túto pri nákupoch s kamarátkami a skúšala som si ju, veľmi sa mi zapáčila a baby sa všetky zhodli, že mi svedčí aj farbou, takže bolo rozhodnuté. A jej kúpu jednoznačne neľutujem, ešte minulý týždeň som v nej chodila do školy, pod ňou som mala iba tričko a mikinu a skvelo ma zohriala. 

Druhým kúskom je toto mega roztomilé tričko s mopslíkom, ktorých ja jednoducho milujem a idem sa rozplynúť, keď nejakého vonku vidím alebo vidím nejaké oblečenie či vec, na ktorej sú. Toto tričko som objavila ešte pri nákupoch s priateľom ale ani neviem prečo, som si ho nekúpila a potom som to dosť ľutovala a bola som pevne rozhodnutá, že sa po neho vrátim. Keď sme v Nice mali rozchod na nákupy a voľný program, objavila som ho tam a bez rozmýšľania som si ho vzala. Tiež to absolútne neľutujem, je krásne, materiál veľmi príjemný a skvelo sa nosí. 



Doplnky
Z doplkov som si za tieto dva mesiace najvac obľúbla tieto tri veci. Najčastejšie a najradšej som nosila túto striebornú čelenku s rožkami, ktorá je neuvereriteľne roztomilá a ja som úplný blázok do čeleniek či už s rožkami alebo napr, s mačacícimi uškami a pod. Taktiež bolo obdobie Haloweenu, takže to celkom sedelo aj témeticky, haha. 

Náramok, ktorý môžete vidieť na obrázku som dostala od priateľov maminy a veľmi sa mi páči jednak preto, že je trochu na spôsob shamballa náramkov, ktoré ja zbožňujem a aj kvôli jeho sfarbeniu, ktoré je veľmi príjemné a veselé. Tiež sa mi veľmi dobre kombinuje a je to také jemné oživenie fádnych outfitov. 

Posledný je náhrdelník so srdiečkom, ktorý som dostala od priateľa a síce nie je zo striebra a za 1000€, mne sa veľmi páči a tiež má pre mňa veľký význam, keďže mi ho dal on. Aj keď náhrdelníky moc nenosím, stále mám na krku len jeden, srdiečko Swarovski, ktoré som od neho dostala na narodeniny a nejak sa mi to nechce meniť. Som na neho už tak nejak zvyknutá.




Kozmetika
Z kozmetiky som toho za poslednú dobu vyskúšala dosť a z niektorých produktov som nadšená, z iných zase menej ale to všetko sa dozviete v recenziách, ktoré pre Vás chystám. Zatiaľ som si pre Vás prichystala mojich päť obľúbencov za tieto dva mesiace, štyri z nich som používala stále a jeden som začala len nedávno ale bol pre mňa tak veľkým prekvapením, že Vám skrátka musím o ňom povedať už teraz.

Začnem s produktami, ktoré sú u mňa stálice. Micelárnu vodu od Biodermy používam už rok a tak veľmi mi vyhovuje a som s ňou spokojná, že sa ju momentálne nechystám meniť za žiadnu cenu a ešte dlho jej budem verná. Moju pleť nevysušuje, krásne ju dočistí, vysúša už zvniknúte pupienky a zabraňuje tvorbe novým. 

Ďalej tu mám dva produkty od Makeup Revolution, o ktorých som už recenzie na blog písala, avšak nedalo mi o nich nenapísať znova. Kontúrovacia paletka pre mňa nemá konkurenciu, výborná pigmentácia a všetky potrebné farby, ktoré využijem v jednom balení za super cenu. Rúž v rose gold obale je láska na prvý pohľad už len kvôli tomu nádhernému obalu. Konkrétne tento je nude farby a na perách vydrží veľmi dlho, kľudne môžem jesť aj piť. Pery mi nevysúša a pigmentácia je taktiež skvelá. Je vhodný na denné nosenie, kľudne aj napr. do školy. 

Lesky na pery som veľmi neobľubovala avšak pri návšteve Tety som objavila tento od značky Bell vo výpredajovom stojane za pár drobných a navyše je nude farby, tak som si ho vzala na vyskúšanie. Jeho (výhodnú) kúpu neľutujem, často ho kombinujem najmä s nude rúžom, ktorý som pred chvíľkou spomínala, po jeho nanesení si lesk nanesiem do stredu pier, čo mi ich opticky zväčší

Posledný produkt je olej na poškodené vlasy s keratínom od značky Wella Professionals, ktorý mi prišiel v balíčku, ktorý som si objednala z jedného e-shopu s kozmetikou. Končeky mojich vlasov boli vo veľmi zlom stave či už z dôsledkov farbenia, žehlenia, fúkania alebo aj z toho, že som si ich dlho nedala podstrihnúť. Pred návštevou Barcelony som bola u kaderníčky na farbení a dala som si aj podstrihnúť vlasy. Keďže som ich nechcela mať opäť také zničené ako pred tým, objednala som si tento olejček na vyskúšanie, čo spraví s mojimi vlasmi. A muím Vám povedať, že je to malý zázrak, od kedy ho používam, vlasy mám jemnejšie, pevnejšie a vyživené a končeky sa mi už až tak veľmi nelámu. Viac sa určite dozviete v recenzii!



Youtuberka/ Blogerka
Blogerku, ktorú som za tieto dva mesiace objavila a veľmi si aj obľúbila je Tánička z Beauty By Táňa.  Príde mi veľmi milá a sympatická, páči sa mi jej štýl písania a články, ktoré píše sú práve tie, ktoré čítam najčastejšie a vyhľadávam ich a taktiež na čo sama zameriavam blog a to je kozmetika. Taktiež sa mi veľmi páčia jej fotky, na čo (ako viete) si ja veľmi potrpím. Odporúčam Vám pozrieť sa na jej blog, jej články Vás isto zaujmú, ako zaujala mňa!



Zážitok
Za tieto dva mesiace som toho zažila naozaj veľa ale pre mňa ten najkrajší bola návšteva troch nádherných miest a to Nice, Barcelony a Monaca, na ktoré jednoznačne nezabudnem a plánujem sa tam jedného dňa vrátiť. Skrátka tá atmosféra, miesta, ľudia, pamiatky.. Nedá sa to opísať, ak ste to nevideli na vlastné oči. Taktiež som si splnila dva veľká sny, o jednom ste sa mohli dočítať v články z druhého dňa v Barcelone a to, že som navštívila štadión Nou Campu, čo bol úžasná zážitok a druhý.. O tom sa dočítate v poslednem článku z mojej cesty a to v článku z Monaca, ktorý vyjde už za pár dní! Sledujte blog!



Kniha/Seriál
Za tieto dva mesiace som toho veľa prečítať nestihla, keďže som toho mala naozaj veľmi veľa a nevedela som, kde mi hlava stojí a pravdepodobne tomu nebude inak ani v najbližšej dobe. Avšak aspoň na jednbu knižku som si čas našla a to konkrétne na pokračovanie jeden z mojich najobľúbenejších kníh: Dcéra dymu a kostí. Pokračovanie sa volá Dni krvi a trblietavých hviezd od spisovateľky Laini Taylor a ten príbeh je skrátka dych berúci, určite Vám odporúčam prečítať si ju, ak máte radi fantasy, trošku romantiky alebo knihy o anjeloch. 


To je všetko, z dnešného článku, dúfam, že ste nazbierali novú inšpiráciu, objavili možno nejaké nové produkty, či veci a článok sa Vám páčil. Potešíte ma, keď mi dolu do komentárov napíšete, čo ste si vy obľúbili za posledné dva mesiaca a tak si navzájom vymeníme inšpirácie. V blízkej dobe mám na pláne straašne veľa článkov, mám toho toľko, o čom by som Vám chcela napísať, že neviem, s ktorým mám začať skôr a stále mi toho pribúda, tak nezabudnite naďalej sledovať blog (vľavo cez GFC), instagram a takisto aj FB stránku, nech Vám nič neunikne! Krásny zvyšok víkendu.
Zatiaľ, pa.♥




         FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

33 komentárov

  1. Skvelé zhrnutie ♥ Čelenka je božská a ďakujem za tip na knihu :) O spomenutom blogu som ešte nepočula, takže hneď ho idem omrknúť :)
    Prajem príjemný víkend :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sajka máš krásne dlhé vlasy.
    Hoci bomber bundy má každý stále viem oceniť ak ich niekto vie dobre skombinovať. S tým tričkom to k sebe mega ide. Micelárka od Biodermy je tá najlepšia akú som kedy mala. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem a s názorom na micelárku súhlasím:)

      Odstrániť
  3. Kontúrovacia paletka vyzerá naozaj super!

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Kawaii box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To aj je, odporúčam vyskúšať, ak hľadáš nejakú kvalitnú a za dobrú cenu:)

      Odstrániť
  4. To tričko je veľmi cute :D ♥ Ja som si kúpila tiež tento staroružový bomber :D
    Srdečne ťa (aj tvojich čitateľov) pozývam na GIVEAWAY u mňa na blogu!
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásna bombera :) o tej blogerke a knihe som ešte nepočula :).. inak skvelé veci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten bomber a i to tričko jsou fakt super! Růžovou ráda nemám, ale tady na tom se mi to strašně líbí :-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten starorůžový bomber! Doslova bomba :)

    Secrets of M

    OdpovedaťOdstrániť
  8. bombera je absolútne doko! A nad tou kontúrovacou paletkou rozmýšľam aj ja tak som rada, že je tu nejaká dobrá referencia :))
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem a áno, ja som s paletkou veľmi spokojná:)

      Odstrániť
  9. pekný typ príspevku takéto zhrnutie :) páči sa mi veľmi ten bomber, a tričko samozrejme tiež :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Zatím mě na bomberu láká jen ta starorůžová, ta je skvělá, ale jinak ten střih mě zatím nenadchl, u mě pořád vítězí křivák :D :) Jinak mě moc zaujala ta knížka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne táto proste padla do oka:) A knižka je super:)

      Odstrániť
  11. Teď jsi mi úplně připomněla, že mi dochází moje Bioderma! Je to stálice, co víc říct. V mém srdci si bombery bohužel místo nenašly. Mám jeden, tmavě modrý z pánské Zary, ale to bylo také to jediné, co se mi líbilo, protože ty ostatní mi skoro vždycky přišly moc mainstream :). Konturovací paletku od Makeup Revolution mám také, akorát v trochu jiném balení, také už je vidět na dno a já chytám depky, že dám následující měsíc za make-up neuvěřitelně moc :D.
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S Biodermou súhlasím, ja mám pre istotu ešte jednu v zásobe:D Mne kontúrovacia paletka zatiaľ stále drží ale chcela by som vyskúšať ešte od NYXu:)

      Odstrániť
  12. Ten bomber je moc krásný a roztomilý :)

    Jela jsem na červenou

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tá bomber bunda je úplne skvelá a aj tá čelenka ma celkom zaujala :) ,No a samozrejme si veľmi rada pozriem odporúčaný blog.Fajn článok :))
    http://tmatejcikova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Moc děkuju za zmínku, udělalo mi to strašnou radost! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teší ma, že ti to spravilo radosť, rado sa stalo:)

      Odstrániť
  15. Jestli je ten bomber z H&Mka, tak ho mám taky! Je skvělý! :)

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla