Makeup Revolution paletka Fortune favurs the brave a rose gold rúž

októbra 26, 2016


To je proste tak. Vrátite sa po 2 týždňoch do školy, samozrejme, za ten jeden, keď cestujete sa píšu písomky, lebo skrátka profesorom je úplne jedno, či ich je v triede päť a pól a potom sa vrátite, plná krásnych spomienok a dobrých pocitov a Vám to pokazí jediné chvíľa, keď zistíte, že v jeden deň, konkrétne dnes, Vám navalia tri písomky. Nepoviem, keby sú to nejaké brnkačky ale naučiť sa účtovníctvo, angličtinu celú lekciu a zopakovať si celú minuloročnú francúzštinu, to mi ako brnkačka moc nepríde. No nič, pokazila som tri písomky, tri päťky, žiadne päťky, to sa opraví, veď je len pol rok a bla, bla, bla.. Veď to poznáte. Po tomto náročnom školskom dni som to zavŕšila poriadnym led day-om vo fitku, kde som sa totálne zničila a dobre, že som sa neplazila domov, sedím v mojej milovanej teplej posteli a píšem pre Vás tento článok, po kratšej dlhšej dobe opäť recenziu (ktorých bude v blízkej budúcnosti ešte veeeľa). 

Pred cca tromi týždňami mi zo stránky Makeup Revolution prišli dva produkty na testovanie a to konkrétne tieto dve novinky a to limitovaná paletka Fortune favurs the brave (ktorá je už myslím bohužiaľ vypredaná) a rose gold rúž v nude farbe. Pokochajte sa najprv dokonalými fotkami (musím sa pochváliť, lebo sa mi strašne podarili!) a ďalej sa vrhneme už rovno na recenziu konkrétnych produktov! 






Paletka Fortune favurs the brave, ktorá je navrhnutá slečnou z British Beauty Blogger, ma ako prvým oslovila najmä tými štyrmi galaxi tieňmi, ktoré sú skrátka dokonalé. Niečo podobné som zatiaľ ešte nevidela nikde a už len to bolo prvým podnetom, prečo som si ju vybrala. Jej jedinečnosť a originalita. Taktiež ma zaujala jej farebná škála. Okrem toho, že obsahuje klasické nude odtiene, ktoré používam najčastejšie, taktiež obsahuje aj odtiene farieb ako modrá a fialová, z ktorých sa dá vytvoriť dramatickejšie líčenie na večer alebo na nejakú špeciálnu udalosť. Dokopy obsahuje 30 tieňov a jeden obojstranný štetec. 


Čo sa týka pigmentácie, som dosť na vážkach. Niektoré tiene sú pigmentované naozaj skvelo, najmä tie výraznejšie ale naopak, niektoré, ktoré sú bledšie, pigmentáciu nemajú až tak dobrú a musím ich viac krát nabrať, aby ako-tak farbili. Je to také 50 na 50. Ale farebná škála, ako som už písala, je naozaj dostatočná a dá sa z nej vykúzliť veľa variácií. 




Čo sa týka rúžu, s ním som maximálne spokojná a rozmýšľam o jeho kúpe aj v ďalších odtieňoch. Je krémový, ma naozaj skvelú pigmentáciu, pery nevysušuje a má dosť dlhú výdrž. A ten nádherný rose gold obal.♥ Tento môj je v odtieni Chauffeur, teda nude odtieň, aký som už dlhšie zháňala. Je perfektný na denné nosenie, napr. aj do školy. Rada si na neho do prostriedku pier dávam lesk nude farby alebo bezfarebný a pery potom pôsobia plnšie. 

Ak by som to mala zhrnúť, s paletkou (aj napriek nižšej pigmentácií niektorých tieňov) aj s rúžom som veľmi spokojná. Či bude paletka ešte dostupná, to Vám povedať neviem, keďže to bola limitovaná edícia ale rúže sú stále v ponuke, preto ak hľadáte nejaké s dobrou výdržou a pigmentáciou a k tomu v štýlovom obale, určite po nich siahnite! Vidíme sa pri ďalšom článku, majte sa krásne.
Zatiaľ, pa.♥




    FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

35 komentárov

  1. Ta paletka má nádherné odstíny, líbí se mi snad úplně všechny, ale právě pigmentace jsem se (ani nevím proč) vždycky bála a proto jsem do ní nešla, ale už jsem po ní taky koukala...
    Simushka in Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som písala, niektoré tiene sú veľmi dobre pigmentované ale tie svetlé veľmi nie

      Odstrániť
  2. akurát sa chystám na nejakú paletku, táto vyzerá fajnovo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děkuji za komentář na mém blogu :)
    Jinak tato paletka se mi moc líbí. I to rozložení stínů je nádherné a odstíny ještě hezčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotky sú naozaj krásne a aj paletka je úžasná :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletka je skvělá :-) Mám jí moc ráda :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Keď som prvýkrát zbadala tú paletku tak som si hovorila že ju musím mať! Odtiene nádherné a niektoré naozaj unikátne. Po prečítaní viacerých recenzií ma odradila presne tá horšia pigmentácia niektorých tieňov - veď keď už platím za niečo, tak od toho aj očakávam nejakú kvalitu (ešte keď sa pod to podpíše známa blogerka). Čo sa mi na nej ale páči je veľké zrkadlo, takže by bola na cestovanie vážne ideálne. V jednej paletke všetky tiene na denné aj večerné líčenia :)
    Ale ten rúž <3 obal hovorí sám za seba a nude odtieňom sa nikdy nič nepokazí :D

    www.simonazacko.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tiež trochu zamrzela tá horšia pigmentácia niektorých tieňov. A s rúžom máš pravdu, je to moja láska:)

      Odstrániť
  7. Paletka vypadá skvěle, líbí se mi odstíny jaké tam jsou, sice ty světlejší jsou méně pigmentované, ale to by nevadilo. Jinak rtěnka ta vypadá naprosto dokonale.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nikdy jsem se v make-upu moc nevyžívala, ale ty barvičky takhle pohromadě se mi líbí pořád :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jak já ti závidím, že si ve škole můžeš ještě všechno opravit, svatá střední v tomhle :D
    Paletka vypadá vážně úžasně, taková by se mi moc hodila :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tu paletku prostě potřebuju! Je dokonalá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. veľmi mám rada takéto tiene, ktoré majú ako keby odlesky, alebo sú zmiešané s nejakou inou farbou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Paletka má naozaj krásne farby! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Paletka má moc pěkné odstíny a rtěnka vypadá taky krásně a ještě ten obal! :) A fotky se ti opravdu moc povedly! :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tá paletka je neskutočná ♥ Vyzerá úplne luxusne ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Inšpirácia na líčenie *
    * G I V E A W A Y *

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Paletka vypadá naprosto nádherně :) I když myslím že Nakedku mi jen tak něco nepředčí, ale ráda bych jí zkusila, navnadila jsi mě :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Super fotky, mega paleta a ešte viac tvoj blog! Úžasný 😍👌🏽
    www.simarrr.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Wow tá paletka je naozaj veľmi krásna! :) Je tam veľa odtieňov, ktoré človek môže použiť či už na bežné líčenie alebo keď ide na nejakú akciu :)) Super článok! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tak ta paletka je vzhledově naprosto ale naprosto nádherná! Já bych ji sice neunosila, ale s radostí bych si ji vystavila :D

    Karolína

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ta paletka vypadá naprosto úžasně, strašně se mi líbí jaké má barevné složení :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Cela moja Saska. Fotky sa podarili :D A to fitko-TOP :) Krasny clanok a naozaj tie fotky su perfektne :) Ta paletka vyzera dost zaujimavo skoda tej pigmentacie,ruz tiez ma zaujal ten obal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. tá paleta je dokonalá !! :O už dlhšie rozmýšľam, že si konečne nejakú poriadnu kúpim lebo ma začalo viac baviť líčenie a nemám s čím poriadne trénovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ta rtěnka ♥ Miluju podobné odstíny, i design se povedl :) Myslím, že podobnou charakteristiku mají všecky paletky od Make-up Revolution, ale za tu cenu se to hodí

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Skvelé produkty, ja som ich zahliadla už skôr :) A tú paletku by som si aj dopriala. S tieňmi nezvyknem príliš experimentovať, používam skôr nude odtiene, ale táto paletka by bola príjemným oživením :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla