Costa Brava- Calella

októbra 23, 2016

Opäť som tu pre Vás s ďalším sľúbeným článkom pokračovania mojej cesty, tento krát v prímorskom meste Calella na pobreží Costa Brava v Španielsku. Ráno okolo deviatej sme vyrážali z Provensálska, kde sme boli ubytovaní na jednu noc po návšteve Nice (článok nájdete TU). Cesta trvalo asi sedem hodín s jednou zastávkou a okolo tretej poobede sme už boli v hoteli. Na tento deň sme program nemali, tak sme sa rozhodli ísť trochu do mesta, ponakupovať a poobzerať si okolie. 




Opäť sme sa predierali miestnymi úzkymi uličkami a objavovali nové zákutia mesta. Práve bol asi nejaký festival, keďže na každej lampe bol zavesený podobný obrázok ako na fotke a každý zobrazoval niečo iné, po väčšine to súviselo s kráľom a rytiermi. 

To je tak, keď podáš najlepšej kamarátke foťák s tým, nech ti ho podrží, lebo si potrebuješ zaviazať šnúrku.:D


V približne strede mesta sme objavili malé námestíčko s takýmto starým kostolom, no skrátka, vyzeralo to kúzelne. 



Dlhá ulica, ktorá sa ťahala od námestia dlho dlho ďalej a nachádzali sa na nej rôzne obchodíky so suvenírmi, zmrzlinárne a občerstvenia ale aj napr. Bershka, Mango a iné obchody. 


Tento obchodík bol úžasný, mali tam rôzne kreatívne a nápadité veci, ako napr. nafukovačky v tvare banánu, ako vidíte aj na fotke alebo rôzne zápisníky, kryty na mobily, hry pre alkoholikov, chlpaté papučky, peňaženky, skrátka všetko a za super ceny!

Mrzí ma, že táto fotka nie je veľmi zaostrená ale fotila som to narýchlo, skrátka, bol to obchod, kde v pirátskych sudoch boli sladkosti od výmyslu sveta!



Nie sú tie fľašky úžasne? Boli to rôzne vína, šampanské a sangrie, jedno balenie Sangrie som zobrala domov ako darček pre našich a jedno šampanské s lesným ovocím zase ako darček pre brata. Pani bola veľmi milá a predávali tam aj rôzne sladké a slané pečivo, ako môžete vidieť na fotke vyššie a tie croissanty boli top!



Zase palmy, och.♥


Zvyšný čas sme strávili pri mory, vychutnávali sme si jeho šumenie, avšak nevydržali sme tam dlho, pretože aj keď bolo teplo, fúkal studený a silný vietor. 






Ja som skrátka maniak na palmy a krásne domy!









Toto námestíčko sa nachádzalo kúsok od hotelu a bola tam naša záchrana, a.k.a. jedlo za lacno= Mekáč.:D





Pred tým, ako som odišla na tento výlet, som zašla jednej číňanke na nechty a musím povedať, že som veľmi spokojná, sú nádherné!







Tento deň sme zakončili večerou a už sme boli iba na hotely, oddychovali pred ďalším dňom, kedy nás čakala prvá z dvoch návštev Barcelony. Ako sa Vám páči tu? Navštívili ste už niekto Calellu? Pre dnešný článok to je už všetko, vidíme sa pri ďalšom článku, mám nachystanú ešte jednu recenziu a potom sa vrhneme na moje pocity a fotky z prvého dňa v Barcelona!
Zatiaľ, pa.♥



                   FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  ASK  |  TUMBLR

You Might Also Like

17 komentárov

  1. Pekné fotky a ružové nechty sú milé. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky, vyzerajú tak pohodovo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky.. hned bych někam za sluncem vyrazila :) Závidím !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné fotky! www.jojovictus.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ohh to vypadá nádherně :) tohle léto tam byla i kamarádka a taky si to moc chválila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné fotky a skvělý tip na výlet, cestování miluju, tak snad se do calelly někdy podívám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné fotky, byla jsem v letovisku nedalo na dovče :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hneď by som sa tam išla pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. taktiež krásne fotky, škoda toho vetra, by sa sedelo pri mori dlhšie a lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wow, moc hezké fotky :) hned bych tam jela

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Toooľko krásnych fotiek! Pri scrollovaní mi do oči doslova udreli tie rúžové nechty. Palmy, dobré jedlo a krásna krajina, čo viac si želať. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Toooľko krásnych fotiek! Pri scrollovaní mi do oči doslova udreli tie rúžové nechty. Palmy, dobré jedlo a krásna krajina, čo viac si želať. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Super fotky!:) Nejvíce mě zaujaly sladkosti v sudech,haha:33 Mám pocit,že jsem něco podobného viděla i v Praze v malém obchůdku:):3

    http://vendysuterova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásné fotky i celý článek. Musela sis to parádně užít!

    theheartissue.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Článok, ktorý odporúčam

UMELÉ RIASY | moje tipy a triky

Keby sa ma niekto cca pred rokom spýtal či si viem nalepiť umelé riasy, iba by som smutne pokrútila hlavou a spomenula si na všetky svoj...

FACEBOOK

Obľúbené za posledný týždeň

183 days acqua colonia adventný kalendár africa organics aknelot alverde annabelle minerals anthyllis ardell artdeco astor atelier cologne aussie avant avene avon balance me balea batiste beauty blender beauty box bell bellápierre benefit betty barclay bh cosmetics bio ruža bioderma blauer blendea bonprix bourjois bronx colors brush works bubble t by terry carolina herrera catrice cerave clinique coach collistar colorista cremorlab dermacol Diego dalla parma dior dm douglas dove ebelin ecooking ecotools eisenberg Elemis elf elnino eos espa essence essens estee lauder eta fann parfumerie fenty beauty foreo freedom gabriella salvete garnier glamot glov gosh hairburst hairways. travel essentials havlíkova prířodní apotéka hawaiian tropics holika holika human+kind i love ... jecca blac jimmy choo karl lagerfeld kiehls krasne vone krasotika kylie cosmetics loccitane look fantastic lord & berry loreal lush luxfactor luxie mac mádara makeup revolution manna marc jacobs maria nila marie clarie mark scrub mary kay maybelline medik8 miss sporty mixa mizon mobake moň mylo nails inc. naobay naturally thinking naturschon navia nivea notino nuskin nuxe nyx olaplex oriflame paco rabanne pandora pantene philip kingsley pixi polaar police pre muža pupa purito real techniques remington renovality revlon revolution skincare revuele rexona rimmel rituals rowenta s Oliver sally hansen sephora schwarzkopf signal skin food sleek smashbox soliver st. tropez st.moriz starskin tangle angel the balm the body shop the ordinary this works tigi tom tailor toni&guy too faced tous trend it up ubox urban decay victoria's secret vichy weleda wella yamuna ysl yves rocher yves saint laurent ziaja zoe ayla